total video player فیلم های ناقص رو نشون می ده فیلم هایی که با هیچ player باز نمیشه
تست شده
total video player فیلم های ناقص رو نشون می ده فیلم هایی که با هیچ player باز نمیشه
تست شده
سلام به همه
همونطوری که بقیه دوستان هم گفتن در بعضی موارد کار نمیکنه. میگه ولوم 001 رو وارد کن. راستی برای این کار حتما باید part 1 رو داشته باشی؟ آخه من part 7 رو میخوام extract کنم.
برنامه دیگه ای سراغ ندارید؟
مرسی
بهترین گزینه برنامه Video Fixer است حتی بخشی از فایل رو از قسمت اول داشته باشید کافیستکه با این برنامه تصحیح و مشاهده کنید.
از این جا هم می توانید دانلود کنید:
یا حق ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام می تونین در گوگل بزنین rar player اونقت مجانیه دانلود کنین تمام فایلهای ناقص رو می تونین تا همون جائی که دانلود کردین ببینین
روشی رو که بابک عزیز یاد دادن من امتحان کردم..جواب داد
فقط فایل با برنامه های پلیر عادی باز نمیشد که با VLC media player این مشکل هم رفع شد
بسیار بسیار ممنون
چک کردن قدرت فوق العاده ای در پخش فایلهای AVI داره ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بزودی همون RaRPlayer رو که از همین کنسول ساخته شده بازنویسی میکنم .
یا حق ...
این هم یک GUI واسه برنامه کنسول MPlayer که با KOL نوشتم دیگه براحتی ازش استفاده کنید ...
دقت کنید مهم نیست چقدر از فایل rar رو دانلود کرده اید و یا دارید دانلود می کنید ، اصلا نیازی به باز کردن rar نیز ندارید تنها آدرس فایل rar رو به برنامه بدید و play رو فشار دهید ، اگه فایل پسورد داشت هم داشت آن را وارد کرده در غیر این صورت متن داخل قسمت پسورد اهمیتی نداره ...
فایلهای avi و divx رو نیز پخش میکنه ولی بیشتر بدرد همون rar می خوره.
توجه اگر پسوند فایل rar که دارید دانلود می کنید rar نبود هم از لیست پسوندها all files رو انتخاب کنید و آدرس همون فایل rar رو بدهید.
Rar Video Player
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا حق ...
Last edited by Hamid_PaK; 14-11-2007 at 23:37.
آخ گفتی که من تو این زمینه خیلی ضد حال خوردم واقعا" ارزش این کارو من خوب میفهمم .
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)