تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: عجيب ترين مشكلي كه تا حالا ديد ( لطفا كمك كنيد تا حلش كنيم )

حـــــرفـه ای Dash Ashki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

11

یه سوال از دوستان
    این دو تا تصویری که میبینین از دو اکانت مختلفه...
    به نظرتون چه فرقی با هم دارند...
    کدومشون بهتره....

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kamran_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Dash Ashki
    میتونی بگی چه سودی به حال ISP داره که از کشش استفاده کنه
    خوب وقتی از کش می ده به یوزر، پهنای باند خودش که از مخابرات می گیره خلوت می مونه در نتیجه سرعتش برای یوزر های دیگه زیاد تر به نظر میاد.

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

منم تا حدی این موضوع رو قبول دارم ولی وقتی برای من با یک مرورگر این مشکل هست و با مرورگر دیگری مشکلی نیست فکر نمی کنم به Isp برگرده؟!؟!؟!؟!؟!

حـــــرفـه ای MB_Danger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

11

نقل قول نوشته شده توسط Mohammad Hosseyn
    با سلام خدمت دوستان .اميدوارم همه خوب باشيد .

راستش من يه مشكل خيلي عجيب دارم كه نمي دونم چي جوري حلش كنم .خيلي وقته كه اين مشكل تمام اعصابمو خراب كرده ريخته به هم ديگه كلافه شدم .
    مشكل هم اينه كه وقتي من مثلا وارد همين انجمن خودمون يا هر انجمن ديگه اي يا مكان هايي مثل وبلاگ ها مي شم. صفحه اي كه واردش مي شم آپديت نمي شه .يعني اگه من فرضا يه تايپيك باز كنم و اگه 10 سال ديگه هم بيام و اين تايپيك 1000 پست داشته باشه باز همون يه پست رو نشون مي ده .يعني طوري كه صفحه رو Reload نمي كنه و همون صفحه رو دوباره نشون مي ده . تازه جالب اينه كه با اين كه صفحه رو Reload نمي كنه اما همون زماني براي باز كردن صفحه صرف مي كنه كه بايد براي Reload كردن صرف كنه. و تنها راه حلي كه من براي اين مشكل پيدا كردم دوبار باز كردن صفحه هست . يعني وقتي صفحه رو باز مي كنم بايد دوباره دكمه ي Refresh رو بزنم تا صفحه اي كه باز مي شه آپديت بشه .تازه گاهي اوقات بايد 3 تا 4 بار اين كار رو تكرار كنم. و اين خيلي آزارم مي ده.
    در ضمن من تا حالا 3 بار ويندوز رو عوض كردم و حتي در آخرين دفعه دوباره مجبور به پارتيشن بندي شدم اما هنوز مشكلم رفع نشده !!!
    شما مي گيد چي كار كنم.
    راستي دوستان اگه نفهميدند كه من چي مي گم حتما پست بدند تا من يه طور ديگه توضيح بدم .

با تشكر
    سلام ...
    اگر از Internet Explorer استفاده می کنید ...
    محیط ویرایش رجیستری را باز کرده و به مسیر زیر بروید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در سمت راست متغیر DWORD ی را با نام SyncMode5 پیدا کنید و مقدار آن را به 3 تغییر دهید .
    سیستم را LogOff کنید .
    امیدوارم مشکل بر طرف شود .
    موفق باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mdchicho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اين مشكل ربطي به ISP نداره از Temp و كوكي هاست. چون اگر از ISP بود با رفرش كردن هم حل نميشد . من تنها راه رو پاك كردن هرروز كوكي ها و Temp ميبينم . البته شايد روش MB_Danger هم كه توي رجيستري هست جواب بده .
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mdchicho
    اين مشكل ربطي به ISP نداره از Temp و كوكي هاست. چون اگر از ISP بود با رفرش كردن هم حل نميشد . من تنها راه رو پاك كردن هرروز كوكي ها و Temp ميبينم . البته شايد روش MB_Danger هم كه توي رجيستري هست جواب بده .
    موفق باشيد
    آره در حال حاضر بهترین کار پاک کردن کوکی ها temp هاست...که من الان حداقلش روزی 2 بار انجام میدم

تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

خوب پاك كردن كوكي و تمپ ها هم كار درستي نيست. چون خود اين ها توي سرعت لود صفحه ها تاثير دارند.
    اون چيزي هم كه MB_Danger عزيز گفت جواب ميده ولي تا حدي مثل ctrl+f5 هست چون سرعت رو مياره پايين. ( فكر كنم ديگه اصلا از كش نمي خونه )
    حوصله عوض كردن ويندوز هم ندارم ولي به موقع اش عوض مي كنم تا ببينم مشكل حل ميشه يا نه. ( البته از اين به بعد بايد از norton ghost كه MB_Danger جان زحمتش رو كشيدن استفاده كنم )

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

با سلام خدمت همه ي دوستان كه اومدند و راهنمائي كردند .راستش من حتي وقتي كه كوكي و تمپ ها رو پاك مي كنم اين مشكل برطرف نمي شه ديگه چند بار .من گفتم همين ديروز بود كه دوباره پارتيشن بندي كرده بودم و ويندوز رو هم دوباره نصب كرده بودم اما بازم حل نشد .
    والا بايد بگم من اصلا از اينترنت اكسپلورر استفاده نمي كنم و براي همين اون ترفندي كه گفتيد هم به كارم نيومد اما به هر حال از دوستي كه راهنمائي كرده بود تشكر مي كنم .
    بعد هم اينكه آي اس پي كه من ازش استفاده مي كنم بعيد مي دونم اين كاره باشه !!! احتمالا اشكي جان مي دونه من از چي استفاده مي كنم ( آخه همشهريم ديگه ) .حالا باشه من مي رم از يه جاي ديگه مي گيرم ببينم چي طوره بهتون خبر مي دم .
    دوستان ديگه هم اگه نظري دارن بگن خواهشا ديگه اگه اينجوري ادامه پيدا كنه كيس رو مي كوبونم تو سر مانيتور ( اين گفتم تا بفهميد چقدر برام سخت مي گذره )
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

11

سلام...

دوست عزیز Reza_S نمیدونم تا حالا این مشکل برات پیش اومده یا نه ... موقعی که کانکت میکنی حدود2 دقیقه اصلا رسیوی نداشته باشی و رسیو روی 214 باشه... وتازه بعد این رسیوت عادی بشه(که بعضی مواقع عادی هم که میشه دوباره وسطای کار بازم رسیوی نداره)...
    نمیدونم ربطی به این تمپ ها داره یا نه...ولی وقتی که اونا رو پاک میکنم ..و بعدش یه ریست...حالا اگه بخوام کانکت کنم ...مشکلی در رسیو ندارم

این مشکل رو همین چند وقت اخیر دارم....قبلا اینجوری نبود(در ضمن فکر سیستم رو هم چک کردم ویروس, اسپای ور و.... خبری نیست)

تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Dash Ashki
    سلام...

دوست عزیز Reza_S نمیدونم تا حالا این مشکل برات پیش اومده یا نه ... موقعی که کانکت میکنی حدود2 دقیقه اصلا رسیوی نداشته باشی و رسیو روی 214 باشه... وتازه بعد این رسیوت عادی بشه(که بعضی مواقع عادی هم که میشه دوباره وسطای کار بازم رسیوی نداره)...
    نمیدونم ربطی به این تمپ ها داره یا نه...ولی وقتی که اونا رو پاک میکنم ..و بعدش یه ریست...حالا اگه بخوام کانکت کنم ...مشکلی در رسیو ندارم

این مشکل رو همین چند وقت اخیر دارم....قبلا اینجوری نبود(در ضمن فکر سیستم رو هم چک کردم ویروس, اسپای ور و.... خبری نیست)
    داش اشكي جان راستش تا الان خدا رو شكر همچين مشكلي نداشتم. خوب يچيز منطقي هست كه با پاك كردن تم ها مشكل حل بشه. چون اون موقع حتما سايتي را كه مي خوايين بيارين مي خواد از كش سيستم خودتون (تمپ) بخونه و بنا به دليلي اون ها هم مشكل دارن و لود نميشه كه با پاك شدنشون مجبور به از اول خوندن ميشه.
    ولي جالبي كار براي اين دوستمون هست كه با پاك كردن اتمپ و كوكي و گذاشتن علامت ? درآخر آدرس و يا زدن ctrl+f5 و تعويض ويندوز مشكلش حل نشده كه مطمئنان بايد مشكل از isp باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •