تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: مقایسه سیستم دسکتاب یا یک لپ تاپ هم رده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

ممنون از پیشنهادتون
    راستش من هم همین الان داشتم راجع به GTX 960 تحقیق میکردم ببیندم چقدر با 750 ti تفاوت داره حتی بعضی ها R9 270x رو پیشنهاد داده بودن! ولی چیز خیلی خاصی متوجه نشدم احساس میکنم بیشتر کل کل بود تا اطلاعات درست. اگه شما اطلاعاتی بهم بدین خیلی ممنون میشم.

حقیقتش رو بخواید داستان ازین قراره که من شخصا کار رندر نسبتا سنگینی رو انجام میدم (ولی نه حالا حرفه ای) و همون سی پی یو که حسام عزیز پیشنهاد کردن کاملا مناسبه. ولی از طرف دیگه دخترم خیلی خوره بازی هستش (بنا به دلایلی براش کنسول بازی نمیخریم!) البته خود من هم بدم نمیاد.

حالا اگه بخوام یه GTX 960 داشته باشم با همین سیستم پیشنهادی تفاوت قیمتش خیلی زیاد میشه؟ و فرقشون به اندازه قیمتش هست واقعا؟ اگه هست با کمی تامل در خرید میتونم اینکارو کنم.
    گرافیک GTX960گرافیک غولی هستش
    بله صد درصد تفاوتدارن 960میخوره 750 رو،توی مقیاس های بازی ها در فریمدهی بین GTX960ها گیگابایت دوم شده و قیمتش هم مناسبه نسبتا
    دوتا سری داره 960های گیگابایت
    یکی مخصوص گیم هست که من میگم اینو بگیر اگر برای گیم میخوای:d
    Gigabyte G1.Gaming 960 2GB
    این هم اسم کارت گرافیکه به قیمت یک میلیون و شصت هزار تومان
    شما اگه میخواید قیمت کل همون قبلی بشه تقریبا،مادربوردتونو این بردارید تا اضافش بره روی GTX960حالا 100تومن بیشتر
    Motherboard:Gigabyte GA-H81M-S2PV/180T
    Last edited by amihosein; 10-04-2015 at 11:39.

2. این کاربر از amihosein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

ممنون از پیشنهادتون
    راستش من هم همین الان داشتم راجع به GTX 960 تحقیق میکردم ببیندم چقدر با 750 ti تفاوت داره حتی بعضی ها R9 270x رو پیشنهاد داده بودن! ولی چیز خیلی خاصی متوجه نشدم احساس میکنم بیشتر کل کل بود تا اطلاعات درست. اگه شما اطلاعاتی بهم بدین خیلی ممنون میشم.

حقیقتش رو بخواید داستان ازین قراره که من شخصا کار رندر نسبتا سنگینی رو انجام میدم (ولی نه حالا حرفه ای) و همون سی پی یو که حسام عزیز پیشنهاد کردن کاملا مناسبه. ولی از طرف دیگه دخترم خیلی خوره بازی هستش (بنا به دلایلی براش کنسول بازی نمیخریم!) البته خود من هم بدم نمیاد.

حالا اگه بخوام یه GTX 960 داشته باشم با همین سیستم پیشنهادی تفاوت قیمتش خیلی زیاد میشه؟ و فرقشون به اندازه قیمتش هست واقعا؟ اگه هست با کمی تامل در خرید میتونم اینکارو کنم.
    در مورد اینکه هر کدوم چه ویژگی هایی دارن و این چیزا، راستش در سطح سواد من نیست ولی به هر حال با توجه به پنجمارک هایی که ازشون هست، GTX 960 میزان FPSش تو بازیا بهتر از R9 270x هست

قیمت GTX960 هم حدود 1 میلیون هست که باتوجه به سیستم پیشنهادی پست 2 باید 400 تومن بیشتر خرج کنید

تو رتبه بندی کارت های گرافیک زیر200 دلار 960 در رتبه اول و R9 270x در رتبه پنجم قرار داره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Amir-Rainman; 10-04-2015 at 11:48.

