با سلام عزیزان
عجب تاپیک هایی ایجاد میکنید
خب منم بگم!
به خود افتحار میکنم که هیچوقت نه مشروبات الکلی خوردم، نه سیگار کشیدم و نه خواهم کشید و خورد
به خود افتخار میکنم که بسیار خوش حسابم
همینا به ذهنم میرسه فعلا
خدایا به امید تو
با سلام عزیزان
عجب تاپیک هایی ایجاد میکنید
خب منم بگم!
به خود افتحار میکنم که هیچوقت نه مشروبات الکلی خوردم، نه سیگار کشیدم و نه خواهم کشید و خورد
به خود افتخار میکنم که بسیار خوش حسابم
همینا به ذهنم میرسه فعلا
خدایا به امید تو
به خودم افتخار میکنم که در امر آشپزی و شیرینی پزی اونقدر توانام که محتاج رستوران و شیرینی فروشی نباشم
اینم اخرین کارم :
بقول دوستمون شیرینی گل محمدی
افتخار میکنم اهل الکلی جات نیستم اما تا دلتون بخواد اهل قیلون هستم متاسفانه
افتخار میکنم همه خونه تکونی عید به دوش منه و کمک همسرم میکنم![]()
یه سری سو تفاهم هایی پیش اومده که لازمه توضیحاتی رو عرض کنم:
غرور یعنی از خود راضی بودن، یعنی بالاتر دیدن خود از دیگران. یعنی همه چیز تمام دیدن خود،
اما کار خوبی نیست که اون رو با افتخار یکی بدونیم؛
اینکه فردی خودش رو بی توان، کوچک، بی استعداد و بدون آپشن های خوب میدونه تواضع نیست دقیقا ناامیدی و خود بد پنداری هست.
وقتی به هیچ چیز افتخار نمیکنیم یعنی هیچ توانایی در خودمون نمیبینیم که از اون راضی باشیم، اون رو بپسندیم و به خاطر اون خودمون رو دوست داشته باشیم، این خیلی بده، خیلی بد ....
درواقع عکس تواضع غرور هست و عکس خود بدپنداری افتخار.
![]()
خب تاپیک برای بیان نظر هست دیگه دوست عزیز
چرا همه باید با شما همنظر باشن؟!
از نظر من افتخار خوده خوده غرور هست!
من هرکدوم از قابلیتهام رو نام ببرم میشه تکبر!
نه که خودمو ریز میبینم خیر! من به خودم مطمئنم ولی
نیازی به بیان نیست
عوضش سعی میکنم بهتر باشم، بهتر از اینی که هستم بشم
چیزی که بقول شما افتخاره میتونه زمینه رکود باشه میتونه اشباعت کنه! درحالی که همیشه باید ادم پویا باشه
در عین خوب بودن هرچیزی کمه!
حتی در دینمون که میدونم قبولش داری و قبولش دارم، گفته شده حتی اگر انسان خوبی هستی نگو من خوبم! وقته سنجش خودت رو با بدترها مقایسه نکن (به خودت افتخار نکن) بلکه بگو چقدر بهتر از من هست (چقدر ادمهای بهتری از من وجود داره...)
این یک مسئله انگیزشی هست
که شما وقتی حس کنی که بهترین نیستی
وقتی حس کنی کامل نیستی
تلاشت بیشتر خواهد شد برعکس اشباع شدن ناشی از غرور (به قول شما افتخار)
بهرحال پست اخیر شما باعث شد اینا رو بنویسم وگرنه دلیلی وجود نداشت که نظرمو بسط بدم
موفق باشید
با احترام متقابل
تو پست اول ذکر شده:
به عنوان مثال می شه گفت انسان بودن به ما به ارث رسیده.همه ی ما به خاطر داشتن توانایی ها، استعداد ها، عوامل ارثی و اکتسابی به خودمون افتخار میکنیم.
همچنین افتخار کردن، همیشه بابت یه توانایی نیست. فکر می کنم این جمله (که شاید کمی هم کلیشه ای شده باشه) رو شنیدین که دوستانی می گن: افتخار می کنم که یک دهاتی هستم.
پس نمی شه گفت افتخار صرفا برای همین موضوع هست:
مثلا این ابیات از مولانا رو ببینید:افتخار کردن به توانایی های خود
و نه به داشته هایی که ممکنه دیگران نداشته باشند
تو این مصرع که boldش کردم، مولانا، امام علی رو افتخار هر نبی و هر ولی دونسته به عبارت دیگه می شه گفت تو این مصرع دیگران به وجود یک شخص افتخار کردن.از علی آموز اخلاص عمل
شیر حق را دان مطهر از دغل
در غزا بر پهلوانی دست یافت
زود شمشیری بر آورد و شتافت
او خدو انداخت در روی علی
افتخار هر نبی و هر ولی
حالا من تو جمله هام افتخار به پدر و مادر رو ذکر کردم.
اما در این مورد:
مسلما همینطوره.اگر غیر این بود
نظر من اون پست قبلم نبود!
گرامی صرفا افتخارات استارتر رو خوندم نظر دادم حواسم به قضیه وراثت نبوداون تیکه وراثث....حق باشماست...
![]()
میپذیرم ...
چون نمیخوام بحث رو طولانی کنم، افتخاراتی که در پست اول ذکر کردم شاید از غرور باشه، اما من اون رو با غرور یکی نمیدونم. چون من ویژگی هایی رو از خودم گفتم که اون ها رو دوست دارم و دوست دارم ادامه اشون بدم و اگه تاپیکی باشه که بشه ویژگی های بد رو گفت با کمال میل یه لیست ۲۰ تایی تهیه میکنم.
ولی خوب از اونجا که خیلی قودم ( پر رو ) لیست پست پنج تایی پست اول رو حذف نمیکنم : دی
نه شوخی کردم دوستان بحث رو کوتاه کنید و تاپیک هم لطفا حذف بشه. چون فکر نمیکردم اینقدر سو تفاهم به وجود بیاره.
از خانوم اتقیا هم به خاطر نظراتشون متشکرم ...
![]()
Last edited by Demon King; 09-03-2015 at 07:18.
به خودم افتخار میکنم که تونستم بحران بیکاری رو پشت سر بذارم.
تونستم یک وبلاگی ایجاد کنم که بدون 1 ریال هزینه توی 2 ماه 3 میلیون فروش داشته باشم
به خودم افتخار میکنم که دیگه نیازی به دلسوزی دیگران برای پیدا کردن شغل ندارم
های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به خودم افتخار میکنم که تحت هر شرایطی حرفم رو میزنم و هرکسی حرف مفت بزنه یک تودهنی حواله اش میکنم ، حالا بسته به شرایطی یا به شوخی یا به متلک و کنایه ( که ید طولایی دارم در این یکی) و یا به جد و بدون تعارف /
حالا این یکی باشه تا بعدا از بقیه ی افتخاراتم بگم برادون ( براتون سابق ! )
================================================== ====================
به نظر من که تاپیک تاپیکه خوبیه و نیازی به حذفش نیست ؛
انجمن سرگرمی هم که همه میدونیم برای شوخی و سرگرمی و دور همی ایجاد شده و نیازی نیست تا یکی یه حرفی زد همه جدی بگیریم و بیایم جبهه و موضع بگیریم ، صرفا میتونیم شوخی تلقی کنیم و به بسط و گسترش شوخی و تفریح کمک کنیم
بای![]()
1 ساعته دارم فکر میکنم به چی افتخا رکنم.به اینکه تحصیلات رو دوم دبیرستان رها کردم یا اینکه خدمت رو بعد آموزشی فرار کردم. یا اینکه تو بازار کارگر ساده هستم .شاید بشه به این افتخار کرد که با پولی که جمع کردم تونستم شر یکی از طلبکارای بابام رو که همش زنگ میزد خونه رو کم کنم و بدهی بابام رو بهش بدم و اعصاب همه رو آروم کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)