خودنمایی از این دید که شما می فرمایید، بله ناپسنده و مضر
و مجددا بله، هستن پولدارهایی که با همین قصد سوار بر خودرو در خیابانها به گشت و گذار می پردازند
اما هم من و هم شما و هم سایر دوستان تاپیک میدونن که وقتی مسئله پورشه سواری پولدارها مطرح میشه (که اخیرا هم در تلویزیون گفته شد) هدف اون درصد پایینی که به جهت خودنمایی وارد خیابونها میشن نیست بلکه هدف سرپوشی است بر همون مسئله که در پست 4 گفته شد
یعنی پاک کردن این صورت مسئله که در جامعه ای هستیم که خیلی ها حداقل ها رو ندارند و خیلی ها پورشه سوارند
به صورت کاملا مشابه در مورد مثالی که زدین سیبل کردن پولدارها با این کارکرد در جهت پیچوندن این مسئله هست که خیلی ها شب گرسنه می خوابند در حالی که شاید 10 کیلومتر اون طرف تر شخصی برای یک شام ناقابل چندصدهزارتومنی خرج میکنه
شک نکنید که این نیستاینکه شما میگین باعث انگیزه میشه یک شعاره و جز حرص خوردن و تحمل بیماری های عصبی و روحی نتیجه دیگری برای قشر کارگر نداره.
کارگر مورد نظر اگه بتونه خوراک، پوشاک، مسکن، تحصیلات و سایر مواردی که جزو نیازهای اولیه زندگی هستند برای خودش و خانوادش فراهم کنه مطمئن باشید در مواجهه با فردی که ممکنه برای یک سفر نوروزی مثلا 50 م خرج کنه بسیار بسیار کمتر ضربه روحی میبینه تا وقتی که شب بیاد خونه و فرزندش بگه باید برای مدرسه 50 هزار تومان پول ببرم و این کارگر مورد نظر جیبش خالی باشه!
از دید خودم دلیل این موضوع ابنه که به عنوان مثال سوالی که در این تاپیک پرسیدین اصلا در مقابل مشکلات بنیادین اقتصادی، فرهنگی و احتماعی که ما داریم معضل مهمی به حساب نمیادمن متوجه نمیشم چرا وقتی فقط یک موضوع خاص مطرح میشه اینقدر علاقه داریم پای بحث های دیگر رو هم وسط بکشیم.
خیلی راحت قبل از اینکه لازم باشه نگران خودنمایی ثروتمندانِ بی جنبه باشیم(که مطمئنا بخش زیادیشون از راه های غیرقانونی ثروتمند شدن) میتونیم با وضع و اجرای قانون صحیح از رسیدن ثروت به دست اینگونه افراد جلوگیری کرد
خیلی راحت قبل از اینکه نگران روان افرادی کم درآمد (و بعضا بی درآمد!)ی باشیم که با دیدن زندگی ثروتمندان دچار مشکل روحی میشن میتونیم با ارائه حداقل امکانات زندگی از این مشکل پیشگیری کنیم
خیلی راحت با ایجاد تفریحات و سرگرمی ها و مکانهای مناسب برای افراد ثروتمند میتونیم ولخرجی های اونها رو کنترل و جهت دار کنیم تا هم از مشکلاتی مثل تصادف اخیر bmw در تهران جلوگیری کنیم و هم از مواجهۀ بی دلیل طبقات مختلف جامعه که میتونه طبعات خاص خودش رو هم داشته باشه جلوگیری کنیم
و مثالها و راهکارهای دیگر
پ ن: پستهای 7 به بعد کاملا همین موضوعی که من قصد بیانش رو داشتم گفتن که من اونها رو ندیده بودم و پست دادم