مشكل ندارم عزيز هر جا ميرسه سوني اريكسون مياد وسط مثال طرف ميگه ان 70 بگيرم يا 3250 ميان ميگن دبليوو 800 خب اگه طرف ميخواست خودش ميگفت ديگه.......نوشته شده توسط ali_j98
مشكل ندارم عزيز هر جا ميرسه سوني اريكسون مياد وسط مثال طرف ميگه ان 70 بگيرم يا 3250 ميان ميگن دبليوو 800 خب اگه طرف ميخواست خودش ميگفت ديگه.......نوشته شده توسط ali_j98
دوست عزيز كمي به عنوان تاپيك توجه كن.نوشته شده توسط ali_j98
اونوقت شايد متوجه شين كه اصلا حرفي از سوني اريكسون در اين تاپيك نيست.
ما داريم از اون چند تا گوشي كه دوستمون راجع بهش نظر خواستن حرف ميزنيم دوستان زود ميان جلو و ميگن سوني اريكسون!!!![]()
![]()
![]()
سلام ببخشید من نیاز شدید به کمک دارم از بین این سه تا گوشی یعنی ان 72 و 3250 و دبلیو هشصد کدومشو بخرم واقعا گیر کردم قیمت هاش رو هم اگه بگین ممنون میشم
بیشتر سرعت گوشی و پخش موسیقی با کیفیت بالا واسم مهمه
اول از هرچيز احتمالا سوالتو در جاي نامناسبي پرسيدي ولي چون حرف از 3250 و سري N زدي نظرمو ميگم :
اگه واقعا منظورت ان 72 بوده كه خب تابلو هست كه ان 72 بهتره و اگر منظورت ان 70 بوده بايد بگم بازم بنظر من البته بهترين انتخابه چون سري ان هستش و الانم كه قيمتش حسابي افت كرده و شده 320 و با امكانات و سيستم عامل و دوربين 2 مگي كه داره بنظر من راحت مي ارزه.
بين 3250 و 800 نميتونم بگم كدوم بهتره چون اولا باز دعوا ميشه ثانيا هركدوم در يك زمينه اي خوبن. كلا بدون كه صداي 3250 از 800 بيشتره ولي كيفيت پخشش پايينتره. من جاي تو بودم حداقل دبليو 800 رو بيخيال ميشدم و ميرفتم دبليو 810 ميخريدم كه حافظه ي بيشتري داره و پشتيباني ميكنه و باطريشم بيشتر دووم مياره.
ضمنا 3250 قيمت امروزش 297 و دبليو 800 رو ندارم.
اول اينكه از دوستان درخواست ميكنم اگه حرفي از سوني اريكسون نبود درباره سوني اريكسون صحبت نكنندنوشته شده توسط alir3za
چون بچه ها نسبت به اين برند يكمي حساس هستند
دوم اينكه حافظه و810 جمعا(مموري و داخلي) از و800 18 مگ كمتره.
سوم اينكه باطريش نسبت به و800 كمي ضعيفتره نه قويتر
و800 قيمت روزش 310000
يا علي.
دوست من ناراحت نشو من منظور بدي نداشتم و ببخشين اگر كمي با لحن تند جوابتو دادم. به هر حال اونجا حرفي از سوني نبود و فقط وقتي دوستمون از 800 سوال كرد جوابشو دادم. به خدا من طرفدار برند نيستم به قول متال طرفدار گوشي خوبم و طرفدار ادامه ي بحث در چارچوب خودش. همين.
در مورد 810 منظورم بيشتر رو ساپورتش بود و من تجربه ي كار با هر دو (800 و 810) رو دارم و احساس كردم 800 يكم بعد از گوش دادن مداوم به آهنگ كم مياره.
بازم شرمنده
علي يلرت
Sony Ericson s700i که هر کاری بگی می کنه و قیمتشم داره کم می شه.
9500 نوکیا که واسه خودش یه پا لپتاپه
7610 نوکیا: قشنگ دوربین خوب حافضه ی مناسب
یادم رفت بگم:
7280 نوکیا هم صوتی کار می کنه و هوشمنده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)