تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: مشاوره خرید لپ تاپ حدود3500

در آغاز فعالیت reza0421's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خودم با G56 ولی n56 رو هم چند مورد فروختم البته همه ازش راضی بودند و مشکلی نداشته ولی خودم هیچوقت برای گیمر ها پیشنهاد نمیکنم
    در مورد بک لایت بگم بک لایت کیبورد g56 زمین تا آسمون فرق میکنه!!! دورشم یه نوار LED داره البته خیلی چیز خاصی نیست ولی یک مزیت ب حساب میاد
    من زیاد گیمر نیستم.ولی به چنتا بازی علاقه دارم.کال و جی تی ای//میخوام کم کم اخرین سریشونو رون باز کنن.
    ان56 برام جوابگو هست؟
    بعد ان56 با گرافیک 850ام دی دی ار3 قوی تره یا
    ان56 با گرافیک760 دی دی ار 5؟؟؟؟
    کدوم؟
    و اینکه این لپ تاپ کی میاد و چنده اگه اومده؟
    /lioncomputer.ir/product/4446/Asus+N551JM+i7+8+1TB+4G+Laptop
    لیون کامپیوتر بنویس اگه جای خالی گذاش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

ببینید بنچمارک هارو بررسی کنید متوجه میشید که فریم دهی عمدتا در gtx 850 بهتره البته در بعضی موارد 760 پیشی میگیره مثلا در بازی Dead Space3 ولی همیشه در نظر سنجی ها 760 بدلیل سرعت بالای حافظه 760 امتیاز بیشتر میاره البته هیچکدوم روی بازی های امروزی لگ نمیزنند.در مجموع از نظر کارت گرافیک فرق این دو لپ تاپ زیاد نیست.یعنی تغریبا برابرند. زیاد در بند کارت گرافیک ها نباشید.البته ذکر بکنم کارایی Directx 11 روی کارت گرافیک های سری 800 بیش از دو برابره....
    n551Jm هم فکر کنم دو یا سه هفته دیگه عرضه بشه ولی n551JK هم خیلی خوبه اونم ببینید فقط صفحش مات نیست دیگه....
    دیگه با این بودجه چیزی به ذهنم نرسید راستش لینک زیر هم بنچمارک کارت گرافیک هاست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت reza0421's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ببینید بنچمارک هارو بررسی کنید متوجه میشید که فریم دهی عمدتا در gtx 850 بهتره البته در بعضی موارد 760 پیشی میگیره مثلا در بازی Dead Space3 ولی همیشه در نظر سنجی ها 760 بدلیل سرعت بالای حافظه 760 امتیاز بیشتر میاره البته هیچکدوم روی بازی های امروزی لگ نمیزنند.در مجموع از نظر کارت گرافیک فرق این دو لپ تاپ زیاد نیست.یعنی تغریبا برابرند. زیاد در بند کارت گرافیک ها نباشید.البته ذکر بکنم کارایی Directx 11 روی کارت گرافیک های سری 800 بیش از دو برابره....
    n551Jm هم فکر کنم دو یا سه هفته دیگه عرضه بشه ولی n551JK هم خیلی خوبه اونم ببینید فقط صفحش مات نیست دیگه....
    دیگه با این بودجه چیزی به ذهنم نرسید راستش لینک زیر هم بنچمارک کارت گرافیک هاست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی ممنون
    این ان551jm فک میکنید قیمتش چقد باشه؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •