تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام فینال رو می پسندید؟

راي دهنده
75. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بایرن مونیخ - یوونتوس

5 6.67%
  • بایرن مونیخ - رئال مادرید

21 28.00%
  • بارسلونا - یوونتوس

24 32.00%
  • بارسلونا - رئال مادرید

25 33.33%
صفحه 2 از 16 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 151

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 15-2014 | مرحله نیمه نهایی

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ربط ؟! اینکه اگه یووه برد راحتی تقدیمشون کنه رئال بدون محروم و مصدوم میره به برلین که ما اونوقت در مقابل تیم آلمانی هستیم که میخواد بیش از پیش در کشور خودش قهرمان بشه . لذا ممکنه ما محروم و مصدوم بدیم و در مقابل رئال نده .
    ربط ؟! اینکه اگه یووه وا بده مسلما سیستم چرخشی استفاده میکنه آنجلوتی تا در بازیای لالیگا به مشکل نخوره . درجایی که بارسا کارش بسیار مشکل تر میشه !

پ.ن : بنظرم ربطش خیلی واضح بود . ولی بازم اگه مایل بودید پست رو پاک کنید ، پاک کنید . کلا عادت داریم .
    الان یعنی اینکه بارسا باید منتظر گند زدن تیمهای دیگه باشه تا قهرمان بشه ؟ اینطوری که دارین تیم خودتونو میکوبونید و پایین میارید که !

بارسا که کل فصل رو از سیستم چرخشی استفاده کرد و به طرز شگفت انگیزی هم به سودش شد ، بنابراین نباید الان مشکلی از لحاظ خستگی و یا فاصله ی ذخیره و اصلی داشته باشید

و اینکه شما فکر میکنید یووه تیم آسونی هست برای رئال ؟
    و اینکه فکر میکنید در بازی یووه - رئال قراره چندتا دختر بچه بازی کنن که روی بوته ها دارن گرگم به هوا بازی میکنن ؟ و فقط بازی بایرن و بارسا گلادیاتورا بازی میکنن ؟! همچین از برد راحت تقدیمی توسط یووه حرف میزنید انگار که شناختی راجع به بانوی پیر ندارید !

پ.ن : من اینجا کاره ای نیستم که پست پاک کنم یا نکنم ، اگر پستی از شما پاک شده به من مربوط نیست و از طریق تیم مدیریت ورزش پیگیری کنید و غرش رو به من نزنید چون به من همونقدر بی ربطه که برد راحت رئال برابر یووه به این تاپیک بی ربطه

2. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

.........

سروش رئال رقیب مستقیم بارسا در لیگ و شاید فینال چمپیونز لیگ هست
    معلومه سختی بازی با یووه که لابلای لالیگا و مرحله قبل از فینال هست تاثیر داره
    آمارهای فردی و روحیه تیم که در این بازیای آسون ارتقا پیدا میکنه جای خود
    آره سینا ولی بارسا جلوتره در لیگ ، و همینطور مصدوم پررنگی نداره مثل رئال که بیل و بنزما و مودریچ رو نداره فعلا ، و همینطور اینکه بارسا هم رقیب مستقیم رئاله در لیگ و احتمالا فینال سی ال هم صادقه ؛ یعنی عکس چیزی که گفتی توی خط اول

همینطور لیگ بازیای آسونی نداره رئال افت کرده ی فعلی ، اونطرفم واقعا بایرن اون بایرن هاینکس نیست

با این حال من نمیگم کار بارسا مثلا خیلی آسونتر از رئاله ، هر دوشون مسیرشون سخته و مشکلات خودشون رو دارن ، هرچند که بارسا مصدومیت جدی رو نداره

4. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

الان یعنی اینکه بارسا باید منتظر گند زدن تیمهای دیگه باشه تا قهرمان بشه ؟ اینطوری که دارین تیم خودتونو میکوبونید و پایین میارید که !

بارسا که کل فصل رو از سیستم چرخشی استفاده کرد و به طرز شگفت انگیزی هم به سودش شد ، بنابراین نباید الان مشکلی از لحاظ خستگی و یا فاصله ی ذخیره و اصلی داشته باشید

و اینکه شما فکر میکنید یووه تیم آسونی هست برای رئال ؟
    و اینکه فکر میکنید در بازی یووه - رئال قراره چندتا دختر بچه بازی کنن که روی بوته ها دارن گرگم به هوا بازی میکنن ؟ و فقط بازی بایرن و بارسا گلادیاتورا بازی میکنن ؟! همچین از برد راحت تقدیمی توسط یووه حرف میزنید انگار که شناختی راجع به بانوی پیر ندارید !

پ.ن : من اینجا کاره ای نیستم که پست پاک کنم یا نکنم ، اگر پستی از شما پاک شده به من مربوط نیست و از طریق تیم مدیریت ورزش پیگیری کنید و غرش رو به من نزنید چون به من همونقدر بی ربطه که برد راحت رئال برابر یووه به این تاپیک بی ربطه
    جمله اولتون باید اینجوری باشه : " الان یعنی اینکه بارسا باید منتظر گند زدن تیمهای دیگه باشه تا قهرمان نشه ؟ " چون در غیر اینصورت اصن ربطی به پست های قبلی نداره . ضمن اینکه هیچ ارتباطی هم به شأن تیم نداره . تیمی که به راحتی صعود کنه در فینال کارشو راحت تر انجام میده تا تیمی که به سختی صعود کنه . ? Now how simple was that

سیستم چرخشی در اول فصل (نه از اول فصل) هم فک نمیکنم اونقدرها به نفع تیم شده باشه . هرگاه از سیستم چرخشی انریکه استفاده کرده تیم نتیجه نگرفته . لذا سیستم چرخشی باید ادامه دار باشه نه همون اول فصل ول بشه .

بقیه صحبتاتونم مطمئنم ربطی به این تاپیک نداره که بخوام جواب بدم . با کمال احترام .

6. 2 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به شخصه رئال-بایرن رو میپسندم چون الکلاسیکو نباید خز بشه
    هرچند ال کلاسیکو رو بیشتر پیش بینی میکنم.

رئال-بایرن فوق العاده میتونه باشه چون کاسیاس در کمتر از یک ماه هم با بوفون رقابت میکنه هم با نویر

8. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بقیه صحبتاتونم مطمئنم ربطی به این تاپیک نداره که بخوام جواب بدم . با کمال احترام .
    جواب صحبت کاملا بی ربط شما به تاپیک رو دادم در مورد رئال و یووه و پاک کردن پستها و خوده شما از اول مباحث بی ربط رو مطرح و ادامه دادین و نباید انتظار داشته باشی هر موضوع بی ربطی رو مطرح کنی و جوابی نگیری

ولی خب همه ی واکنشها کاملا قابل درکه و قابل انتظار و عادی عزیزم

بای

10. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

شما حالا چه لزومی داشت این مطلب رو یاد آوری کنی؟
    بازی یووه و رئال توی بازیه فینال تاثییر گذاره حالا اگه بارسا باشه یا نباشه توی فینال یا اصلا دو تیم رئال و بارسا بهم بخورن یا نخورن اینا همش احتمالات هست چون چیزی هنوز معلوم نیست و نظرات داده میشه!!!!!
    طبیعتا چون چیزی معلوم نیست بچه ها میتونن نظراتشونو بیان کنن توی تاپیک همونطوری که اتفاق مشابه توی تاپیک تیم های حریف می افته!
    شما اگه نگران پاک شدن پست بچه ها بودی اصلا لازم نبود این جواب هارو نقل قول کنین چون این بحثی نبود که بخواد تا اینجا ادامه پیدا کنه و همه نظراتشونو بیان کردن و تموم میشد!

+

اینکه اون دوست عزیز اشاره کردن یووه برد آسونی تقدیم به رئال نکنه یعنی یووه بازیه خوبی داشته باشه در برابر رئال پس همون قدر که به تاپیک بارسا ربطی نداشته به تیم رئال هم ربطی نداشته چون در مورد سبک بازیه رئال یا چیز دیگه ای نگفتم و اشاره مستقیم به تیم یووه بوده که بتونه بازیه خوبی ارائه بده!!!!

12. 4 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

جواب صحبت کاملا بی ربط شما به تاپیک رو دادم در مورد رئال و یووه و پاک کردن پستها و خوده شما از اول مباحث بی ربط رو مطرح و ادامه دادین و نباید انتظار داشته باشی هر موضوع بی ربطی رو مطرح کنی و جوابی نگیری

ولی خب همه ی واکنشها کاملا قابل درکه و قابل انتظار و عادی عزیزم

بای
    جالبه که هنوز اعتقاد به بی ربط بودن پستم دارید با دلایلی که توسط من و دوستان مطرح شد !!!

کلا خوش باشید شما ... به نفعتون هم هست .

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما حالا چه لزومی داشت این مطلب رو یاد آوری کنی؟
    بازی یووه و رئال توی بازیه فینال تاثییر گذاره حالا اگه بارسا باشه یا نباشه توی فینال یا اصلا دو تیم رئال و بارسا بهم بخورن یا نخورن اینا همش احتمالات هست چون چیزی هنوز معلوم نیست و نظرات داده میشه!!!!!
    طبیعتا چون چیزی معلوم نیست بچه ها میتونن نظراتشونو بیان کنن توی تاپیک همونطوری که اتفاق مشابه توی تاپیک تیم های حریف می افته!
    شما اگه نگران پاک شدن پست بچه ها بودی اصلا لازم نبود این جواب هارو نقل قول کنین چون این بحثی نبود که بخواد تا اینجا ادامه پیدا کنه و همه نظراتشونو بیان کردن و تموم میشد!

+

اینکه اون دوست عزیز اشاره کردن یووه برد آسونی تقدیم به رئال نکنه یعنی یووه بازیه خوبی داشته باشه در برابر رئال پس همون قدر که به تاپیک بارسا ربطی نداشته به تیم رئال هم ربطی نداشته چون در مورد سبک بازیه رئال یا چیز دیگه ای نگفتم و اشاره مستقیم به تیم یووه بوده که بتونه بازیه خوبی ارائه بده!!!!
    شما قبل پست دادن مطالب رو کامل بخون تا ندیده و نخونده نیای و قضاوت کنی و حکم صادر کنی

دوست شما اینو گفت :

پ.ن : بنظرم ربطش خیلی واضح بود . ولی بازم اگه مایل بودید پست رو پاک کنید ، پاک کنید . کلا عادت داریم .
    منم جواب صحبت ایشون رو دادم

قانون انجمن ورزش هم میگه :

502- در هر تاپیک لزوما فقط در مورد همان باشگاه صحبت خواهد شد. توهین به دیگر تیم‌ها و اعضایشان (مربی، بازیکن و ...) جایی ندارد.
    پس طبق این قانون همونقدر که رئال بی ربطه به اینجا یووه هم بی ربطه و همینطور قرعه ی رئال و بارسا

15. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جالبه که هنوز اعتقاد به بی ربط بودن پستم دارید با دلایلی که توسط من و دوستان مطرح شد !!!

کلا خوش باشید شما ... به نفعتون هم هست .
    آره یه سریا هم بودن که دلایلی داشتن برای پایان جهان در یکی دو سال پیش بر طبق تقویم مایاها !

پس هر چیزی که بعنوان دلیل و توجیه آورده میشه لزوما سندیت نداره

نفع و منفعت و ... ی من یا هرکس دیگه در اینجا هم نه به شخص شما مشخصا مربوط میشه و نه کس دیگه

شب خوش

17. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

12 ساعت تا قرعه کشی نیمه نهایی
    بهترین قرعه میتونه بایرن،بارسا و یووه،رئال باشه

اگر یووه و بارسا بهم بیفتند که تقابل مالکیت و دفاع رو خواهیم داشت و جذابیت زیادی نخواهد داشت.در طرف دیگه هم پیروزی بایرن به رئال محتمل تر خواهد بود.

اگر یووه با بایرن،و بارسا با رئال بیفته با اینکه 2 تا ال کلاسیکو خواهیم داشت،اما هم بیش از حد تکراری خواهد بود و هم دوباره شانس زیادی برای صععود یووه در مقابل بایرن نخواهیم داشت و سبک بازی دو تیم،نتایج و روند بازی رو قابل پیش بینی خواهد کرد.

یوونتوس با اینکه تیم از پیش شکست خورده نیست اما اگر هم قرار به صعودش باشه شاید فقط از پس رئال بربیاد که نسبت به بایرن و بارسا کمی متزلزل تر بوده است.هرچند باز هم شانس رئال بیشتر خواهد بود.از طرفی بازی بایرن-بارسا که همه دوست دارند در فینال ببینند رو میشه دوبار در نیمه نهایی دید(من رو این نکته تاکید دارم )

در سالهای اخیر،بایرن-رئال بیشتر با هم بازی کرده اند تا بایرن-بارسا

نکنه بعدی هم تقابل گواردیولا-بارسا هست که در نیوکمپ جذاب خواهد بود و نه در برلین

این همه نشانه،ایمان بیاوردید دیگه
    قرعه ای که دوست داشتم.مثل پارسال
    اکثرا به فینال بایرن،بارسا رای داده اند که خب جذابیتش از ال کلاسیکو بیشتر خواهد بود.اما واقعا پیش بینی بایرن-بارسا و فینال سخت خواهد بود.
    قرعه خوبی هم برای رئال بود.البته همونطور که قبلا گفتم یوونتوس رو نباید از پیش بازنده بدونیم اما رئال شانس این رو داره که اولین تیمی باشه که از قهرمانیش دفاع میکنه.

فقط امیدوارم تیمها مصدوم ندن در این مدت تا زیبایی بازیها دوچندان بشه

19. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •