تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 80

نام تاپيک: کتاب رکوردهای پی سی ورلد

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

داستان اسامیم برمی‌گرده به اینکه برای ثبت نام در انجمن اولین اسمی که به نظرم رسید و چون از معناش خوشم میومد این بود که شد انگیزه

دومی هم یکی از شخصیت‌های سه‌گانه‌ی فراموش‌ناشدنیِ ژول ورن برای من ـه.
    سه‌گانه: بیست هزار فرسنگ زیر دریا - فرزندان کاپیتان گرانت و جزیره‌ی اسرارآمیز

سومی هم که دوستان بیشتر من رو با این نام می‌شناسن شخصیت باز هم فراموش‌ناشدنی آقای تنها که در نسخه‌ی ژاپنی اون (یا شاید هم در دوبله‌ی فارسیش) با نام ماریو ترنت ازش نام برده شده، است.
    کلا داستان مغازه‌ی عتیقه‌فروشی اثر چارلز دیکنز که همین کارتون دختری به نام نل ازش ساخته شد و یکی از کارتون‌های همیشه مورد علاقه‌ام است.
    با اون فضای مه‌آلود لندن و پارادایزی در ایرلند.
    این هم هدیه‌ی فراموش‌ناشدنی‌ِ مرتضی به من بود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما A h m a d (چون دوست داشتم اسم خودم رو بذارم و میشد که کاربرا فکر می‌کردند خانومم ) نام دیگری بود که به علت اینکه فاصله میان حروف افتاده بود و بعضی جاها مشکل‌ساز می‌شد به Ahmád تبدیل شد و زمانی که انجمن به نسخه‌ی آخر خودش ارتقاء یافت دیگه نتونستم با این نام وارد انجمن بشم و در روز سوم خرداد بود که به Ahmad تغییر نام پیدا کردم.

ممنون مرتضی
    و خسته نباشی برای تهیه‌ی این تاپیک

2. 16 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داستان اسامیم برمی‌گرده به اینکه برای ثبت نام در انجمن اولین اسمی که به نظرم رسید و چون از معناش خوشم میومد این بود که شد انگیزه

دومی هم یکی از شخصیت‌های سه‌گانه‌ی فراموش‌ناشدنیِ ژول ورن برای من ـه.
    سه‌گانه: بیست هزار فرسنگ زیر دریا - فرزندان کاپیتان گرانت و جزیره‌ی اسرارآمیز

سومی هم که دوستان بیشتر من رو با این نام می‌شناسن شخصیت باز هم فراموش‌ناشدنی آقای تنها که در نسخه‌ی ژاپنی اون (یا شاید هم در دوبله‌ی فارسیش) با نام ماریو ترنت ازش نام برده شده، است.
    کلا داستان مغازه‌ی عتیقه‌فروشی اثر چارلز دیکنز که همین کارتون دختری به نام نل ازش ساخته شد و یکی از کارتون‌های همیشه مورد علاقه‌ام است.
    با اون فضای مه‌آلود لندن و پارادایزی در ایرلند.
    این هم هدیه‌ی فراموش‌ناشدنی‌ِ مرتضی به من بود:

اما A h m a d (چون دوست داشتم اسم خودم رو بذارم و میشد که کاربرا فکر می‌کردند خانومم ) نام دیگری بود که به علت اینکه فاصله میان حروف افتاده بود و بعضی جاها مشکل‌ساز می‌شد به Ahmád تبدیل شد و زمانی که انجمن به نسخه‌ی آخر خودش ارتقاء یافت دیگه نتونستم با این نام وارد انجمن بشم و در روز سوم خرداد بود که به Ahmad تغییر نام پیدا کردم.

ممنون مرتضی
    و خسته نباشی برای تهیه‌ی این تاپیک
    احمد بهت نمی خورد این همه نام کاربری داشته باشی
    من فک می کردم از اول احمد بودی

نظرات دوستان رو خوندم چند تا اصلاحیه و یک ماده‌ی دیگه به رکوردها اضافه خواهد شد:

پاک فراموش کرده بودم آمار کوروش رو دربیارم

بیشترین تشکر از یک کاربر؛
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از ایشان 31,391 بار و در 7,234 مطلب تشکر شده است
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از ایشان 24,800 بار و در 5,680 مطلب تشکر شده است
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از ایشان 24,000 بار و در 5,034 مطلب تشکر شده است

بیشترین تشکر از دیگران؛
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با بیش از 30,900 تشکر از دیگران
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با بیش از 16,480 تشکر از دیگران
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ‌ با بیش از 15,880‌ تشکر از دیگران
    این آمار البته مهم نیستا ولی اگه می خوای واقعا گینس باشه باید صد در صد درست باشه
    حداقل از مدیرا که می دونم بازم هستن مثل وحید و مهران
    از این یه میلیون و خورده ای حالا خورده اون هیچی ولی یه میلیون کاربر رو تک تک آمارشون رو دربیار دیگه اونجوری صد در صد درست میشه

4. 14 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

این آمار البته مهم نیستا ولی اگه می خوای واقعا گینس باشه باید صد در صد درست باشه
    حداقل از مدیرا که می دونم بازم هستن مثل وحید و مهران
    از این یه میلیون و خورده ای حالا خورده اون هیچی ولی یه میلیون کاربر رو تک تک آمارشون رو دربیار دیگه اونجوری صد در صد درست میشه
    وحید بیا یه میلیون رو دنگی
    پس بازم این رکوردها کامل‌تر شد:

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از ایشان 31,391 بار و در 7,234 مطلب تشکر شده است (میانگین 4.33)
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از ایشان 30,028 بار و در 8,712 مطلب تشکر شده است (میانگین 3.44)
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از ایشان 26,774 بار و در 7,353 مطلب تشکر شده است (میانگین 3.64)
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از ایشان 24,837 بار و در 5,693 مطلب تشکر شده است(میانگین 4.36)
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از ایشان 24,519 بار و در 5,311 مطلب تشکر شده است (میانگین 4.61)
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کهاز ایشان 24,083 بار و در 7,079 مطلب تشکر شده است (میانگین 3.4)
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از ایشان 24,035 بار و در 5,037 مطلب تشکر شده است (میانگین 4.77)

بیشترین تشکر از دیگران؛
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با بیش از 30,900 تشکر از دیگران
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با بیش از 21,800 تشکر از دیگران
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با بیش از 16,480 تشکر از دیگران
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ‌ با بیش از 15,880‌ تشکر از دیگران
    Last edited by Morteza4SN; 24-04-2015 at 02:43.

6. 14 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

وحید بیا یه میلیون رو دنگی
    پس بازم این رکوردها کامل‌تر شد:

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از ایشان 31,391 بار و در 7,234 مطلب تشکر شده است (میانگین 4.33)
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از ایشان 30,028 بار و در 8,712 مطلب تشکر شده است (میانگین 3.44)
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از ایشان 26,774 بار و در 7,353 مطلب تشکر شده است (میانگین 3.64)
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از ایشان 24,837 بار و در 5,693 مطلب تشکر شده است(میانگین 4.36)
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از ایشان 24,519 بار و در 5,311 مطلب تشکر شده است (میانگین 4.61)
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کهاز ایشان 24,083 بار و در 7,079 مطلب تشکر شده است (میانگین 3.4)
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از ایشان 24,035 بار و در 5,037 مطلب تشکر شده است (میانگین 4.77)
    آخی اینقدر این آقا مرتضی رو ادیت نکنید دیگه حالا هی ایراد بگیرید
    مثلا اینکه:
    تعداد مهم نیستش بلکه میانگین معیار مهمتریه (چون مشخصا در تعداد پست های بیشتر ممکنه تشکر هم بالاتر باشه!)
    یعنی در بخش نقل قول شده امار درستتر اینه:

8. 13 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آخی اینقدر این آقا مرتضی رو ادیت نکنید دیگه حالا هی ایراد بگیرید
    مثلا اینکه:
    تعداد مهم نیستش بلکه میانگین معیار مهمتریه (چون مشخصا در تعداد پست های بیشتر ممکنه تشکر هم بالاتر باشه!)
    یعنی در بخش نقل قول شده امار درستتر اینه:

اگر به میانگین باشه که کلا این امار زیر و رو میشه

مثلا یکی از دوستان
    • از ایشان 6,040 بار و در 940 مطلب تشکر شده است

​میانگین 6 .....بیشتر از این ها هم پیدا میشه زیاد
    البته جا داره اضافه کنم خیلی از بزرگان انجمن که سالها برای انجمن زحمت میکشیدند عمده فعالیتشون در سالهای بود که
    دکمه تشکر وجود نداشت

10. 16 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

سلام!

واقعا كه بايد به مرتضی برای ايجاد اين تايپك، تلاش برای كسب ركورد‌ها و نيز حفظ اين تايپيك آفرين گفت!

Ahmad
    با 6 نام کاربری مختلف (Incentive و Tom Ayrton و M A R I O و A h m a d و M a r i o و Ahmád و Ahmad)
    بنده «اعتراف می‌كنم» كه با مشاهده نام MARIO ذهنم رفت به سوی بازی كلاسيك Super Mario (قارچ خور) و پيش خودم گفتم كه احمد هم بله؟!

لذا از شما عذرخواهی‌ كرده و برای شفاف سازی نام Mario از شما بسيار متشكرم!

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرتضی...

.. آمار گروه‌های اجتماعی يادت رفت!

گروه اجتماعی با بيشترين تعداد بحث:

بحث ها: 232

گروه اجتماعی با بيشترين تعداد كاربر:

کاربران: 1,302

البته، ما در گروه "نفر قبلی" تايپيك-ی داريم با عنوان "همصحبت تنهایی هام....." كه بيش از 39915 جواب داره كه من فكر می‌كنم اين تايپيك بيشترين تعداد پست رو در بين تمامی گروه‌های اجتماعی داشته باشه.

اگر اشتباه نكنم گروه اجتماعی زير بيشترين تعداد پيغام رو داشته باشه:

پيغام ها: 47,087

ويرايش:

گروه اجتماعی "نفر قبلی" با 132,777 پيغام پيشتاز است!

و تصور می‌كنم كه باز هم گروه "نفر قبلی" يكی از قديمی‌ترين گروه‌های ساخته شده باشه... آمار دقيق از بقيه گرو‌ه‌ها ندارم اما فكر می‌كنم كه گروه "نفر قبلی‌" در 13 فروردين 1389 ساخته شده باشه! اما مشاهده كامل گروه‌های اجتماعی نياز به دسترسی بالاتر داره!

يك چيز ديگه هم كه باز كار خودت هست كه آمارش رو دربياری...

.. انجمن با بيشترين تعداد كاربر فعال (يا مدير، يا ناظر).

نمی‌دونم اگر فرد ديگری مطرح كرده باشه يا نه، اما اين رو هم اضافه كن.

باز هم مرسی به خاطر تايپيك، واقعا عالی و بسيار جالب بود... : )
    Last edited by - Saman -; 24-04-2015 at 09:53.

12. 15 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اگر به میانگین باشه که کلا این امار زیر و رو میشه

مثلا یکی از دوستان
    • از ایشان 6,040 بار و در 940 مطلب تشکر شده است

​میانگین 6 .....بیشتر از این ها هم پیدا میشه زیاد
    البته جا داره اضافه کنم خیلی از بزرگان انجمن که سالها برای انجمن زحمت میکشیدند عمده فعالیتشون در سالهای بود که
    دکمه تشکر وجود نداشت
    حق باشماست

ولی موضوع اینه که اینجا فیلتری برای یافتن این موارد وجود نداره (یا اگر وجود داره من نمیدونم!) بنابراین بصورت رندم سرچ و بیان میشه(فکر میکنم اینطور بوده)

والا من قضاوتم در مورد چند مورد بیان شده بود!

