تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 35

نام تاپيک: ارتقا سیستم برای بازی

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

یعنی مانیتور 3 بعدی از تلویزیون 3 بعدی گرون تر شد؟ الان بدون مانیتور چه سیستمی با دو میلیون میشه جور کرد
    نه...منظور دوستمون این است که کسی که مانیتور ۳ بعدی میخره باید یک گرافیک high end یندازه
    در ضمن اگر مانیتور فعلیت واید نیست باید عوضش کنی چون اذیت میکنه
    روی کنسول هم میتونی فک کنی تا ۲ میل هر کنسولی میشه خرید

2. 2 کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من مانیتور سه بعدی را میخواستم واسه دیدن فیلم سه بعدی کنسول هم نمیخوام چون مال بچه هاست الان یه سیستم معرفی کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

من مانیتور سه بعدی را میخواستم واسه دیدن فیلم سه بعدی کنسول هم نمیخوام چون مال بچه هاست الان یه سیستم معرفی کنید
    اونی که شما تو ذهنت هست اتاری میکرو هست نه ps4-xone مد نظر بنده!!!!!

5. 3 کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کنسول مال بچه هاست ؟

به نظرم اگه بازی خاصی مدنظرت هست که فقط روی پی سی میتونی بازی کنی یا بازی های اول شخص pc رو بیشتر میپسندی برو سمت عوض کردن pc .
    در غیر این صورت ps4 هم به صرفه تره هم بازی های اختصاصی بهتری داره . احتیاج به مانیتور هم نداری .

از سه بعدی نمیتونی بگذری ؟ اگه خیلی واست مهمه که هیچ ولی اگه نه برو همون کنسول رو بگیر . تفکرات قدیم در مورد کنسول بازی رو بزار کنار . الان هر مردی دوست داره پای کنسول بشینه .

7. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوست عزیز شما درست میگی ولی من سیستم میخوام pc بازیش نهایت بشه میشه هفت تومن ولی ps4 از صد هزار تومان بیشتر میشه خودشم با کامپیتور خیلی کارا میشه کرد حالا با دو میلیون به همراه مانیتور سه بعدی چه میشه خرید ؟ و یه سوال کوچیک برای دیدن فیلم سه بعدی مانیتور بهتره یا تلویزیون سه بعدی

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

دوست عزیز شما درست میگی ولی من سیستم میخوام pc بازیش نهایت بشه میشه هفت تومن ولی ps4 از صد هزار تومان بیشتر میشه خودشم با کامپیتور خیلی کارا میشه کرد حالا با دو میلیون به همراه مانیتور سه بعدی چه میشه خرید ؟ و یه سوال کوچیک برای دیدن فیلم سه بعدی مانیتور بهتره یا تلویزیون سه بعدی
    کجا بازی های جدید pc رو هفت تومن میفروشن؟؟؟ همه بالای ۱۷-۱۸ تومن هستند
    کرایه یک هفته بازی روی کنسول هم ۱۴ تومن هست با توجه با بازی
    پس فرقی نداره
    برای فیلم س بعدی اینچ بالا نیاز هست مثلا ۴۲ به بالا با ۱۷-۱۸ اینج اصلا نمیشه چون فیلم س بعدی باید فاصلت بیشتر از ۱.۲ متر باشه و فقط تمام نمایشگر رو ببننی (دیگه میز و مبل و... رو نبینی )من خودم تیوی س بعدی دارم ولی هفته اول باهاش فیلم دیدم کلا مسخره هست سه بعدی توی سینما اونم ۵ بعدی لذت بخش هست

10. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

یعنی الان مانیتور سه بعدی نگیرم بهتره اگه بودجه رو برداریم بدون مانیتور آخرین سیستم چیه وچقدر هزینه اش در میاد این کامیپتور مارو هم چند برمیدارند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

راهنمایی بفرمایید

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اره بابا سه بعدی چیه . اولش جالبه فقط . اصلا تو TV خوب نیست . به نظر من قید سه بعدی رو بزن و روی چیزای دیگه بودجه ات رو بزار .

بازی های ps4 هم فعلا گرونه که باز میتونی به صورت کرایه ای بازی کنی که خوب در میاد . بعدا هم که هک بشه هم قیمت دستگاهش میره بالا هم بازیهاش به صرفه تر میشه .

در ضمن شما گفتی بازیهای یکی دو سال پیش رو بازی کنی ؟ ببین یه کاری میتونی بکنی . یه ps3 که قیمتش اومده پایین میخری (تقریبا فکر کنم 700 باشه الان) و بازی های این دو سه سال اخیر رو بازی میکنی . بعدا که ps4 هک شد اونو میفروشی و اینو میخری . خوبیش اینه اونقدر تو سرش نمیخوره موقع فروش . در کل ضرر نمیکنی به نظرم . چون ps3 که هیچ . حتی ps2 هم بازیهایی داره که هنوز واسه pc نیومده و ارزش بازی کردن داره .

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

با توجه به سیستمت من حدس میزنم مانیتور crt داشته باشی یا از این lcd های خیلی قدیمی که برای پی سی بستن باید عوضش کنی
    سیست هم بر نمیدان بنظر من نگهش داری بهتره واسه دانلود شبانه و.... من سیستم از شما خیلی قوی تر هست یارو گقت ۲۰۰!!!!
    ولی با ۲ تومن میشه سیستم خوبی بست و بازی های روز را با کیقیت متوسط رو به پایین اجرا کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •