حالا فکر کردم میخوای بگی مراسم پرخرج باشه یا کم خرج بهتره و از نظر اقتصادی سوال رو پرسیدفی
هنوز ما درگیر بحث زن و مرد و جدا و مختلط و ... هستیم حیف.
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
حالا فکر کردم میخوای بگی مراسم پرخرج باشه یا کم خرج بهتره و از نظر اقتصادی سوال رو پرسیدفی
هنوز ما درگیر بحث زن و مرد و جدا و مختلط و ... هستیم حیف.
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
وقتی درباره یک موضوع سئوال پرسیده میشه، به این معنی نیست که موضوعات دیگه اهمیت ندارن و درگیرش نیستیم!
بحث هزینه های سنگین و چشم و هم چشمی ها و... یک بحث جداس و نمیشه تو یک تاپیک در مورد همه چیز بحث کرد.
یاد بگیریم به جای از این شاخه به اون شاخه پریدن روی یک موضوع مشخص تمرکز کنیم.
سلام
جناب مطهری به نظر من کلا مراسم گرفتن هزینه بی خودی هستش و چشم و هم چشمی و ... بهتر که چنین هزینه هایی با توجه به اولویت در جاهای دیگه ایی از زندگی زوجین که در آغاز زندگی مشترک هستند خرج بشه و زیاد هم درگیر حرف و حدیث های پشت سرمان نباشیم ...
اما در مورد سوال مشخص شما با توجه به فرهنگ مورد قبول خانواده ها از قبل باید تفاهمی در این مورد صورت بگیره که با توجه به مراسم مورد قبول عموم مهمانان میتونه همون مراسم جدا باشه و هر کی دوست داشت میتونه حضور داشته باشه یا خیر که باز به خودش مربوطه ...
جدا و مختلط بودن مراسم کاملا به فرهنگ خانواده دو طرف بستگی داره
به عنوان مثال ما تا چندی پیش کلا رنگ عروسی جدارو ندیده بودیم ولی با عروسی های اخیر چون خانواده اقای داماد دوست نداشتن عروسی ها جدا برگذار شد و در اخر شب دور هم جمع شدیم و قاطیش کردیم.
بودند خانواده هایی که در عروسی مختلط شیک ترین و پوشیده ترین لباس هارو پوشیده بودند و حضور داشتن.
الانم که دیگه اجازه عروسی مختلط داده نمیشه و باید عروسی رو جدا برگذار کرد.
در حالت کلی وقتی عروسی مختلط باشه هرکی با توجه به اعتقادش و راحتیش لباس مناسبی میپوشه،مختلط بودن دلیل بر ایجاد فضای نا مناسب نیست چون یه جمعی با حضور خانواده هاس و فامیلا نه پارتی که بگیم معضلاتی ممکنه داشته باشه!
سلام
تو شهر ما ( آمل ) اکثر عروسی ها در ساعات پایانی مختلط میشه که اکثراً بستگان درجه 1 و 2 و 3 میشن که با میزنن و میکوبن و شادن
مهمان هایی که نسبت نزدیک فامیلی یا ... ندارن بعد از صرف شام و ... تشریف رو بهم میروسنن منزل
در روستاهای ما هم که کلا مختلطه .
به نظر من لذت مراسم عروسی در رقصدین و پایکوبیشه .
ما رفته بودیم مراسم عروسی یکی از آشنایان و من هم یکی از دوستان شهرستانی ( تهرانی) رو با خودم بردم که دوستم گفت اومدیم ولیمه حج یا عروسی ! حتی صدای ارکست رو هم نمیشنیدیم ! انگار دیوار دو جداره کار کرده بودند بین قسمت بانوان و آقایان .
البته جسارت به دوستان متدین هم نشه . همینطور که به ارزش های اونها احترام میزاریم لطفا اونها هم به اعتقادات ما احترام بزارن و از زنگ زدن به اماکن و ... بپرهیزند
پ.ن : از این تریبونی که به من دادید میخوام استفاده کنم تا از دوستانی که ظرفیت شرب خمر ندارن لطفا در مراسم شرکت نکنن تا مشکلی که برای عروسی بنده افتاد و باعث شد یکی از تلخترین لحظات زندگی من و همسرم رو بوجود ببیاره برای دیگران ایجاد نکنه . خواهش میکنم![]()
به نظر من جدا کردن درست نیست اخه چه لذتی داره من هر دو رو رفتم هم جدا هم مختلط توی جمع های مختلط خوب شادی خیلی بیشتری و جود داره مثلا موقع رقص ها اکثر دونفره هست خوب اخه دوتا مرد کدومشون ادای زن رو در بیارن یا تو زن ها کدومشون ادای مرد رو در بیارن
و این طوری همه یک جا میشینن و هم دیگه رو نگاه میکنن و تو جمع های مردانه معمولا حرف های اقتصادی و ... میکنن تو زن ها هم نمیدونم خوب چه فایده ای داره چه جشنی شد چه پایکوبی شد این
دوم کسی فکر نمیکنم تو عروسی بره دنبال زن بازی و دختر بازی چون هر لحظه ممکنه طرف مقابل یه عکس العمل نشون بده که ابر ریزی خیلی بدی داره
سوم کسی اگر مریض نباشه که نمیاد از دختر یا زن دیگران عکس بگیره که نمیشناستش
چهارم خوب افراد طوری لباس بپوشن که موجب خجالت و ابرو ریزیشون نشه جلوی مردها مگه مریضه ادم هیچ جای دنیا فکر نمیکنم که لباس کم پوشیده بشه موقع عروسی و ... خیلی معمولی در حد فوقش ۱۰ سانت بالای زانو یا استین مثلا حلقه ای کم تر
اتفاقا یکی از مشکل ها دقیقا همینه.
جدیدا همه لپ تاپ و موبایل و ... با دوربین دارن و هرکسی داره از مراسم فیلم میگیره.
و این فیلم های شامل رقص های دو نفره حتی با پوشش مناسب پخش میشه که مورد رضایت خیلیا نیست.
اگر در محموع بخوای حساب کنی مفسده اش خیلی بیشتر از فوایدش از نظر شماست.
من تعجب میکنم چرا کاربران محترم توجه به سئوال نمیکنن.
من هم نگفتم به خودش مربوط نیست!!
سئوال این بود که نظر شما چیه؟
یعنی شمای نوعی وقتی میخوای مراسم برگزار کنی حتی به قول شما مختصر و ساده کدام نوعش رو ترجیح میدی و به چه دلایلی.
و الا اینکه به فرهنگ و خانواده ها و... مربوطه یک چیز کاملا واضحیه ولی خوبه آدم دلایل مختلف همه این فرهنگ هارو بشنوه و مشکلی در شنیدن نیست.
سلام.
ببینید این موضوع کاااااملا بسنگی به فرهنگ و عرف دو خانواده داره. یه بررسی بکنید از خانواده طرف مقابلتون که معمولا عروسی هاشون رو چطوری برگزار می کنن و اونو با سبک برگزار کردن عروسی هایی که توی خانواده خودتون برگزار شده مقایسه کنید. من ساکن بوشهر هستم و معمولا عروسی های ما مورد شماره 3 هست یعنی عروسی جدا هست و آخر مجلس مختلط میشه و بعدشم خونه پدر عروس/داماد ادامه جشن...
ولی من به شخصه عقیدم همونه که یه شب هزار شب نمیشه. آخه یه موضوع منطقی این وسط هست و اونم اینه که فرضا خانومی از قوم درجه 3 خانواده طرف مقابل (عروس/داماد) که من هیچ شناختی ازشون ندارم با لباس مجلسی میاد تو مجلس جلو من [نامحرم] حتما والده یا شوهر طرف مقابل یه اعتمادی به من داره که گذاشته خانومش یا دخترش این طوری جلوی من غریبه بیاد، پس منم نباید مشکلی با این موضوع داشته باشم و این میشه یه اعتماد متقابل؛ البته به شرطی که کسانی که مشروب میخورند (بی جنبه هاش) یا یه سری افراد عقده ای مشکلی به وجود نیارن وگرنه من توی عروسی های زیادی هم از نوع اول هم دوم بودم که خدا را شکر خیلی هم خوش گذشته و کسی هم از این موضوع ناراحت نبوده.
بنظر منم عروسی گرفتن حداقل در کشور ما صرفی نداره هرچند یک خوشحالی کوچکی به وجود میاره اما بسیار کمر شکن و چشم و چشم بازیست! ودر نتیجه هزینه هاش اگر در جایی دیگه خرج بشه زوجین خوشبخت ترند.
والبته اگر بخوام مربوط به تاپیک صحبت کنم هرکی یک عقیده و اعتقادی داره مسلمون می گه جدا مسیحی می گه باهمف کافر می گه... فعلانی می گه فلان. درنتیجه چون من جزئ هیچکدوم از موارد گفته شده حساب نمی شم با عذر خواهی از صاحب تاپیک نظر خاصی در این مورد اصلی مختلط یا بی مختلط ندارم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)