بهرحال تا همین حد هم اقا مرتضی هم ایده ی جالبی بوده و هم اینکه بیان همین آمار (حتی اگر خیلی دقیق هم نباشه) جای تشکر و تقدیر داره

+

رکورددار بیشترین تعداد اواتار تعویض شده هم باید جالب باشه

14. 8 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

این مورد هم خیلی جالبه ، فکر کنم بیشترین آواتار عوض شده برای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید باشه ، به طور متوسط روزی 4 آواتار عوض کرده ، تازه یه روزایی 7-8 مورد رو تست کرده ببینه از کدوم خوشش میاد

+

آواتار ثابت قدم و عوض نشده هم که من 2 مورد رو می شناسم ، یکی @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگری هم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، این 4 سال و نیم که من اینجا هستم تا به حال ندیدم آواتار این 2 عزیز تغییر کنه ، شاید از قبل هم همین بوده .

16. 10 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام
    گفتم منم مشارکت کنم
    البته تعدادی از آمارها مخدوش هست

بیشترین مشاهده از یک تاپیک؛ Tribal Wars - جنگهای قبیله ای | تعداد 1,924,457 بازدید

البته این رکورد قبلاً در اختیار تاپیک مغضوب علیهم‌ـی بود که فکر کنم به علت اصلاحات مدیریتی از بین رفت؛
    Shatel ADSL / شركت شاتل | تعداد 1,925,090 مشاهده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    بیشترین مشاهده از یک تاپیک متعلق هست به تاپیک " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " که همین الان به صورت قفل شده
    در انـجـمـن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار داره و تعداد بازدیدش به این شرح است : مشاهده ها: 2,659,898

برای اطلاع از تعداد تعویض آواتار هر شخص ، یک کلک رشتی وجود داره
    کافیه روی آواتار هر شخص راست کلیک کنید و View Image رو بزنید
    در آدرس بار، آدرس عکس قابل مشاهده هست که انتهای اسم عکس یک آندراسکور ( _ ) وجود داره و بعد یک عدد نوشته شده و بعد نقطه مثلا gif
    اون عددی که بعد از آندراسکور نوشته شده تعداد تعویض آواتار ها هست
    من برای دو نفر رو که حدس میزدم رکوردار کمترین و بیشترین تعویض آواتار هستند چک کردم که آمار جالب هست

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 4 بار تعویض
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 355 بار تعویض

مرسی.
    میثم

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

با سلام .

رکورد بیشترین تعداد تعویض آواتار در یک روز نداریم ؟
    رکورد بیشترین پیغام پروفایل بازدید کننده ؟
    رکورد بیشترین ساعات حظور در انجمن به صورت میانگین در شبانه روز ؟
    رکورد بیشترین ساعات حظور در انجمن ؟ ( با اختلاف فراوان حدس میزنم این رکورد متعلق به مهران باشه )
    رکورد دفعات ویرایش شدن یک پست/ تاپیک ؟
    نام کاربری نفر اول / نفر دهم / نفر صدم / نفر هزارم / نفر صد هزارم و نفر یک میلیونم انجمن ؟
    ( فوق محرمانه ! ) رکورد تعداد گزارش تخلف مربوط به یک پست / تاپیک در انجمن ؟
    ( اجباری ! ) رکورد تعداد گزارش تخلف داده شده توسط یک کاربر ؟ ( می خوایم با آنتن انجمن آشنا بشیم )
    Last edited by Public Enemy; 24-04-2015 at 12:23.

19. 9 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •