سلام
3c lite سفید رو 430 قیمت دارم اما مشکی میخواستم که گفتن 460
بین این سه مدلی که زحمت کشیدید معرفی کردید به نظرم ای جی l70 گزین هی خوبیه...
ممنون ازشما دوست عزیز
سلام
3c lite سفید رو 430 قیمت دارم اما مشکی میخواستم که گفتن 460
بین این سه مدلی که زحمت کشیدید معرفی کردید به نظرم ای جی l70 گزین هی خوبیه...
ممنون ازشما دوست عزیز
سلام مجدد
به پشتیبانی نرم افزاری ویندوزفون شک داری !!
خیالت راحت هیچ سیستم عاملی مثل ویندوزفون پشتبانی نمیشه !! حتی اپل هم که نسخه های جدید آی او اس رو برای همه گوشی هاش میده باز میبینی اونی که رو آیفون 4 نصب میشه با اونی که روی 5 اس هست متفاوت هست !! فقط تو ویندوزفون هست که شما چه گوشی 200 تومنی بخری چه گوشی دو میلیونی امکانات سیستم عامل تو هر دوشون کاملا یکسان هست !! از لحاظ آپدیت ها هم گوشی پایین رده 3 سال پیش (لومیا 520) همون آپدیتی رو میگیره که گوشی بالا رده امسال (لومیا 930 - البته اوایل 2014 معرفی شده) میگیره !! در حالی که خیلی از گوشی های اندرویدی رده بالا هنوز اندروید 5 براشون منتشر نشده !!
از لحاظ نرم افزار های فارسی و کاربردی هم خیالت راحت ، انواع نرم افزار های مذهبی ، فایل منیجر ها ، کتاب ها ، نرم افزار های کاربردی ، نرم افزار های فان و بازی های فارسی براشون موجود هست !! افتخار نرم افزار های فارسی ویندوزفون تقویم فارسی " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " هست که جزء 5 نرم افزار برتر استور هست !!
انواع نرم افزار های همراه بانک هم مثل بانک پاسارگاد ، بانک آینده ، بانک تجارت ، بانک انصار ، آذرخش بانک ملی و .... با پشتیبانی عالی منتشر کننده شون برای ویندوزفون موجود هست !!
نمونه بهترین نرم افزار های بهترین برنامه نویس های ویندوزفون رو میتونید تو لینک های زیر ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من این حرفها رو نمیزنم که شما رو ترغیب کنم ویندوزفون بخری !! قصدم فقط اصلاح این تفکر غلطی هست که متاسفانه در مورد ویندوزفون وجود داره که عمده این تفکر غلط هم از نا آگاهی و علم ناقص فروشنده هاست که میخوان جنس های موجود خودشون رو به مردم بفروشن !!و جالب اینجاست همین افرادی که در مورد ویندوزفون اظهار نظر میکنند اینقدر جرات ندارند حتی یکبار یه گوشی ویندوزفونی دست بگیرند و چند دقیقه باهاش کار کنند !
Last edited by h_kh_1367; 28-04-2015 at 09:20.
اتفاقا چیزی که من به عنوان یه کاربر ویندوزفون میبینم کاملا برعکس هست !! خیلی از نرم افزار های ویندوزفون به طور مرتب و حتی شده چند بار در هفته با تغییرات اساسی بروزرسانی شدند و این در حالی هست که اینستاگرام اندروید حتی قابلیت ذخیره عکس رو نداره !!
ویندوزفون بازی Cloud Raiders رو داره که امکانات و قابلیت های جالب تری نسبت به کلش داره !!
اگه با ویندوزفون کار کرده باشید متوجه میشید که همین الان خیلی کامل هست و ویندوز 10 عمده تمرکزش روی ظاهر و بیس سیستم عامل هست ، همین الان هم عمده نرم افزار های ویندوزفون یونیور سال هست ، نمونش همین کلود رایدرز که تو بالا لینکش هست که با یه بار دریافت هم میتونید رو گوشی ویندوزفونی نصب کنید و هم روی PC تون با ویندوز 8.1 !!
ضمنا در دسترس بودن استور و نرم افزار ها بدون هیچ محدودیتی به بهانه تـــحـــریـــم ، وی پـــــی ان کاملا کاربردی بدون نیاز به نصب نرم افزار های جانبی یا تغییر زبان به انگلیسی ، تقویم اصلی با تاریخ هجری شمسی ، مسیر یابی صوتی با پشتبانی از زبان فارسی ، امکان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون هیچ هزینه ای ، نصب انواع نرم افزار بدون نیاز به جیلبریک و روت و آنلاک و ... ، آپدیت های مستمر سیستم عامل برای همه گوشی ها از بالا رده تا پایین رده به صورت کاملا برابر ، مهمتر از همه دستیار صوتی شخصی بسیار حرفه ای و هوشمند "کورتانا" و بسیار امکانات کاربردی دیگه از مزیت های ویندوزفون و ویندوز هست !!
Last edited by h_kh_1367; 28-04-2015 at 09:23.
سلام واقعا از توضیحات کاملتون ممنونم...
راستش بدجور دودل شدم...
از طرفی تا به الان با ویندوز فون کارنکردم و از طرفی الان که دیجی کالا رو هم نگاه میکردم اکثرا از روان بودن ویندوز فون گفتن...
مشکل نرم افزاری نداریم چون پدر اهل بازی نیستن شاید در مواقع خاص فقط و بیشتر نیاز ی سری اپ های فارسی بود که اونارو هم دیدم تو اپ استور...
الان میمونه کیفیت خوده گوشی که بیشتر موضوع سر روان بودن تاچ و کیفیت صفحه هاست...
دیجی کالا که نداره این مورد رو باید برم تو شهر...
راستش خودمم خوشم اومد و دوست دارم کار با ویندوز فون رو هم تجربه کنم...
و ی سوال برای خودم میپرسم...
ایا ممکنه ویندوز فون حذف بشه از گردونه رقابت سیستم عاملها!!!
ممنون
کیفیت خود گوشی بستگی به مبلغی داره که هزینه می کنید ، هرچه هزینه بیشتر کیفیت بالاتر !! البته این به اون معنی نیست که گوشی های ارزون کیفیت مطلوبی ندارند ولی خب بالارده ها از آلومینیوم و شیشه و پلی کربنات ساخته میشن و پایین رده ها از انواع پلاستیک البته مرغوب !! (نه مثل سامسونگ و هواوی)
در مورد خریدش هم سایت های معتبر مختلفی برای خرید هست که اگه خواستید میتونم بهتون معرفی کنم ، اگه قابل بدونید خودمم فروشنده موبایل هستم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سوال آخرتون هم باید بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیستم عامل چندان جدیدی نیست که بخواد به راحتی حذف بشه !! ضمنا تا وقتی انواع ویندوز هست ویندوزفون هم هست چرا که پشتیبانی غول نرم افزاری جهان (مایکروسافت) پشتش هست !! ضمنا تابستان سال جدید هم شاهد جدید ترین نسخه ویندوز (ویندوز 10) خواهیم بود که تماما تلاش شده سیستم عاملی یکپارچه بین کامپیوتر ها ، تبلت ها و موبایل ها باشه !! خیالتون راحت ، ویندوزفون در آینده ای نه چندان دور برترین سیستم عامل میشه ولی حذف اصلا !!
واقعا ممنونم از توضیحات همه دوستان...
موفق باشید
ویندوز فون ...
در پایین رده (رنج قیمت 400 تا 600) یه سری خوبی ها داره:
با وجود سخت افزار ضعیف و متوسط خیلی روان سیستم عامل رو اجرا میکنه و لگ نداره که هیچ گوشی اندرویدی حتی با قیمت بالاتر نمیتونه چنین چیزی ارائه کنه
آپدیت های دهی خوب... (کیفیت صفحه و بدنه و دوربین خوبی هم داره)
باید دقت کنید دوست عزیز ... همه نمیتونن با ویندوز فون بسازن!!
Last edited by Iloveu-ALL; 29-04-2015 at 19:16.
سلام
با تشکر از همه دوستان
در نهایت galaxy core prime خریداری شد
متاسفانه اینجایی که ما هستیم نتونستم ویندوز فون رو از نزدیک ببینم
از این گوشی تا به الان خیلی راضیم شکر خدا
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)