4. این کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون از پیشنهادتون

اگه رندر دارین دست به پردازنده نزنین همونi7 باشه خوبه
    راستی موتور رندر چی هست؟
    دخترتون همون 750 براشون کافیه بنظرم! کرایسیس که بازی نمیکنه !!!

6. این کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با تشکر فراوان از دوستان عزیزم
    در صورت تعویض مادربورد Gigabyte GA-H97-D3H با یه
    Gigabyte GA-H81M-S2PV چه چیزهایی رو از دست میدم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اگه رندر دارین دست به پردازنده نزنین همونi7 باشه خوبه
    راستی موتور رندر چی هست؟
    دخترتون همون 750 براشون کافیه بنظرم! کرایسیس که بازی نمیکنه !!!
    راستش دخترم همه چی بازی میکنه...! دخترای نسل جدید مثل پسرای نسل قدیمن. عجیب شدن والا! فقط سیبیل ندارن. دخترم تا 2 سال پیش فکر میکرد بابا میشه!

من خیلی وقتا با FL Studio 11 بهمراه سمپل های نسبتا سنگین از EWPQ کار میکنم. سیستم های عادی عملا خیلی از سمپل صداها رو نمیتونه پردازش کنه و حذف میکنه! ولی روی سیستم خیلی قوی که در ادارمون داریم اینکار رو انجام دادم خیلی خوب اینکار انجام شد. ضمن اینکه خانومم با Revit 2015 کار میکنن و میدونین که چه رندرهای سنگینی داره.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

متاسفانه Revit فقط کارت گرافیک های کوادرو رو می شناسه و نمی تونید تو این نرم افزار، از کارت گرافیک های سری GTX بهره ببرید. مگر با یک سری ترفندهای خاص که 50-50 هست.

در کل شما بودجه تون با نوع کارتون همخونی نداره و کم هست.

10. 2 کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با تشکر فراوان از دوستان عزیزم
    در صورت تعویض مادربورد Gigabyte GA-H97-D3H با یه
    Gigabyte GA-H81M-S2PV چه چیزهایی رو از دست میدم ؟
    تعداد usb کمتر.. شکافpci کمتر.. فازبندی ضعیفتر..کارت صدای ضعیفتر..تعداد ساتا کمتر اگه اشتباه نکنم دوتا بیشتر نداره.. و خیلی چیزای دیگه رو از دست میدین!

12. این کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

متاسفانه Revit فقط کارت گرافیک های کوادرو رو می شناسه و نمی تونید تو این نرم افزار، از کارت گرافیک های سری GTX بهره ببرید. مگر با یک سری ترفندهای خاص که 50-50 هست.

در کل شما بودجه تون با نوع کارتون همخونی نداره و کم هست.
    بله حق با شماست
    ولی احتمالا این در مورد رندرهای near-photorealistic صدق میکنه. همونطور که عرض کردم کار ماها خیلی حرفه ای نیست و الان این نرم افزار روی یه لپ تاپ اچ پی سری Envy با کارت گرافیک سری GT داره کار میکنه ولی خب نسبتا کند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تعداد usb کمتر.. شکافpci کمتر.. فازبندی ضعیفتر..کارت صدای ضعیفتر..تعداد ساتا کمتر اگه اشتباه نکنم دوتا بیشتر نداره.. و خیلی چیزای دیگه رو از دست میدین!
    فازبندی ضعیف تر یعنی اینکه روی توان پردازشی سیستم تاثیر منفی داره ؟ اگه اینطوره اصلا خوب نیست.
    کارت صدا که یدونه اکسترنال دارم خیلی برام مهم نیستش.

15. این کاربر از amir1055 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فازبندی ضعیف تر یعنی اینکه روی توان پردازشی سیستم تاثیر منفی داره ؟ اگه اینطوره اصلا خوب نیست.
    کارت صدا که یدونه اکسترنال دارم خیلی برام مهم نیستش.
    فازبندی همون شاسی ماشین هست و پردازنده همون موتور ماشین
    درضمن عمرقطعات متصل به برد به کیفیت خوده برد هم مربوطه که بتونه جلوی نوسانات برقو بگیره و و و

17. 2 کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •