انتخاب بین این دو به این بستگی داره که کدوم ویژگی دو لپ تاپ بیشتر براتون مهمه، که بخاطرش باید یکی و فدای دیگری کنین !!!
ولی به هر حال بین این دو من مدل، توشیبا رو انتخاب میکردم
انتخاب بین این دو به این بستگی داره که کدوم ویژگی دو لپ تاپ بیشتر براتون مهمه، که بخاطرش باید یکی و فدای دیگری کنین !!!
ولی به هر حال بین این دو من مدل، توشیبا رو انتخاب میکردم
کارای روزمره،مالتی مدیا،گاهی اوقات بازی،همین...ضخامت هم روش حساسم نه که بخوام وزنش کمتر باشه بخاطر حمل و نقل بخوام نازکتر وردارم..نظر بقیه دوستان ؟
صفحه نمایش مهمه،گرافیک مهمه،کیفیت ساخت مهمه،ساخت کیبورد و تاچ پد مهمه که تو همه اینا اچ پی سرتره به جز ضخامت و صفحه نمایش
درسته همه چی مهمه، ولی وقتی گزینه ای نیست که همه رو با هم داشته باشه، باید چیکار کرد ؟![]()
باید اونی که برتری های بیشتری داره رو انتخاب کرد...درسته؟
بهترین تصمیم میشه گفت همینه
و اچ پی برتری های بیشتری داره نسبت به اون مدل...همیشه آخرش به اچ پی میرسم...برندیه که کشش خاصی دارهافت قیمت هم داشته این مدل مورد نظرم...
بار دیگه کاربردهامو میگم:کارهای روزانه و مالتی مدیا(دیدن فیلم و گوش دادان به موزیک،پیش میاد عکس و فیلم ادیت کنم)،بازی در حد پی اس،فیفا فقط رو اولترا اجرا کنه گاهی پیش میاد جی تی ای یا اویل یا بازی های پرطرفدار اجرا کنم ینی زیادم اهل بازی نیستم فقط بدون لگ اجرا کنه و مهمتر پی اس و فیفا رو تا چند سال باکیفیت خوب اجرا کنه کافیه.درخصوص ضخامت برام مهمه ینی ظاهر هرچی باریکتر و زیباتر باشه برام مهتره.فقط جنس بدنه توشیبا شنیدم فقط درب پشتش از الومینیومه بقیش از پلاستیک یکم نگران کنندست در عوض اچ پی کاملا از آلومینیوم و فایبرگلاس استفاده میکنه( نمیدونم کل بدنه آلومینیوم و فایبرگلاسه یا فقط روکشه به هرحال خیلی محکمه)آیا کسی باهردو مدل کار کرده؟آیا واقعا کیفیت ساخت کیبورد و تاچ پد و بدنه اچ پی انوی خیلی بهتره؟آیا واقعا کیفیت و زوایای دید توشیبا خیلی سرتره؟آیا ضخامت زیاد اچ پی واقعا تو ذوق میزنه؟ارزش داره ضخامت کمتر و صفحه نمایش بهتر رو به کیفیت ساخت کلی اچ پی و گرافیک قوی ترش ترجیح بدم.؟؟اساتید لطفا تخصصی نظر بدنممنون
اچ پی انگار محکمتر و کیفیت ساخت بالاتری داره شما اینطور حس نمیکنید؟لولاهای توشیبا ضعیف طراحی شدن شکننده نیستن؟یا سیستم کولینگش انگار خیلی ضعیف طراحی شده و دمای کیبوردش تحت بار کامل تا 57 درجه هم میرسه.برند اچ پی رتبه دوم یا سوم رو به خودش اختصاص داده اما توشیبا رتبه های آخر رو...این یکم نگران کنندس احساس میکنم این مدل توشیبا بدنه ضعیفی داره و شکننده هست فقط درب پشتش آلومینیوم هستصفحه نمایشش ips واقعی هست یا فقط اسم ips روشه؟زوایای دیدش چطوره؟ دوستان کسی تجربه کار با هردو مدل رو نداره؟
Last edited by 3aman021; 26-05-2015 at 16:21.
یعنی هیچکدوم از بچه های فروم تاحالا با این دو مدل کار نکردن یه نظر تخصصی بدن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)