تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: پیشنهاد شغل آزاد

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام؛ عزیز کدوم خیابون مغازه دارید دقیقن؟ اراک محله های مختلفش زمین تا آسمون با هم فرق دارند

بعد یه چیزی هم بگم، الان دیگه مث گذشته (زمان پهلوی لعنت الله) نیست که شما از روی علاقه بری سراغ کاری و ککت هم نگزه، الان واقعن باید ببینی چه کاری مفیدتره...

لوازم آرایشی و خصوصن بهداشتی مث پوشک بچه ، دستمال کاغذی و نوار ... که تجربه اش رو هم دارم به نظرم کار پر فروشی هستش به شرطی که خیابونتون کشش کافی رو داشته باشه. پر فروش ترین محصول پوشک بچه هست که خودم به عینه شاهدش بودم، و پر سود ترین محصولات معمولن لوازم آرایشی و همچنین مواد شوینده هستند. دوستی دارم در اراک که الان 4 تا شعبه ی فعال آرایشی بهداشتی داره و این محصولات رو پخش میکنه. همین شخص کارش رو از یه مغازه ی کوچیک شروع کرد و کم کم مغازه هاش شد 2 تا ، 3 تا و 4 تا و احتمالن در آینده بیشتر. الان فروشگاه حامدی واقعن باید احساس خطر بکنه!!

اگه تجربه اش رو هم نداری میتونم معرفیت کنم به همین دوستم تا بالاخره یجوری کمکت کنه و اگه دوست داشتید همکاری کنید با هم..

سوپر مارکت زدن در اراک کار ساده ای نیست، پسر عمه ی من توی بر ِ خیابون رنگرزها مغازه از خودش داشت، بازم کم آورد و کلی بدهی بالا آورد به دلیل مدیریت غیرصحیح...

کلن یه چیزی بگم، آواز دهل همیشه از دور خوش است. وقتی وارد اون کار مورد نظر میشی میبینی نه بابا اونجوری ها هم که فکر میکردم نیست خیلی تلاش نیاز داره..

پلاستیک فروشی هم کار خوبی هست... جز مشاغلی هست که سر و کارش با زن جماعته و این جور کارا معمولن بازدهی خوبی دارند اگه بلد باشید چجوری با زن ها تا کنید.. حتی میتونید در عوض پول پلاستیک هایی که میفروشین، از مردم نان خشک دریافت کنید و این نان خشک رو بفروشید.. اینجوری از هر دو طرف سود میکنید. هم فروش نان خشک و هم فروش پلاستیک! منتها خب هرکسی دل به انجام این کار نمیده...

به هرحال برای کاسبی کردن اصلن سعی نکن پاستوریزه باشی... یه کاسب خوب باید اینقدر رو داشته باشه که با لباس پاره و موی ژولیده و در حالی که شلوارش داره از پاش در میاد : دی بپره وسط خیابون و کارش رو انجام بده و با احدالناسی هم رودرواسی نکنه... این موضوع رو کاملن جدی میگم و بهش اعتقاد دارم.

برخورد خوب با مشتری هم یکی از اصلی ترین فاکتورهای موفقیت در کاسبیه... یکم با مشتری بگو و بخند کنی و یه صداقتی از خودت نشون بدی اون شخص خریدار اول و اخرت میشه و به دویست نفر هم توصیه ات میکنه! (فلانی رفتم مغازه اش خیلی خوب بود برخوردش، آدم کیف میکرد باهاش حرف میزد.... اما اون مغازه مانتو فروشیه سر تخته بشورنش، خدا قسمت گرگ بیابون نکنه بره تو مغازه اش، یارو مث سگ میمونه میری تو مغازه اصن تحویلت نمیگیره از جاش بلند نمیشه ببینه مشتری چی میخاد اصن! یه آدم بد عنق به تمام معنا ، دو تا مانتو قیمت کردم اینقدر بد عنقی کرد که مانتو سومی که یکم چشمو گرفت دیگه جرات نکردم حتا قیمتشو ازش بپرسم و از مغازه زدم بیرون!)

