تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: پس انداز

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام

عرضم به خدمتتون که خانواده به بنده می‌گن خسیس! :‌)

اول هر ماه بخشی از حقوقم رو کامل کنار می‌ذارم و اصلا خرج نمی‌کنم

و ماه بعد پس‌انداز قبلی رو (اگر احتیاج بود) برمی‌دارم و سهم جدید رو جایگزین می‌کنم.

البته در اکثر مواقع تا چند ماه برنمی‌دارم و اصولا با پولی که جمع میشه لوازم مورد نیازم رو می‌خرم

البته اگــــــر دلم بیاد به پس‌اندازم دست بزنم!
    شما بگید یک ریال!

2. 13 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام.والا من که دانش اموزم و ماهانه با 150 تومن کارم راه میفته اون 150 تومن رو خرج نمیکنم نهایتا 10 تومنشو خرج میکنم...دوباره هفتگی هم از مادرم میگیرم.150 رو بابام میده بهم...در ماه هم سر جمع مادرم 60-70 میده که اخر ماه 5-6تومنش ته جیبم میمونه...یه سوال داشتم ...امکانش هست من یکسیو توی بازار گیر بیارم که پولایی که پس انداز میکنم رو بهش بدم سر ماه بهم سود بده؟بازاریا چقدری سود میدن؟ اینکار شدنیه؟ شاید توی 4-5ماه بتونم یه 700 800 جمع کنم...

4. این کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

چه تاپیک جالبی و چه نظرات باحالی ....

منم از وقتی کوچیک تر بودم هر چی پول داشتم جمع میکردم و این عادت ادامه داشتش تا یک سری اتفاقات کلش رو از دست دادم و حسرت این و خوردم که چرا مقداری از اون پول رو خرج خواسته هام نکردم ...

شاید قدیم تر با یه درآمد معمولی تر میشد اگر پس انداز خوبی هم داشتین به مرور خیلی چیزهای حتی بزرگ خرید ولی در حال حاضر چند ماه حقوقتون رو میخواین جمع کنید تا مثلا یک لپ تاپ سه میلیونی بخرین اونم تازه اگر خرج دیگه ایی نداشته باشین که حالا از همونم بخواین بگذرین و بخواین مثلا به پراید 20 میلیونی فکر کنید و یا حتی خونه

پس بی خود خودتون رو زجر ندین و خواسته هاتون رو اولویت بندی کنید و با توجه به درآمدتون روی آرزوهای خیلی بزرگتون با پس اندازهای کوچیکتون زیاد حساب باز نکنید و سعی کنید حداقل هز چند ماه یک بار با پس اندازتون یکی از چیزهایی رو که لازم دارید بخرین تا از درآمدتون هم کمی لذت برده باشید ...

اون داستان قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود هم مال همون کتاب فارسی 10 سال پیش بودش و مراقب باشید که کسی کلاهتون رو برنداره پس انداز زیاد پیشکش ....

6. 7 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

کلا پس انداز کردن تو این زمونه واقعا سخت شده. خصوصا برای آقایون.
    متاسفانه نسبت رشد درآمد با رشد هزینه نسبت به درد بخوری نیست. مثلا پایان قراردادت محل کارت باید 20 درصد افزایش حقوق برای تمدیدت در نظر بگیره. ولی میبینی هزینه ها در شروع سال جدید به صورت میانگین 30 درصد افزایش پیدا کرده. رو این حساب همه سعی میکنن برای کنترل اوضاع یا روی بیارن به کاهش هزینه ها (از خوشی شون بزنن) یا بیفتن دنبال مشاغل پاره وقت، کار در منزل، مسافرکشی و...
    پس انداز زمانی شدنیه که تفریق درآمد از مخارج عدد قابل توجهی باشه که شما رو وسوسه کنه که بیشتر کار کنی یا از هزینه هات کم کنی. نه اینکه به قول اون دوستمون تفکرت قضیه قطره قطره جمع شود باشه! آخه لامصب متاسفانه قطرات به صورت پشت سر هم نمیاد تا اینکه یهویی دریا بشه! همچین واشر درجه یکی کارگذاشتن که به زور ماهی یه قطره میاد!!
    .
    تجربه ای که من دارم اینه که برای پس انداز کردن به جای کاهش هزینه ها (که البته اینم راه خوبیه)، سعی کنید منابع درآمدی رو خصوصا تا زمانی که سن کمتری دارید و اگر مجرد هستید افزایش بدید.

8. 12 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

از ستاره جان بی نهایت سپاسگذارم که این تاپیک خوب رو ایجاد کرد.

چیزی که مشخصه اینه که ادم تا وقتی مجرده با پس انداز مشکل داره.من قبل از ازدواج 1 ریال پس انداز نداشم.بالاخره تا وقتی پدر و مادر هستند ادم پشتش گرمه.میگه هر چی بخوام اونها برام میخرند اگر هم نخریدند که خب کاریش نمیشه کرد.
    کلا پس انداز رو برای خرید میبینیم

ولی از وقتی ازدواج کردم بی نهایت به پس انداز معتقد شدم.مخصوصا سال گذشته

ما قبلا پس انداز میکردیم بعد از چند ماه هم هرچی جمع کرده بودیم خرج میکردیم.

تا اینکه

خواهرزاده و برادرزاده ام اپاندیسشون درد گرفت و رفتند بیمارستان

برادرزاده ام چون پدرش پس انداز داشت رفت بیمارستان خصوصی و عمل خیلی راحتی انجام داد و زود هم خوب شد
    ولی خواهرزاده ام که پدرش پس انداز نداشت رفت بیمارستان میلاد و ...... خلاصه حسابی اذیت شد

از اون روز به بعد ما دیگه دست به پس اندازمون نزدیم

من برای پس انداز کردن از 2 راه استفاده میکنم

1-وقتی بیرون میرم پول خیلی خیلی کمی با خودم میبرم.که خرید نکنم
    2-از خواسته هام میگذرم.

من یک سال و نیم گوشی نداشتم.
    لباسی که نمیپوشم و نیاز ندارم نمیخرم اونی که نیاز دارم رو هم وقتی میخرم یه لباس خوب و احتمالا قیمت بالا میخرم که مدت ها بتونم بپوشم--مثلا من خیلی گرمائیم.5 ساله 1 دونه هم لباس بافتنی نخریدم.چون نمیپوشم.

به هر حال برای پس انداز کردن باید کمی خسیس بود...اگر بخوای فکر کنی که مگه ما تا کی جوونیم و... طبیعتا پس انداز نمیشه کرد.

10. 9 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام.والا من که دانش اموزم و ماهانه با 150 تومن کارم راه میفته اون 150 تومن رو خرج نمیکنم نهایتا 10 تومنشو خرج میکنم...دوباره هفتگی هم از مادرم میگیرم.150 رو بابام میده بهم...در ماه هم سر جمع مادرم 60-70 میده که اخر ماه 5-6تومنش ته جیبم میمونه...یه سوال داشتم ...امکانش هست من یکسیو توی بازار گیر بیارم که پولایی که پس انداز میکنم رو بهش بدم سر ماه بهم سود بده؟بازاریا چقدری سود میدن؟ اینکار شدنیه؟ شاید توی 4-5ماه بتونم یه 700 800 جمع کنم...
    سلام این مقدار پول برای کسب سود از بازار کافی نیست
    بنظرم بهتره که شما هرچقدر میتونید سکه بخرید (ربع سکه باشه چه بهتر)

12. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

کلا پس انداز کردن تو این زمونه واقعا سخت شده. خصوصا برای آقایون.
    متاسفانه نسبت رشد درآمد با رشد هزینه نسبت به درد بخوری نیست. مثلا پایان قراردادت محل کارت باید 20 درصد افزایش حقوق برای تمدیدت در نظر بگیره. ولی میبینی هزینه ها در شروع سال جدید به صورت میانگین 30 درصد افزایش پیدا کرده. رو این حساب همه سعی میکنن برای کنترل اوضاع یا روی بیارن به کاهش هزینه ها (از خوشی شون بزنن) یا بیفتن دنبال مشاغل پاره وقت، کار در منزل، مسافرکشی و...
    پس انداز زمانی شدنیه که تفریق درآمد از مخارج عدد قابل توجهی باشه که شما رو وسوسه کنه که بیشتر کار کنی یا از هزینه هات کم کنی. نه اینکه به قول اون دوستمون تفکرت قضیه قطره قطره جمع شود باشه! آخه لامصب متاسفانه قطرات به صورت پشت سر هم نمیاد تا اینکه یهویی دریا بشه! همچین واشر درجه یکی کارگذاشتن که به زور ماهی یه قطره میاد!!
    .
    تجربه ای که من دارم اینه که برای پس انداز کردن به جای کاهش هزینه ها (که البته اینم راه خوبیه)، سعی کنید منابع درآمدی رو خصوصا تا زمانی که سن کمتری دارید و اگر مجرد هستید افزایش بدید.
    بسیار عالی
    صحبت شما خیلی منطقی و قشنگ بود
    فقط میدونید؟ من در حال حاضر دروغ نباشه بصورت تمام وقت در منزل و شرکت در حال کار هستم! بعد شکرخدا درامد هست اما
    یه امای بزرگ اینه که
    من هر اندازه پول دربیارم بازم خرج میشه :|
    و نه تنها خرج میشه بلکه پیش پیش هم به وسیله ی قرض از افراد خانواده حقوق بعدی تا مرز نصف شدن هم میرسه (من دیگه امیدی بهم نیست کلا)

میخوام اینو بگم
    تا زمانی که فرد بلد نباشه خرید رو کنترل کنه هرچقدر هم مخارج کم باشه و درامد زیاد بازم جیبش خالیه

بعد من یه نکته ای بگم که برخلاف دوستان اگر خیلی خودمو کنترل کنم و خرید نکنم متاسفانه افسرده میشم

14. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

الان قیمت خرید و فروش ربع سکه چنده؟ نیم سکه چند؟ بهار ازادی چنده؟ بعد خرید با فروش چقد تفاوت قیمت داره؟ کدومش بهتره بیشتر سود میده؟بعد یه سوال دیگه اینکه شاید سود نداشته باشه برای سود باید منتظر باشم که گرون بشه؟ کلا سود دهی این قضیه کجاس؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

الان قیمت خرید و فروش ربع سکه چنده؟ نیم سکه چند؟ بهار ازادی چنده؟ بعد خرید با فروش چقد تفاوت قیمت داره؟ کدومش بهتره بیشتر سود میده؟بعد یه سوال دیگه اینکه شاید سود نداشته باشه برای سود باید منتظر باشم که گرون بشه؟ کلا سود دهی این قضیه کجاس؟
    لطفا این بحث رو در این تاپیک ادامه ندید چون هدف چیز دیگه ای هست! میتونید از این تاپیک استفاده کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون

17. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

بسیار عالی
    صحبت شما خیلی منطقی و قشنگ بود
    فقط میدونید؟ من در حال حاضر دروغ نباشه بصورت تمام وقت در منزل و شرکت در حال کار هستم! بعد شکرخدا درامد هست اما
    یه امای بزرگ اینه که
    من هر اندازه پول دربیارم بازم خرج میشه :|
    و نه تنها خرج میشه بلکه پیش پیش هم به وسیله ی قرض از افراد خانواده حقوق بعدی تا مرز نصف شدن هم میرسه (من دیگه امیدی بهم نیست کلا)

میخوام اینو بگم
    تا زمانی که فرد بلد نباشه خرید رو کنترل کنه هرچقدر هم مخارج کم باشه و درامد زیاد بازم جیبش خالیه

بعد من یه نکته ای بگم که برخلاف دوستان اگر خیلی خودمو کنترل کنم و خرید نکنم متاسفانه افسرده میشم

ستاره جان متاسفانه خرید نکردن = افسرده شدن

برای من هم همینطور هست. اصطلاح خرید درمانی رو که حتما شنیدی.واقعا خرید نکردن سخته.واقعا هم ادم رو افسرده میکنه.به هر حال این هم مثل خیلی چیزهای دیگه انتخابی هست. به نظرم باید یه راهی پیدا کنی که وقتی خرید نکردی افسردگی ناشی از اون رو درست کنه.یه جوری ذهنت از اون مسئله دور بشه

بعد یک دفعه همه چیز رو قطع نکن.مثلا اولویت بندی کن.چه چیزهایی رو خیلی دوست داری.چه چیزهایی رو کمتر دوست داری.چه چیزهایی رو لازم داری.چه چیزهایی رو لازم نداری.تا چند ماه اون چیزهایی که کم اهمیت ترین هستند و علاقه ی کمتری به اونها داری رو نخر....بعد اونهایی که میزان علاقه ات بیشتره و لزومش کمتره. اونها رو نخر....

تا اخر سر برسی به جایی که بتونی بیشتر لوازم لازم رو بخری.و غیر ضروری ها رو نخری

برای وسوسه نشدن هم میتونی یک مقدار از پولت رو بدی دست یک نفر برات نگه داره و تاکید کنی تحت هیچ شرایطی بهت نده خرج کنی.

19. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •