سلام .. من اومدم لپ تاپ خودم رو با یه pc با هم شبکه کردم و از طریق pc تونستم توسط IP لپ تاپ که admin باشه به سایتی که روی لپ تاپ هست وصل بشم اما وقتی که سایت رو توی pc باز میکنه قالبش بهم ریخته ست یعین به همون صورتی که توی لپ تاپ نمایش میده توی pc نمایش نمیده و وقتی روی یه لینکی کلیک میکنم ( از داخل pc ) چون ابتدای آدرس لینک کلیک شده عبارت localhost خورده به خاطر همین صفحات پیوندی رو باز نمیکنه و باید به جای localhost آیپی لپ تاپ بخوره که فک کنم اصطلاحا بهش میگن redirect که من نیمدونم چجوریه ! ولی اینو میدونم که کل این مبحث به تنظیمات wamp مربوطه ! لطفا کمکم کنید .. ممنون
بهتره به جای اینکه تنظیمات ومپ رو عوض کنید طراحیتون رو استاندارد کنید
به این صورت که شما در طراحی سایت نیازی به نوشتن آدرس لوکال هاست یا ای پی ندارید
ادرس دهی رو به صورت relative انجام بدید
یعنی اینکه فرض کنید عکس مرتبط در یه پوشه به نام image ذخیره شده و ادرس index شما در روت هست
برای ادرس دهی به تصویر از فایل ایندکس به این صورت استفاده کنید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.. یعنی یک دایرکتوری برگرده به عقب اگر فایلتون داخل یک پوشه دیگه هست از .. برای تعویض در داخل دایرکتوری ها استفاده کنید
به این صورت هم برای لینک ها هم تصاویر و بقیه موارد مثل آدرس دهی css js و غیره میتونید استفاده کنید
در این صورت شما حتی اگر سایت رو جای دیگه ببرید دیگه نیازی نخواهید داشت که آدرس ها رو برای سیستم های مختلف تغییر بدید