اوکی، فقط اون ارور های قرمز دقیقا چی هستن؟
ایا بدسکتور هستن؟
اگه صدا از هارد 80 بود باید چیکار کنم؟
چجوری ایراد رو برطرف کنم؟
اوکی، فقط اون ارور های قرمز دقیقا چی هستن؟
ایا بدسکتور هستن؟
اگه صدا از هارد 80 بود باید چیکار کنم؟
چجوری ایراد رو برطرف کنم؟
دوست گرامی من منتظر جواب شمام
ارورهایی که قرمز شده را شما نمیتونید برطرف کنید باید ببرید مراکز معتبر تعمیر هارد با توجه به حجم پایین هارد اگه هزینه تعمیر زیاد بشه ارزش نداره
اگه تعمیر نشه ایراد ایجاد میکنه؟
واسه هارد 2 ترام چی؟ ارور قرمز رنگ اون چیه ؟
فکر کنم صدای تق که از کیستون میاد مربوط به روشن و خاموش شدن هاردهایی که دارین.
به جز هارد اصلی که روش ویندوز نصبه هارد دیگه بعد چند دقیقه خاموش میشه برای صرفه جویی در مصرف انرژی و طولانی شدن عمر هارد.
برای غیر فعال کردنش هم به قسمت power option در کنترل پنل بری و برای هارد مقدارش رو Never رو بذارین.
Last edited by amir082; 09-05-2015 at 13:50.
یک هاردتون که همون هارد 80 است ارور calibratin داره اگه تعدادش در حال افزایش باشه باید برید نشون بدید هارد رو هاردهای دیگتون هم یکیش دماش بالا رفته بوده باید حواستون باشه برای رفع ارور crc ultra dma هم که در هر دو هارد است راه هاشو گفتم اگر پاور سیستم مشکلی نداشته باشه باید هاردها تکی تست بشه تا مشخص بشه صدا از کدوم هارد است ولی به نظر من این صدا میتونه از هارد 80 باشه بلواسکرین هم میتونه مربوط به این هارد باشه هارد 80 رو جدا کنید و ببینید بازم بلواسکرین دارید یا نه
من هارد 80 رو فعلا از سیستم جدا کرم
همچنین فن کیس و فن پاور رو در اوردم و دوغن کاریشون کردم و انداختم سرجاشون که اگه صدا از اونا باشه مشخص شه
فقط نتونستم فن سی پی یو رو روغن کاریش کنم
یه سوال برام پیش اومد اونم اینکه فن پاور انگار هوای داخل پاور رو میده بیرون یعنی هوا رو میمکه به سمت بیرون، میخواستم ببینم درست جا زدم؟
خواهشا سریع جواب این سوالمو بدین تا پاور به فنا نرفته!!!
هارد اکسترنال رو هم جاشو عوض کردم ببینم دماش پایین میاد یا نه
اتصالات رو هم با دست محکم کردم ( البته همشون سفت بودند)
فن پاور باید هوای داخل پاور رو بده بیرون
پس درست جا زدم
فقط فن سی پی یو رو روغن کاری نکردم.
با این که جای هارد اکسترنال رو عوض کردم و ی جا خنک گذاشتم
بازم دماش رو 50 نوسان میکنه
به نظرت باید چیکار کرد؟
هارد اکسترنالتون آداپتوری است یا قابل حمل؟ یک جایی باشه که دمای محیط بالا نباشه و باد خنک بهش بخوره با یک فن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)