برای کار با زن ها در مشاغلی نظیر مانتو فروشی و... (که اینم اتفاقن یکی از آشناهامون داره) باید با مشتری به صورت اقساط راه بیاید تا زن های محله بریزن تو مغازه و خرید کنن . برای خرید این اجناس هم میتونید با یه جای خاص کار کنید و پول نقد ندید به پخش کننده، جنس بریزید و به صورت نقد و اقساط بفروشید و بعد با پخش کننده تسویه کنید. (کاری که دقیقن همین آشنای ما انجام میده و تاحالا هم موفق بوده انصافن)
    Last edited by A M ! N; 29-03-2015 at 11:43.

2. 5 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

توی خیابان دانشگاه هست مغازه نزدیک برند و تعطیلات البته اون آرایشی بهداشتی که گفتم رو توی پاساژ آسمان داشتم نه اینجا

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

سلام؛ عزیز کدوم خیابون مغازه دارید دقیقن؟ اراک محله های مختلفش زمین تا آسمون با هم فرق دارند

بعد یه چیزی هم بگم، الان دیگه مث گذشته (زمان پهلوی لعنت الله) نیست که شما از روی علاقه بری سراغ کاری و ککت هم نگزه، الان واقعن باید ببینی چه کاری مفیدتره...

لوازم آرایشی و خصوصن بهداشتی مث پوشک بچه ، دستمال کاغذی و نوار ... که تجربه اش رو هم دارم به نظرم کار پر فروشی هستش به شرطی که خیابونتون کشش کافی رو داشته باشه. پر فروش ترین محصول پوشک بچه هست که خودم به عینه شاهدش بودم، و پر سود ترین محصولات معمولن لوازم آرایشی و همچنین مواد شوینده هستند. دوستی دارم در اراک که الان 4 تا شعبه ی فعال آرایشی بهداشتی داره و این محصولات رو پخش میکنه. همین شخص کارش رو از یه مغازه ی کوچیک شروع کرد و کم کم مغازه هاش شد 2 تا ، 3 تا و 4 تا و احتمالن در آینده بیشتر. الان فروشگاه حامدی واقعن باید احساس خطر بکنه!!

اگه تجربه اش رو هم نداری میتونم معرفیت کنم به همین دوستم تا بالاخره یجوری کمکت کنه و اگه دوست داشتید همکاری کنید با هم..

سوپر مارکت زدن در اراک کار ساده ای نیست، پسر عمه ی من توی بر ِ خیابون رنگرزها مغازه از خودش داشت، بازم کم آورد و کلی بدهی بالا آورد به دلیل مدیریت غیرصحیح...

کلن یه چیزی بگم، آواز دهل همیشه از دور خوش است. وقتی وارد اون کار مورد نظر میشی میبینی نه بابا اونجوری ها هم که فکر میکردم نیست خیلی تلاش نیاز داره..

پلاستیک فروشی هم کار خوبی هست... جز مشاغلی هست که سر و کارش با زن جماعته و این جور کارا معمولن بازدهی خوبی دارند اگه بلد باشید چجوری با زن ها تا کنید.. حتی میتونید در عوض پول پلاستیک هایی که میفروشین، از مردم نان خشک دریافت کنید و این نان خشک رو بفروشید.. اینجوری از هر دو طرف سود میکنید. هم فروش نان خشک و هم فروش پلاستیک! منتها خب هرکسی دل به انجام این کار نمیده...

به هرحال برای کاسبی کردن اصلن سعی نکن پاستوریزه باشی... یه کاسب خوب باید اینقدر رو داشته باشه که با لباس پاره و موی ژولیده و در حالی که شلوارش داره از پاش در میاد : دی بپره وسط خیابون و کارش رو انجام بده و با احدالناسی هم رودرواسی نکنه... این موضوع رو کاملن جدی میگم و بهش اعتقاد دارم.

برخورد خوب با مشتری هم یکی از اصلی ترین فاکتورهای موفقیت در کاسبیه... یکم با مشتری بگو و بخند کنی و یه صداقتی از خودت نشون بدی اون شخص خریدار اول و اخرت میشه و به دویست نفر هم توصیه ات میکنه! (فلانی رفتم مغازه اش خیلی خوب بود برخوردش، آدم کیف میکرد باهاش حرف میزد.... اما اون مغازه مانتو فروشیه سر تخته بشورنش، خدا قسمت گرگ بیابون نکنه بره تو مغازه اش، یارو مث سگ میمونه میری تو مغازه اصن تحویلت نمیگیره از جاش بلند نمیشه ببینه مشتری چی میخاد اصن! یه آدم بد عنق به تمام معنا ، دو تا مانتو قیمت کردم اینقدر بد عنقی کرد که مانتو سومی که یکم چشمو گرفت دیگه جرات نکردم حتا قیمتشو ازش بپرسم و از مغازه زدم بیرون!)

برای کار با زن ها در مشاغلی نظیر مانتو فروشی و... (که اینم اتفاقن یکی از آشناهامون داره) باید با مشتری به صورت اقساط راه بیاید تا زن های محله بریزن تو مغازه و خرید کنن . برای خرید این اجناس هم میتونید با یه جای خاص کار کنید و پول نقد ندید به پخش کننده، جنس بریزید و به صورت نقد و اقساط بفروشید و بعد با پخش کننده تسویه کنید. (کاری که دقیقن همین آشنای ما انجام میده و تاحالا هم موفق بوده انصافن)
    با قسمت بولد شدیدا موافقم. اصلا داخل مغازه نشین و به مشتری احترام بزار و برای مشتری های دائم و خاص احترام بیشتر با حوصله به سوالاتاشون جواب بده اصلا اخم نکن

توی خیابان دانشگاه هست مغازه نزدیک برند و تعطیلات البته اون آرایشی بهداشتی که گفتم رو توی پاساژ آسمان داشتم نه اینجا
    من سوپر مارکت با کلاس با کمی قیمت های مناسب رو توصیه می کنم! البته لوازم ارایشی هم چون دورو برت دانشگاه هست بد نیست. اما می تونی سیگارو قلیون و غیره هم بفروشی
    ولی یادت باشه تنها نمی تونی مغازه رو بچرخونی باید دوشیفت دو نفره باشی تا خسته و زده نشید پس یا از دوستان البته مورد اعتماد یا یه شریک درست حسابی کمک بگیر...

5. 2 کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

راستی چقدر سرمایه داری! البته همیشه سعی کن تو کاسبی چک استفاده کنی و برای چجکات زمانبندی داشته باشی تا هیچ چکیت برگشت نخوره. اعتبار فقط نزد مشتری نیست شما باید تو بازار هم اعتبار کسب کنی یه چکه برگشتی حتی برای یک روز می تونه رو معاملاتت اثر بزاره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سوپر مارکت خوبه منکرش نیستم ولی اینو اول گفتم من تنهام اولویتم اینه که یه کاری باشه که تنها باشه نهایت یه شریک بگیرم (حداقل دلش میسوزه)ولی کارگر نه چون داشتم میگم
    50 تا 60 تومن البته میتونم تا 100 هم جور کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بزار یکم واضع تر توضیح بدم
    راستش ما دو تا مغازه داریم یکی توی یه خیابان اصلی هستش که بورس فست فود و نمایشگاه ماشین هستش مغازه تقریبا 200 متر هستش و 10 متر بر مغازه هستش
    و یه مغازه دیگه داریم که اونم تو یه خیابان اصلی (خیابان دانشگاه) هستش که بورس خاصی نیست توش لباس فروشی گل فروشی تعمیرگاه و ... هست و توی مسیر 3 تا دانشگاه هستش البته فاصه تا دانشگاه ها زیاده ما ابتدای خیابان اونا انتها(تقریبا 500 متر) این مغازه هم تغریبا 30 متره با بر 8 متر و یه زیر زمین و یه طبقه مسکونی روش
    من سرمایه زیادی ندارم فقط این مغازه ها رو داریم سرمایه ام تقریبا 60 تومنه
    راستش نمیدونم چ کار راه بندازم
    اینم بگم که تنها هستم داداش یا یه فامیل دلسوز ندارم خودم از کارهای خورد و ریز بدم میاد و ارتباط نمیتونم برقرار کنم و زود از کار زده میشم مثل سوپر مارکت که توش صد قلم هست یا از این جور کارا
    اینکارا هم بهم پیشنهاد شده
    فست فود
    کافی شاپ
    موبایل فروشی(فروش موبایل و تعمیرات و ...)
    کفش و کتونی فروشی
    لباس فروشی
    اگر پیشنهاد بهتر دارید ممنون میشم بگین
    ممنون میشم کمکم کنید فکرم درگیره

9. این کاربر از Alirezarahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

وارد کاری که تجربه نداری نشو و اگر هم شدی باید از یک فرد دلسوز کمک بگیری که تجربه اون کار و قبلا داشه باشه و حواستم باشه که طرف بیشتر از شما به فکر منافع خودش نباشه که آخر سر ضرر بالا بیاری ...

خیلی ها سرمایه راه اندازی خیلی از کارهای پر درآمد رو دارند اما چرا ترجیح میدن پولشون و بزارن توی بانک یا زیر سرشون ... چون وارد بازاری شدن که هیچ کس به هیچ کسی دیگه ای رحم نمیکنه کار هر کسی که تازه از راه رسیده و به نظرش فلان شغل پردرآمد و خوب اومده نیستش ...

11. 4 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

به نظرتون کافی نت خوبه؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

به نظرتون کافی نت خوبه؟

به نظر من نه.. فکر میکنم چندتا کافی نت هم تو این مسیر باشه.. از طرفی الان دیگه ملت ماشالا همه بسته اینترنتی میخرن روی حتا گوشی هاشون... کمتر کسی هست که نیاز به کافی نت داشته باشه مگر برای کپی گرفتن و دیدن نتیجه ی امتحان ها و نمرات و... که اینارو میدن خود صاحب کافی نت انجام بده معمولن.. خیابون دانشگاه با اینکه خیابونِ های کلاسی هستش ، ولی خیلی بد قلق هم هست. ما هم دانشگاه هستیم اتفاقن..

به نظر من مغازتون اگر در حدفاصل قنات و میدون نماز باشه بدرد آرایشی بهداشتی نمیخوره زیاد... اگر بعد از میدون نماز باشه یه مقدار بهتره اوضاعش..
    کلن مغازه هایی که نزدیک دانشگاه آزاد هستند، بیشتر مرتبط با مشاغلی هستند که دانشجو ها ازش بهره میبرن... مثلن یه سوپرمارکت روبروی در دانشگاه هست که به محض اینکه دانشجو ها تعطیل میشن میریزن جلوش (یه باغچه ای داره که دور تا دورش بستس و دانشجو ها میرن داخلش) و سیگار و نوشیدنی و اینجور چیزا میخرن...

خصوصن اگر مغازه ی شما نزدیک دانشگاه آزاد باشه میتونی مثلن یه کافه یا هرچیزی مرتبط با شکم!! بزنی.. چیزی که مد نظرم هست درست مثل کافه وایا توی خیابون ملکه.... هات چاکلت و قهوه و اسپرسو و .... اینجور چیزا خیلی طالب داره بین جوونا. حتمن یه سر به کافه وایا سر ملک بزن. یه مغازه ی کوچیکه که حتا جا برای نشستن نداره و جوونا نوشیدنی و سیگارشون رو ازونجا میخرن و میرن بیرون میخورن...

اینجور کارها هم باید به صورت برند در بیاد و کلاس کاری بالایی در نظر بگیری برای کارت.... البته این کار خیلی دشواره و باید دوره های ساخت قهوه و نوشیدنی های این چنینی رو گذرونده باشی که کمی گرون هم هست.

14. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m-a14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظرتون کافی نت خوبه؟
    من خودم کافی نت دارم
    درآمدش خوبه مخصوصا اینکه نزدیک دانشگاه باشه اونم سه تا دانشگاه که عالیه
    درآمد کافی نت برخلاف دوستان که فکر می کنند از اینترنت است بیشتر از خدماتی مثل تحقیق و تایپ و پرینت و .... است که تا دلتون بخواد نزدیک دانشگاه ها مشتری داره
    ولی باید یه کم از کامپیوتر و سرج کردن صحیح و ... اطلاع داشته باشی

16. 4 کاربر از m-a14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •