با سلام
مجدد ممنون از فرهاد برای ایجاد تاپیک
از اونجا که یکی از علاقه مندی هام شناخت هر چه بیشتر آدمها و افکارشون هستش و مقایسه افکار و روحیات اونها با خودم در شرایط مشابه و با خوندن جواب سوالات میشد یا دیدگاههای متفاوت دوستان هر چه بیشتر آشنا شدش ...
اینم جواب های من :
رفتن یا موندن ؟
هیچ وقت حس خوبی به موندن نداشتم و از طرفی همیشه رفتن برام خیلی سخت بوده مخصوصا اگر نسبت به چیزی وابسته هم شده باشم اما خوبی که رفتن داره اینکه همیشه درها و مسیرهای جدید رو به روی آدم باز میکنه حتی اگر اون مسیر در ابتدا به نظر سخت و ناخوشایند بیاد ...
امروز یا فردا ؟
صد در صد امروز البته اگر فردا دست از سر آدم بر داره
چقدر در لحظه زندگی میکنی ؟
همیشه سعیم برای همین مورد بوده یه راهم بیشتر نداره اینکه با همون چیزهایی که داری حتی جزئی ترین چیزهاش خوش باشی شایدم الان دارم شعار میدم شما این قسمتش و نشنیده بگیر ...
بیشتر نگران اینده هستی یا حسرت گذشته رو میخوری ؟
خوشحالم که گذشته گذشته حوصله برگشتن بهش رو هم ندارم ولی نگرانی آینده همیشه هستش بعضی وقت ها کمتر بعضی وقت ها مثل الان خیلی بیشتر ...
پول درآوردن با همه سختی ها و زندگی پولداری داشتن ؟ یا پول کمتر ولی یه زندگی عادی همراه با حسرت ها ؟
مورد اول به شرطی که بشه با سختی هاش کنار اومدش نه اینکه فقط شعار داد ...
چقدر میتونی حسرت ها ت رو تحمل کنی ؟
قبلا خیلی زیاد ... اما الان زیاد برام قابل تحمل نیستند ... ولی خوب اگر ناچار باشی مگه راه دیگه ایی هم داره !!
آدم زود رنجی هستی یا بی خیالی ؟
--------
چقدر نسبت به زندگی و اتفاقاش و ادمهای اطراف بی خیالی ؟
شاید در ظاهر به نظر بیاد که بی خیالم ولی نیستم ...
چقدر راجب اتفاقات زندگیت فکر میکنی ؟
فکر میکنم و خیلی دوست دارم بیشتر از اینی که الان هستش بهشون فکر کنم ولی خیلی موقعه ها روزمرگی های زندگی به ادم زیاد وقت فکر کردن نمیده ... اگر میشد از کنار خیلی از این اتفاقها سطحی رد نشد و یا فراموششون نمیکردم شاید الان شرایط خیلی بهتری داشتم ...
چند وقت میتونید بدون دیدن فیلم و سریال و گیم و پی سی و نت و وایبر و ... بگذرونید ؟
هر چند وقت که بخوام میتونم فقط قبلش باید چیزی جایگزینش کنم حتی بی ارتباط با این موارد ...
بودن اینا توی زندگی چقدر واجبه به نظرتون ؟
همون قدر که بودن زیاد از حدش میتونه خیلی مضر باشه نبودشونم میتونه ما رو از خیلی از اطلاعات روز محروم کنه ...
چقدر نسبت به آینده امیدواری ؟
قبلا بیشتر امیدوار بودم ... اما چند وقتیه که یه کم اوضاع بهم ریخته ... ولی همچنان سعی میکنم امیدم رو حفظ کنم ...
به نظرت داشتن یه همراه تو زندگی چقدر لازمه ؟
قبلا اصلا ضرورتی توی این مورد نمی دیدم برای همینم زیاد بهش فکر نمیکردم ... ولی چند وقتیه که با دیدن یک سری اتفاقات و شرایط و آدمها کم کم داره دیدم عوض میشه در مورد یک سری کلیات قضیه و نه جزئیاتش ...
تنهایی رو ترجیح میدی یا تو جمع بودن رو ؟
جمعی رو که بینشون راحت باشم به تنهایی ترجیح میدم در غیر اینصورت تنهایی بهتره ...
اگر از کسی بدت بیاد چی کار میکنی ؟
اگر جزو کسایی باشه که نشه از زندگی حذفشون کنم تحمل میکنم ... در غیر این صورت حذفوشون میکنم و در حالت بدتر بدون هیچ ترسی باهاشون درگیر میشم ...
چقدر اهل تلاش هستی توی زندگیت ؟
قبلا بیشتر بود ... الان خیلی کم و از این بابت خیلی ناراحتم ...
از زندگیت راضی هستی ؟
مگه میشه بگم نه ... ولی باید بهتر از این باشه خیلی خیلی بهتر ...
آدم تنبلی هستی یا نه ؟
اینم مثل تلاش کردن عکس هم هستش و هیچ وقت نتوسنتم بینشون تعادل ایجاد کنم ...
بزرگترین هدفت برای آینده چیه ؟
یادگیری رشته های مورد علاقم از مهترین هاش هستش ... و بسیاری از اهداف مادی ...
دوست داری سه سال آینده به چه اهدافی در زندگیت برسی ؟
همون موارد بالا به جزئیات فراوان ...
مهمترین ارزش های زندگیت چیاست ؟
به قول یکی از دوستان اول انسان بودن / آرامش داشتن در زندگی / مفید بودن برای خودم و بقیه ...
مهمترین افراد زندگیت کیا هستن ؟
خانواده
برای زندگیت اصولی هم داری یا نه ؟
بله اصولی که سعی میکنم طبق اونا حرکت کنم هر چند که خیلی سخته ...
اگر اون اصول رو بقیه زیر پا بزارن چی کار میکنی ؟
تحمل نمی کنم و البته سعی میکنم در این موارد در درجه اول با کسی بحث نکنم ...
چقدر برای خودت ارزش قائلی ؟
شاید از نظر خودم زیاد ولی در اصل و واقعیت کم ...
به نظر دیگران راجب خودتون چقدر اهمیت میدی ؟
زیاد اهمیت نمیدم مگه اون طرف واقعا ادم مهمی باشه توی زندگیم ...
اهل مشورت کردن هستی ؟
قبلا چند بار به خاطر گوش نکردن به مشورت دیگران دچار مشکلات جبران ناپذیری شدم برای همون الان سعی میکنم بعد از مشورت گرفتن حداقل در مورد حرفاشون یه کم فکر کنم و اگر مفید بود عمل کنم ...
رابطت با خدا چطوریه ؟
قبلا باهام اکی بوده و تا حالا بهم نه نگفته اما مدتی هستش سراغی از هم نمیگیریم و خیلی شرمندشم ...
.
.
.