دقیقا . من هنوز دزگیر نبستم . دو مدل دزگیر آپکو داره که مشکل ساز نیست ( شرکتی هست ) یکی با ریموت خود ماشین ست میشه یکی هم تصویری هست ۶۰۰ هزارتومن که خیلی گرونه .
دقیقا . من هنوز دزگیر نبستم . دو مدل دزگیر آپکو داره که مشکل ساز نیست ( شرکتی هست ) یکی با ریموت خود ماشین ست میشه یکی هم تصویری هست ۶۰۰ هزارتومن که خیلی گرونه .
ماشین رو بردم نمایندگی . برام سفارش تعویض گیرباکس و دیسک و صفحه زدن . تا هفته دیگه میاد .
نتیجه رو خبر میدم .
خیلی جالبه! ماشین نو خریدید اون وقت باید گیربکس و دیسک و صفحه عوض بشه؟؟!!!!این دیگه چجور کلاه برداری هست!!
نظرم از روی 206 برگشت!
فکر میکردم از پراید و سایپا بهتر باشه!
ماشین در دنده 2 و دور موتور پائین لرزش دارد.
در حالت درجا پا اگر روی کلاچ نزاریم .. صدا خر خر میدهد.
مال ما هم باید عوض شود ظاهرا.
دستگیره درب راننده یک خط در میون باز میشود
آب پاش ، دستگیره برف پاک کن جلو کار نمیکند.
من نمیدانم اینها رو اگر در کارخانه چک کنند به صرف شون نیست؟
بعد میگن زیانده هست ایران خودرو. خوب ماشین تحویل میدی. نصف ش رو باید از نو عوض کنی دوباره.
من فقط همون مشکل اول رو دارم الان ۱۸ روز شده خبری از گیرباکس نیست ۵ شنبه هم دارم میرم مسافرت نمیدونم چکارش کنم . بقیه موارد تا الان خوب بوده خصوصا کولرش سوز وحشتناکی داره و راضیم .
البته چراغ کمربند هم روشن نمیشه که برام مهم نیست .
گیربکس ما هم کلا باید عوض شه این طور که مشخص هست
منتها افرصت ش پیش نیامده برم
والا ما رو مسخره کردن اینها.
چند تا رفته ماشین شما؟
منم مشکل لرزش دنده 2 را دارم اما این لرزش در همه 206 های ایرانی هست و نباید به سمت تعویض گیربکس یا دیسک و صفحه رفت
اوایل لرزش شدیدتر بود اما الان با کارکرد بیشتر بهتر شده من زیاد تحقیق کردم از اکثر تعمیرکارا و امداد خودرو یی ها پرسید نظرشون این بود که مشکل به مرور زمان برطرف میشه
یکی به من هم همین رو گفت. گفت کار کنی. درست میشه.
من ۵ هزارتا رفتم هیچی درست نشده ماشین مشکل شدید داره توی حرکت اولیه کلی ریپ میزنه و دنده دو به شدت میلرزه بقیه دنده ها موقع رها کردن کلاچ خرچچچچچچ صدا میدن . توی تست شتاب اولیه از پراید خوردم . اونم وانت ! ولی فکر میکنم این مشکل حل بشه یه نفسی بکشم و همه چیز مرتب بشه .
اونایی هم که گفتن باهاش برو درست میشه آخه چه حرفیه ؟ میخوان از سر خودشون باز کنن . ماشین رو باید با گاز زیاد حرکت بدی درصورتی که ۲۰۶ سالم بدون گاز کلاج رو رها کنید خیلی راحت عین آب راه میوفته .
از رییس کارخونه بنتلی پرسیدن چرا ماشیناتون رو بادست میسازید ؟ خیلی طول میشکه و میتونید با ربات راحت و سریع بسازید .
رییس چند پاسخ محکم میده و مهمترین جوابی که میده و به این تاپیک هم مربوط میشه اینه که :
انسان ممکن هست خطا کند . خودرویی که به دست انسان ساخته و منتاژ میشود در آن خطای انسانی دخیل هست . اما نکته مهم این است که اگر خودرویی با نقص انسانی و دست ساز وارد بازار شود فقط همان خودرو دچار نقص هست و بقیه مبرا از این نقص میباشند درصورتی که در تولید مکانیکی رباتی در صورت نقص کوچک ممکن هست ده ها هزار خودرو با همان نقص تولید و وارد بازار بشوند .
حالا شما بگویید
دردسر کدام گزینه بیشتر و نارضایتی مشتری کدام مورد کمتر هست ؟
ما هم باید کلی گاز داد تا راه بیوفته. در اصل پر گاز رفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)