تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 35

نام تاپيک: شرایط قبل از ازدواج ||پست اول حتما مطالعه گردد||

داره خودمونی میشه SpiralOut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعدشم بهش بگو من فقط همینم که بهت نشون میدم نه بیشتر...
    اونهایی که انگشت وسط زیاد دیدن تمایل زیادی به نشون دادنش دارن

2. این کاربر از SpiralOut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SpiralOut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب موضوع اول رو خودم مشخص می کنم :

نظرتون در ارتباط با اینکه زوجه بخواد فامیلی فرزندانش همسان با فامیل خودش باشه ( و نه فامیل مرد ) چی هستش ؟
    راه حل من اینه که زن و مرد برای خودشون فامیلی جدید انتخاب کنن و بچه هم به همون باشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نظرتون در ارتباط با اینکه زوجه بخواد فامیلی فرزندانش همسان با فامیل خودش باشه ( و نه فامیل مرد ) چی هستش ؟
    خوب اگه خانم دسته گل بگیره و بیاد خواستگاری آقا به نظرم این قضیه هم میتونه طبیعی باشه. خرج عروسی رو هم خانم بده.
    یه سری آداب و رسوم نه تنها تنها تو فرهنگ ایران ، بلکه تو فرهنگ کل دنیا تثبیت شده و اگه خواسته بشه که تغییر داده بشه باعث اختلاف میشه.

5. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

نظر شخصی من (بدون توجه به قوانین فعلی و غیره)؛

این یک امر توافقی هست و هیچ ایراد و عیبی وجود نداره که فامیلی خانم روی فرزندان باشه.

در جوامع امروزی، زن و مرد بر هم دیگه برتری ای به دلیل جنسیت متفاوت ندارند و این جور کلیشه ها باید دور ریخته بشن.
    این که سال ها قبل مرد ها بودن که به واسطه قدرت بدنی بیشتر، در ادامه بقای گونه اهمیت بیشتری نسبت به زن ها داشتن و استدلال های این چنینی، ربطی به شرایط جامعه مدنی امروز ندارند. به هر حال، این نوع طرز فکر های مردسالانه(و گاهی زن ستیزانه) به طور ملموس در جوامع عقب مانده (و احتمالا قشر های بی سواد و عوام کشور های توسعه یافته) هنوز یافت می شن.

7. 4 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

واقعا این همه پست سر یه اسم فامیل بحث کردین؟!‌))
    نمی‌خوام بگم چیز بیخودیه ولی واقعا یعنی این یه چیز مهمه که بچه باید اسمش بعد از کی باشه؟ :|

به هر صورت، به نظرم همیشه صداقت بهترین کاره... حقیقتا من فکر نمی‌کردم هیچ دختری از من، بدون پول به اندازه‌ی کافی خوشش بیاد حتی، اما خوب این اواخر از یه دختری خیلی اتفاقی خوشم اومد، خیلی اتفاقی و واسه اولین بار به یه دختر شماره دادم... و چند بار بیرون رفتیم و همه چی و با اینکه وضعم زیاد خوب نیست، حاضر بود باهام زندگی کنه ولی متاسفانه مغزم قبول نکرد اخر سر:(((

البته در حال حاضر بیخیال دختره شدم و خیلی هم ناراحتم و احتمالا دیگه همچین حرکتی نزنم، ولی هرچی فکر میکنم، واقعا نمی‌شه از یه دختر خوشت بیاد... شرایط خیلی سخته... مخصوصا این جوکایی که همیشه میگیم و عکس دختر مختری که همیشه واسه هم می‌فرستیم،( لااقل من و دوستان اینکارو میکنیم با اینکه مثلا! خیر سرمون بچه‌های مثبتی هستیم! )...
    اما شخصا، خیلی سخت تونستم با این دختره ارتباط برقرار بکنم... یعنی تو ذهنم همش دو دل بودم باهاش قلبا دوستش داشتم، دختر بامزه و باحالی بود و باهم همیشه می‌خندیدیم، ولی تو ذهنم تصورم از همسرم این بود که لزوما باید مثل این مانکنای تو گوشیم باشه...( با جسیکا چستین و اوا گرین و اما واتسون و این صحبتا یعنی مقایسه میکنم!!)...

با وجود اینکه سطح گریم و ارایش و نورپردازی و همه چی اونا رو میدونم، و با اینکه وقتی مادرم میگه یه دختر پیدا کردم خیلی خوشکله و فلان و بیسانه و شدیدا جوش میارم که یعنی چی دختر خوشکله پس مغزش کو خوشکلیش به چه دردم میخوره، اما اخر سر بازم مخم گیر میده که دختره باید خوشکل و خوش‌تیپ و خوش‌هیکل باشه :(((

به نظرتون باید چیکار کرد که این تصوراته از ذهن بیرون بره؟؟؟

9. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

به نظرتون باید چیکار کرد که این تصوراته از ذهن بیرون بره؟؟؟
    پورنوگرافی و مدلینگ از بین برنده درک وانتظار واقعی در این حیطه هستند، اونها جوری ارائه میشوند که به چشم بیننده بیایند نه به دل خود کسانی که توش نقش دارند.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

انگشت وسطم رو بهش نشون میدم.
    بعدشم بهش بگو من فقط همینم که بهت نشون میدم نه بیشتر...
    دوستان؟
    تقاضا میشه کمی بیشتر رعایت کنید

12. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوستان لطفا بحث رو به حاشیه نکشین . لطفا در چهارچوب موضوعات مطرح شده صحبت کنین و نه چیز دیگه . عنوان تاپیک قول و قرار هایی هستش که قبل از ازدواج گذاشته میشه هستش

واقعا این همه پست سر یه اسم فامیل بحث کردین؟!‌
    ))

لطفا عنوان تاپیک را مطالعه کنید با تشکر

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان لطفا بحث رو به حاشیه نکشین . لطفا در چهارچوب موضوعات مطرح شده صحبت کنین و نه چیز دیگه . عنوان تاپیک قول و قرار هایی هستش که قبل از ازدواج گذاشته میشه هستش

لطفا عنوان تاپیک را مطالعه کنید با تشکر
    ...............................................
    Last edited by Captain_America; 23-03-2015 at 21:16.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

نظر من اینه که باید از اون خانوم علت رو جویا شد
    اگر علت قانع کننده ای داشته باشه با توافق طرفین میتونه خیلی ساده مورد قبول باشه
    اما اگر صرفا سر لجبازی و حس برتری طلبی باشه باید در شایستگی اخلاقی اون خانوم شک کرد
    چون در حالت نرمال دلیلی برای این امر وجود نداره!
    در واقع شاید بعضی جنبه ها در قوانین ما باشه که حقوق خانمها مورد اجحاف قرار گرفته باشه اما این قضیه ی اسم فامیل بنظرم شامل این موارد نمیشه و در حالت کلی درخواست غیر منطقی میدونمش

16. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •