سامسونگ
adata در اون حدی نشده که با سامسونگ مقایسه بشه کلا
اقا عطا نظر شما چی هست ؟
من رفتم برای خرید فروشنده گفت Adata گارانتیش 3 ساله هست و A data رو پیشنهاد داد چون samsung گارانتی نداره تو ایران !!
من مادربوردمم جدید گرفتم
فرق این ساتا ها در چیه ؟
GIGABYTE G1.Sniper 5 LGA1150 Z87 MB
Storage Interface Chipset:
- 6 x SATA 6Gb/s connectors (SATA3 0~5) supporting up to 6 SATA 6Gb/s devices
- Support for RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10
Marvell® 88SE9230 chip:
- 4 x SATA 6Gb/s connectors (GSATA3 6~9) supporting up to 4 SATA 6Gb/s devices
- Support for RAID 0, RAID 1, and RAID 10
Last edited by frozen01; 12-04-2015 at 20:38.
Samsung کلا متفاوت است (طراحی کاملا in-house) ولی شما موقع خرید باید به قیمت و ... مثل گارانتی دقت کنید. شما همه اطلاعات رو اینجا بگذارید (از جمله مدل و حجم و قیمت دقیق) و بعد ببینید توصیه دوستان چی هست.
یکی مستقیما به چیپست مادربرد وصل میشه، یکی بویسله کنترلر خارجی. SSD ها رو به چیپست بزنید (در دفترچه مادربرد ببینید کدوم پورت ها مربوط به چیپست است).
فرق این ساتا ها در چی هست ؟
G sata و Sata !!!!
بهتون پاسخ دادم:
G-Sata لیبلی است که در مادربردهای گیگابایت روی پورت هایی که به کنترلر خارجی متصل میشه گذاشته میشه.
چیکار میکنه ؟
خوبه یا بده !!
هارد ها رو بهش وصل کنیم یا نه ؟
این پورت ها ربطی به marvel داره ؟
کارایی بیشتر، هزینه کمتر
با استفاده از کنترلر Marvell SE9230، پشتیبانی از فن آوری HyperDuo در این مادربرد میسر شده است. هنگامی که دیسک های SSD و HDD به سیستم متصل هستند، HyperDuo دیسک SSD را به منبع ذخیره موقتی (Cache) دیسک HDD تبدیل می کند و کارایی آن را در حد یک SSD ارتقاء می دهد.
چکار کنیم در کل .
دوست عزیز دقت کنید:
Marvell یکی از ده ها تولید کننده این کنترلرهاست که در بعضی مدل ها ممکنه ازش استفاده بشه. شما تا وقتی همه پورت های چیپست رو استفاده نکردید نیاز نیست از پورت های کنترلرهای دیگه استفاده کنید.
یهنی شما میگید هارد ها رو به پورت های دیگه وصل کنم و به این پورت ها وصل نکنم ؟
پس این تکنولوژِی که در مورد مادربورد هست
که فایل ها رو در SSD کش میکنه. چی ؟
این تکنولوژی بر روی پورت های دیگه هم کار میکنه ؟
Last edited by frozen01; 13-04-2015 at 00:36.
این تکنولوژی های SSD Caching [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مختص کنترلرهای جانبی نیست (و پیاده سازی بهتری هم در چیپست داره). در دفترچه مادربرتون آموزش مرحله به مرحله است.
نمی دونم به چه زبانی باید گفت تا شما درک کنید:
اگه پرسش دیگه ای دارید در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک جدید بزنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)