الان توی این مرحله گیر کردم :(
![]()
الان توی این مرحله گیر کردم :(
![]()
فعلاً كه سه پارتيشن رو پيدا كرده . پارتيشن مورد نظرتون رو انتخاب كنيد و اينتر را بزنيد تا ادامه پيدا كند . توضيحات در قسمت پايين هم نوشته شده بعنوان مثال طبق توضيحاتي كه نوشته شده اگر دكمه P را بزنيد بايستي ليستي از فايل و فولدرهاي موجود در پارتيشن انتخابي ديده شود .
مطالعه پست دوم تاپيك زير هم ميتونه كمكتون كنه . گرچه اون توضيحات براي بازيابي پارتيشنها هست نه بازيابي تك تك اطلاعات .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو هم در نظر داشته باشيد كه اگر اطلاعات overwrite شده باشد بازيابي اطلاعات بسيار دشوار و در اكثر موارد اطلاعات بازيابي شده خراب خواهد بود . همچنين ديگه نبايد با ويندوزي كه روي اين هارد ديسك نصب شده بالا بياييد بلكه بايد بعنوان هارد ديسك دوم سيستم (غير ويندوزي) نصب بشه و عمليات ريكاوري را انجام بديد (ظاهراً همين نكته ساده را هم رعايت نكرديد) . حرفه اي ها و شركتهاي بازيابي ديتا معمولاً ابتدا يك Image از هارد ديسك ايجاد ميكنند و چند كپي هم از آن خواهند داشت و همه كارهايي كه ميخواهند انجام بدن روي اين Image انجام ميدن و كاري به هارد ديسك نخواهند داشت چون اگر عمليات به هر دليلي با شكست روبرو شد دوباره ميتونند روي يه Image ديگه كار را تكرار كنند .
Last edited by ata.royalfalcon; 12-04-2015 at 13:00.
ببینید دوست عزیز زمانی که انلایز کردید و پارتیشن هارو براتون لیست کرد ، روی هر پارتیشن میرید و کلید چپ یا راست رو میزنید تا حرف اولشون بشه L یا P
حالا فرقشون چیه؟ درایوهای شما اگر primary بوده باشند باید اون حرف بشه P و اگر logical بودند باید بشند L
حالا وقتی تبدیلشون کردید به L یا P ، دکمه اینتر میزنید که مطابق شکل زیر عبارت Write پایین صفحه میاد ، انتخابش می کنید و اینتر میزنید و به همین راحتی درایوهای شما توی partition table ثبت میشه!
حالا می تونید با یه ویندوز لایو یا حتی نصب ویندوز به درایوهاتون دسترسی داشته باشید
![]()
خیلی ممنونم
ببینید یکی از درایوها ارور میداد و نمیشد L ش کرد . اکستند موند ینی E
یکی از درایوها * بود که همینطور * باقی گذاشتمش
یکی از درایوها اما D بود که کردمش L ( لیست هم گرفتم فایلای توشو نوشون میداد با P )
اینتر کردم . رایت رو انتخاب کردم و Y رو تایپ کردم
اما
ارور رایت داد ! نوشت رایت ارور و اصلا ننوشت که ری استارت کن و اینا
مشکل چی می تونه باشه ؟
Last edited by pmax; 12-04-2015 at 14:21.
نميدونم اهميت اطلاعات براي شما در چه حد هست . اگر خيلي مهم هست بهتره كه بيشتر از اين كاري انجام نديد و ارسال كنيد به مراكز تخصصي ، مطمئن باشيد كه اطلاعات موجود هيچ ارزشي براي اين شركتها ندارد .
ولي اگر خودتان ميخواهيد به هر نحوي كه شده اطلاعات را بازيابي كنيد و يه تجربه اي هم كسب كنيد پس بهتره كه حداقل به روش اصولي اقدام كنيد . ابتدا اين هارد ديسك را روي سيستم ديگر بعنوان هارد ديسك دوم سيستم نصب كنيد و ديگه با ويندوز نصب شده بر روي اين هارد ديسك بالا نياييد . هر بار كه ويندوز را بالا مياريد و هر بار كه فايل و لاگهايي توسط ويندوز ساخته و بر روي هارد ديسك ذخيره ميشه شانس بازيابي مطلوب اطلاعات پايين مياد .
اون نرم افزار test disk و اون روشي كه شما داريد انجام ميديد براي بازيابي كل پارتيشنها هست . پيشنهاد ميكنم اولويت اول بازيابي تك تك اطلاعات باشه نه بازيابي پارتيشنها (مخصوصاً با روشي كه داريد انجام ميديد به نتيجه اي هم نرسيديد) . نرم افزارهاي مختلفي هم براي اينكار موجوده و هر كدومشون معايب و مزايايي دارند . من پيشنهاد ميكنم ابتدا با نرم افزار easeus data recovery wizard professional كار كنيد . اين نرم افزار به همراه كرك و كيجن در اكثر سايتهاي ايراني موجوده و محدوديتي براي بازيابي اطلاعات با هر حجم و فرمتي نخواهيد داشت .
آموزش كامل استفاده از اين برنامه easeus data recovery wizard professional در پست دوم تاپيك زير موجوده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سی دی active boot disk رو تهیه کنید محیطش مثل ویندوز لایو هست بعد یه با برنامه file recovery خیلی از فایلا رو پیدا میکنه
درایوی که فرمت شده بود و دو تا درایو یه درایو شده بود برای من بازیابی کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)