1000000000000000% تاييد ميشهنوشته شده توسط Mehdi_MaX
1000000000000000% تاييد ميشهنوشته شده توسط Mehdi_MaX
انصافا nokia فقط سیمبین که او بالا نگهش داشته و گرنه گوشی فقط سونی. اما فعلا گوشی فقط نوکیا(به خاطر سیستم عاملش) البته این نظر منه
90% بلهنوشته شده توسط alex_pk
![]()
خوب مونيكا جان شما هم اگه ميخواي عذاب بكشي و از خريدت پشيمون بشي , برو سراغ همون نوكيانوشته شده توسط Monica
![]()
كسي كه بنز سوار ميشه هيچوقت نميتونه سوار پيكان بشه![]()
نتيجه گيري : به نظر من بهترين برند تو گوشي اول سوني اريكسون هست بعد نوكيا
اينو زمان مشخص ميكنه![]()
به نظر منم سونی اریکسون بهتره .نوکیا گوشیهای ارزون زیادی هم داره بیشتر فروشش هم به خاطر همون گوشی ها هستش.اینم تائید میکنم که نوکیا فروش بیشتری تو ایران داره نمیدونم چرا ولی شاید به خاطر اینه که یکی از اولین گوشی های باشه که وارد ایران شد.البته سونی اریکسو ن داره بهش میرسه.دلیل فروش بیشتر متورولا هم همونطوری که گفتید بازار آمریکای شمالی هستش.
چون تو آمریکای شمالی از سیستم های Gsm استفاده نمیشه و از یه سیستم کدینگ دیگه استفاده میکنه که بیشترین گوشیهای سازگار با این سیستم رو متورولا میزنه.دلیل خواصی نداره.
چرا اين قدر دعوا ميكنيد هركي از هر گوشي اي كه خوشش مياد بره بخره !!!
ولي اينو هم نبايد فراموش كرد كه سيمبيان نوكيا آدمو وسوسه مي كنه ( عجيب هم وسوسه مي كنه)
چون خودم اول رفته بودم تو كار سوني اما وسوسه شدم كه نوكيا بگيرم!
یهنی نخرمش؟خوب مونيكا جان شما هم اگه ميخواي عذاب بكشي و از خريدت پشيمون بشي , برو سراغ همون نوكياآخه خهلی خوشمله
حالا جدا پشیمون می شم؟ قراره1 تومن خرج کنما
![]()
فعلا که سروره پیتی تون سوراخهسوني اريكسون سوراخه!!!!!!!!!!!!!![]()
اقا قرار شد توهين نكنيم.
خوب نوكيا هم تنها فرقش با گوشت كوب اينه كه سيمبين داره.
نوشته شده توسط ali_j98
آقا بيايين دعوا. حال ميده ها!!!![]()
چرا تازگيا اينقدر ملت با نوكيا بد شدن؟
گوش كوب بودنش كه هميشه خدا همينشكلي بوده
مخصوصا 6630(خودمم همينو دارم) خدايي اند گوشكوبه. پايينشم كه گرد و قنبليه (كسره روي ق و ب)![]()
اما من همين گوشكوبو با 100 تا سوني عوض نميكنم(عجب چاخانايي!)
اينجور تاپيكها هم جاي خوبين براي افزايش تعداد پستها. يادم باشه از اين به بعد يه پايه دعوا باشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)