خدا پدر مادرتو بیامرزه این همه روش برای گسترش اینترنت کیه بخواد بیشتر بشه فقط فیلترینگ قویتر میشه فاز های جدید در جهت اهداف 2لت
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
خدا پدر مادرتو بیامرزه این همه روش برای گسترش اینترنت کیه بخواد بیشتر بشه فقط فیلترینگ قویتر میشه فاز های جدید در جهت اهداف 2لت
برای بعضی ها؟؟ درست خوندم؟؟ چرا پس کل ملت از اینترنت مینالن یا قطعی یا سرعت یا کوفت[emoji3]هر کیو میبینم با نت مشکل داره
دوست من اگه چشماتون خوب میتونه بخونه، میبینین که گفتم مشکل زیرساخت برای بعضی ها محدودیت ایجاد میکنه. و اگر قدرت تحلیل دارید، میفهمیدید یعنی همین اینترنتی که به ما میدن، به خاطر مشکل خط تلفن، من (و خیلی های دیگه) نمیتونیم بطور کامل استفاده کنیم.
این حرف به این معنی نیست که مشکل اینترنت ما فقط از زیرساخته.
نمیدونم فهمیدن این چقدر برای بعضی ها سخته که سریع جبهه میگیرن.
بهتره عقده های درونی تان را اینجا خالی نکنین. همه از وضع اینترنت ناراضی هستیم.
من فقط از مشکل کیفیت پایین خطوط تلفن گفتم که خیلی ها داریم.
شما هم بهتره بدونین روش های دیگه خرج بیشتری داره یا تموم کردن همین پروژه های فیبرهای نوری که مقدار زیادش انجام شده ولی تمام شدنش معلوم نیست کجا گیر داره!
آرش جان مسئله ی اصلی پینگ و فیلترینگ و....نیست
مسئله ی اصلی اینه دارن اینترنتی ک گیگی 70 تومن هم براشون تموم نمیشه رو تا 10 هزار تومن غالب میکنن![]()
Last edited by p30g; 25-04-2015 at 16:54.
مطمعمنا چشمای من درست میبینه
ما فرضو بر این میگیریم زیر ساخت های خط تلفن مشکل داره خوب یعنی چرا باید تو حوضه وایرلس ، وایمکس ، شبکه های موبایل 3g 4g هم وضع همینطور باشد؟آیا مشکل اینه که رو وایمکس نمیتونن سرعت بالا با قیمت مناسب بدن یا مشکل اینه که نمیخوان بدن اینو به من بگو؟
به حتم ایراد از زیر ساخت هامونهیه مشت دزد نشستن دور هم دارن میخورن میاد میگه زیر ساخت زیر ساخت آخه تو از زیر ساخت چی میفهمی
![]()
۱۰۰٪ نمیخوان....
انرژ..ی هس..ته ای رو با این وضع دارن پیش میبرن چون میخوان. پس اگر بخوان مشکل نت نهایتا یک ماهه حل میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)