بچه ها شما می گید 6200 بگیرم توی سایت سخت افزار ایران می گند اول 5500 بعد 6200 حالا من چیکارکنم آخرش کی راست میگه
بچه ها شما می گید 6200 بگیرم توی سایت سخت افزار ایران می گند اول 5500 بعد 6200 حالا من چیکارکنم آخرش کی راست میگه
6200 از 5500 بهتره اما در کل زیادم جالب نیست 5700 از جفتشون بهتره البته بگو ببینم agp داری یا pci-e تا بیشتر راهنماییت کنیم
قیمت چقدرهنوشته شده توسط mehrdad_ati
6600 با رم 256 و مارک msi تو بازار رضا طرف 90 تومن
x700 هم ا دیگه نمیاریم قیمت ندارم
geforce 6600 gt تا یه ماه دیگه چنده تا چقدر پایین میاد gf6600 gs چقدره و چقدر تفاوت کاری داره
gs رو كه بيخيال شو فقط gt بگير در ضمن در مورد ژايين اومدن قيمت هم بستگي داره تا 1 ماه ديگه كارت جديد بياد يا نه كه فكر نكنم بياد به همين دليل قيمتم پايين نمياد
نگفتید کدوم مغازه اینوشته شده توسط mehrdad_ati
بعدش نظرتون درباره 6600 خالی چیه قیمتش چقدره و چرا 6600 gs رو بیخیال شوم و معمولا قطعات در ماه رمضون میاد پایین من گفتم حداکثر پولم 60 تومن چطوری 90 تومن خرج کنم و اینی که گفتی ddr یا ddr2 است
سلام شما از كجا ميدوني من مغازه دارم؟؟؟؟!!!!!!
حد اكثر ژولت 60 تومنه نميتوني 70 تومن بدي چون اگه بدي 7300gs هست كه چون سري هفته امكاناتش جديده در ضمن مغازه ما(من وداداشم) در بازار رضا هست ( بود) الان داديمش كرايه ميخوايم بيايم پايتخت اگر آشنايي در پايتخت داريد كه بخواد مغازه شو با قيمت مناس كرايه بده ما رو بهش معرفي كنيد لطفا و سفارش ما رو بهش بوكونيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)