تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: سیستم رندر تا 13.000.000 تومان !

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

نکته خوبی بود احسنت اما
    اینکه چقد میتونین تحمل کنند رو مهمه
    اینکه در دمای بالا عملکردشون بسیار ضعییف میشه هم مهمه
    لطفا با نگاه کردن ب کاغذ سیستم ننویسد (cuda)

مرسی
    دوست عزیز صحبت‌های شما رو در انتقاد به خودم میبینم، پس لازم دونستم جوابتونو بدم چون اصلاً خوشم نمیاد هر کی از راه میرسه یه تیکه‌ی بی‌ربطی بندازه و فکر کنه دانشمنده...

پست اول استارتر رو دوباره بخونید. خیلی واضح و روشن گفتند که "بعضی از قطعات رو نهایی کردم، ولی چند سوال هم در موردشون دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید."
    کاملاً هم منطقیه، کسی که میخواد 13 میلیون پول سیستم بده حتماً میره و درباره کانفیگ مورد نیازش تحقیق میکنه. ایشون هم این کار رو انجام داده و قطعات مورد نیازشو پیدا کرده و سؤالاتی درباره پردازنده انتخابی خودش پرسیده.
    بنده هم بعد از پاسخ دادن به سؤال، با توجه به قطعات معرفی شده، کانفیگ بهتری رو پیشنهاد دادم که قطعاً از لحاظ کارایی و عملکرد بهتر از سیستم انتخابی استارتر عمل میکنه.
    با کاهش بودجه مادربرد (و البته حفظ امکانات ضروری) SSD و هارد سریعتری پیشنهاد شد. کارت گرافیک بهتری پیشنهاد شد و قیمت تمام شده هم در رنج 13 میلیون باقی موند.

به طور خلاصه عرض میکنم؛ بنده کاسه داغ‌تر از آش نیستم که از استارتر بپرسم "آقا شما مطمئنی که کانفیگ درستی انتخاب کردی؟ اول بگو سیستم رو برای چی لازم داری؟ ...؟"
    بنده اینجام تا به سؤالات ایشون پاسخ بدم، و در پست شماره 2 هم دقیقاً همین کارو کردم.

نکته آخر، کسی کاری نداره شما چی میگی و چی کار میکنی، اما اگه پیگیر بقیه بشید اونا هم پیگیرتون میشن و ممکنه از این شرایط جدید خوشتون نیاد...
    Last edited by kaveh-gh; 26-02-2015 at 18:11.

2. 3 کاربر از kaveh-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مجدد...

دوستان ببخشید که تاپیکم باعث ناراحتی شد...

در مورد سوالی که فرمودین با چه برنامه های کار میشه باید خدمتتون عرض کنم که این سیستم جهت رندر با Max و Lumion هستش... (البته استفاده Lumion خیلی زیاد نیست)

میدونم که جهت لومیون به کارت گرافیک قوی تری نیاز داریم، ولی واقعاً فعلاً نمیتونیم بیشتر از این هزینه کنیم و از سری TAITAN بگیریم، انشاالله در آینده، کارت بهتری جایگزین میشه... کما اینکه طبق نظر دوستان و مشخصاتی که برای کارت های GTX 980 ارائه شده به نظر کارت های قوی در زمینه رندرینگ هستن و با این بودجه فعلاً برای کار ما مناسب هستش...

با این حساب با این بودجه CPU در درجه اهمیت بیشتری برای ما قرار داره و طبق راهنمایی دوستان تصمیم بر این شد که 5960X تهیه بشه...

از تمام دوستان و اساتید عذر میخوام و ممنونم که راهنمایی کردید...

موفق و شاد و سلامت باشید...

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز صحبت‌های شما رو در انتقاد به خودم میبینم، پس لازم دونستم جوابتونو بدم چون اصلاً خوشم نمیاد هر کی از راه میرسه یه تیکه‌ی بی‌ربطی بندازه و فکر کنه دانشمنده...

پست اول استارتر رو دوباره بخونید. خیلی واضح و روشن گفتند که "بعضی از قطعات رو نهایی کردم، ولی چند سوال هم در موردشون دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید."
    کاملاً هم منطقیه، کسی که میخواد 13 میلیون پول سیستم بده حتماً میره و درباره کانفیگ مورد نیازش تحقیق میکنه. ایشون هم این کار رو انجام داده و قطعات مورد نیازشو پیدا کرده و سؤالاتی درباره پردازنده انتخابی خودش پرسیده.
    بنده هم بعد از پاسخ دادن به سؤال، با توجه به قطعات معرفی شده، کانفیگ بهتری رو پیشنهاد دادم که قطعاً از لحاظ کارایی و عملکرد بهتر از سیستم انتخابی استارتر عمل میکنه.
    با کاهش بودجه مادربرد (و البته حفظ امکانات ضروری) SSD و هارد سریعتری پیشنهاد شد. کارت گرافیک بهتری پیشنهاد شد و قیمت تمام شده هم در رنج 13 میلیون باقی موند.

به طور خلاصه عرض میکنم؛ بنده کاسه داغ‌تر از آش نیستم که از استارتر بپرسم "آقا شما مطمئنی که کانفیگ درستی انتخاب کردی؟ اول بگو سیستم رو برای چی لازم داری؟ ...؟"
    بنده اینجام تا به سؤالات ایشون پاسخ بدم، و در پست شماره 2 هم دقیقاً همین کارو کردم.

نکته آخر، کسی کاری نداره شما چی میگی و چی کار میکنی، اما اگه پیگیر بقیه بشید اونا هم پیگیرتون میشن و ممکنه از این شرایط جدید خوشتون نیاد...
    ما اینجا بودیم شما تازه از راه رسیدی2014
    اولا ک کلی گفتم دوما

برادر عزیز من بشخصه چند بار دیدم بدون دونستن کاربرد طرف از سیستم نوشتین و رفتین ! البته خیلیا بیشتر از شما اینطوری هستن ! ب در گفتم ک دیوار بشنوه!
    کسی ک بره تحقیق بکنه بیاد اینجا پست بده مشخصه نمیدونه کارش درسته یا ن بخاطر همون میاد اینجا. پس شما نمیتونی فرض کنی ک حتما جنتلمنه اومده اوکی بشه بره! اگه بود اینجا نمی اومد عزیز من.
    درضمن اون سوال یکی از مهم ترین و کلیشه ایی ترین سوالاته و حتما باید پرسیده بشه!
    شما اینجایی ک ب بقیه کمک کنی . ن اینکه صرفاجواب بدین مشاوره دادن کمک کردنه ن صرفا جواب دادن
    مرسی
    Last edited by NEED FOR PC; 26-02-2015 at 23:34.

5. این کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

نکته خوبی بود احسنت اما
    اینکه چقد میتونین تحمل کنند رو مهمه
    اینکه در دمای بالا عملکردشون بسیار ضعییف میشه هم مهمه

لطفا با نگاه کردن ب کاغذ سیستم ننویسد (cuda)

مرسی
    با سلام.
    میشه قسمت قرمز رنگ رو یه مقدار مبیشتر توضیح بدید؟
    ممنونم.

7. 5 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام.
    میشه قسمت قرمز رنگ رو یه مقدار مبیشتر توضیح بدید؟
    ممنونم.
    بله چرا نمیشه
    قضیه تحمل و دما بسیار ب هم نزدیک هست
    اگه ما یک کارت گیمینگ مثلا titan داشته باشیم (البته معماریشgk110 هست مثله کارت های رندرk5000 پس عملا یک کارت کوادرو هست) و در مقابلش یک کارت رندرk4000 داشته باشیم
    و تعداد sample های رندر هم زیاد کنیم تا زیاد طول بکشه نتایج بسیار جالبه
    در ده دقیقه اول کارت تایتان بسیار عالی و پرسرعت میتونه1008 و کارت رندر k4000 تونست634 sample رو رندر کنه حالا گرماشون ب ترتیب89 درجه برای تایتان و 64 درجه برایk4000 اما ادامه
    بعد از گذشت 40 دقیقه کارت تایتان به90 درجه میرسه و میتونه 3243sample رو رندر کنه یعنی در زمان چهار برابر نتونست چهاربرابر بیشترsampler رو رندر کنه و نهایتش 3/2 برابر بیشتر شد اون طرف میدان کارت k4000 با دمای77 درجه2361sample رو رندر کرد در واقع تونست3/7 برابر توان پردازشی ارائه کرد
    اما چرا یک کارت گیمینگ نمیتونه همیشه سریع رندر کنه؟ چون دمای کارت های گیمینگ بخاطر سرعت زیادشون ب سرعت بالا میره و سرعت کلاکشون پایین میاد تا دما رو کنترل کنن نتیجه: عملکردشون ب شدت پایین میاد و همونطور ک خودتون بهتر میدونید گرما برای کارت گرافیک بسیار مضر هست
    حالا کیفیت رندر رو هم فاکتور میگیریم!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در هرصورت اگه متوجه نشدین یا نیاز ب منبع و سند داشتین بگین تا تقدیم حضور کنم. من همه جوره پای حرفم هستم
    یا حق
    Last edited by NEED FOR PC; 28-02-2015 at 10:28.

9. 3 کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

ما اینجا بودیم شما تازه از راه رسیدی2014
    اولا ک کلی گفتم دوما

برادر عزیز من بشخصه چند بار دیدم بدون دونستن کاربرد طرف از سیستم نوشتین و رفتین ! البته خیلیا بیشتر از شما اینطوری هستن ! ب در گفتم ک دیوار بشنوه!
    کسی ک بره تحقیق بکنه بیاد اینجا پست بده مشخصه نمیدونه کارش درسته یا ن بخاطر همون میاد اینجا. پس شما نمیتونی فرض کنی ک حتما جنتلمنه اومده اوکی بشه بره! اگه بود اینجا نمی اومد عزیز من.
    درضمن اون سوال یکی از مهم ترین و کلیشه ایی ترین سوالاته و حتما باید پرسیده بشه!
    شما اینجایی ک ب بقیه کمک کنی . ن اینکه صرفاجواب بدین مشاوره دادن کمک کردنه ن صرفا جواب دادن
    مرسی
    لطف کنید «مشاوره دادن» رو برای کسی معنی نکنید.
    این سایت شخصی شما نیست و شما قوانینش رو تعیین نکرده‌اید و نخواهید کرد.
    شما فقط کاربری هستید که تا حدی دچار خود بزرگ بینی شده...
    هیچ باید و نبایدی برای من وجود نداره. اگه شما فکر میکنید که تعریف بهتری از مشاوره دادن دارید، پس بهش عمل کنید. بنده به شخصه علاقه‌ای به دونستن اسرار مشاوره‌ای شما ندارم.
    با تشکر.

11. 2 کاربر از kaveh-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

بله چرا نمیشه
    اگه ما یک کارت گیمینگ مثلا titan داشته باشیم (البته معماریشgk110 هست مثله کارت های رندرk5000 پس عملا یک کارت کوادرو هست) و در مقابلش یک کارت رندرk4000 داشته باشیم
    در ده دقیقه اول کارت تایتان بسیار عالی و پرسرعت میتونه1008 و کارت رندر k4000 تونست634 sample رو رندر کنه حالا گرماشون ب ترتیب89 درجه برای تایتان و 64 درجه برایk4000 اما ادامه
    بعد از گذشت 40 دقیقه کارت تایتان به90 درجه میرسه و میتونه 3243sample رو رندر کنه یعنی در زمان چهار برابر نتونست چهاربرابر بیشترsampler رو رندر کنه و نهایتش 3/2 برابر بیشتر شد اون طرف میدان کارت k4000 با دمای77 درجه2361sample رو رندر کرد در واقع تونست3/7 برابر توان پردازشی ارائه کرد
    اما چرا یک کارت گیمینگ نمیتونه همیشه سریع رندر کنه؟ چون دمای کارت های گیمینگ بخاطر سرعت زیادشون ب سرعت بالا میره و سرعت کلاکشون پایین میاد تا دما رو کنترل کنن نتیجه: عملکردشون ب شدت پایین میاد و همونطور ک خودتون بهتر میدونید گرما برای کارت گرافیک بسیار مضر هست

در هرصورت اگه متوجه نشدین یا نیاز ب منبع و سند داشتین بگین تا تقدیم حضور کنم. من همه جوره پای حرفم هستم
    یا حق
    کاش زحمت Copy/Paste کردن لینک منبع رو هم میکشیدین...
    خیلی مشتاقم بدونم چطور GTX Titan بعد از 40 دقیقه کار کردن در حالت لود کامل به چنین مشکلی بر خورده و هیچ جا صحبتی در این مورد نشده...

13. این کاربر از kaveh-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کاش زحمت Copy/Paste کردن لینک منبع رو هم میکشیدین...
    خیلی مشتاقم بدونم چطور GTX Titan بعد از 40 دقیقه کار کردن در حالت لود کامل به چنین مشکلی بر خورده و هیچ جا صحبتی در این مورد نشده...
    میدونین برا چی لینک منبع رو همون اول نذاشتم؟
    برای اینکه اطلاعات طرف مقابلم رو بفهمم! وقتی کسی پست 15 رو میخونه و دنبال مدرک میگرده متوجه طرف حسابم میشم
    لود؟ کسی حرف از لود زد؟ ما داریم درمورد رندر صحبت میکنیم یعنی استرس زیاد ک باعث بالا رفتن دما با سرعت زیاد میشه مثال میزنیم تا بیشتر متوجه شین
    قسمتی از بررسی کارت 980 رو بخونین :
    خب بر میگردیم به 9 کلمه عقب تر یعنیgtx titan
    میدونین چرا؟ چون هیچ آدم عاقلی تایتان رو با اون قیمت سر سام آورش برای رندر نمیخره! ک متوجه بشه کارت گیمینگ تایتان برای کارش(رندر)مناسب نیست!
    منبع: dfmrendering.com
    لینک موضوع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم آخرین پستم برای این تاپیک بود نیازی نمیبینم دوباره بیام
    یاحق
    Last edited by NEED FOR PC; 28-02-2015 at 18:42.

15. این کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بله چرا نمیشه

یا حق
    میدونین برا چی لینک منبع رو همون اول نذاشتم؟
    برای اینکه اطلاعات طرف مقابلم رو بفهمم! وقتی کسی پست 15 رو میخونه و دنبال مدرک میگرده متوجه طرف حسابم میشم
    لود؟ کسی حرف از لود زد؟ ما داریم درمورد رندر صحبت میکنیم یعنی استرس زیاد ک باعث بالا رفتن دما با سرعت زیاد میشه مثال میزنیم تا بیشتر متوجه شین
    قسمتی از بررسی کارت 980 رو بخونین :

خب بر میگردیم به 9 کلمه عقب تر یعنیgtx titan
    میدونین چرا؟ چون هیچ آدم عاقلی تایتان رو با اون قیمت سر سام آورش برای رندر نمیخره! ک متوجه بشه کارت گیمینگ تایتان برای کارش(رندر)مناسب نیست!
    منبع: dfmrendering.com
    لینک موضوع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم آخرین پستم برای این تاپیک بود نیازی نمیبینم دوباره بیام
    یاحق
    من یک سوال از شما دارم، اگه روی اون کارت گرافیک Titan ، یک واتربلاک نصب کنیم و با واترکولینگ قوی، که به راحتی میشه در سنگین ترین لود ها هم دما رو در حد 40-45 درجه نگه داشت، به نظرتون نتایج چقدر متفاوت خواهند بود؟

اگه به نظرتون تنها تفاوتی که باعث میشه کارایی بین کارت های گیمینگ و Computing در رندرها باشه، مسئله دماست، چرا روی کارت گیمینگ یک واترکولینگ نذاریم (فوقش 250 دلار)، و چندین هزار دلار صرفه جویی نکنیم؟

17. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من یک سوال از شما دارم، اگه روی اون کارت گرافیک Titan ، یک واتربلاک نصب کنیم و با واترکولینگ قوی، که به راحتی میشه در سنگین ترین لود ها هم دما رو در حد 40-45 درجه نگه داشت، به نظرتون نتایج چقدر متفاوت خواهند بود؟

اگه به نظرتون تنها تفاوتی که باعث میشه کارایی بین کارت های گیمینگ و Computing در رندرها باشه، مسئله دماست، چرا روی کارت گیمینگ یک واترکولینگ نذاریم (فوقش 250 دلار)، و چندین هزار دلار صرفه جویی نکنیم؟
    قرار نبود دوباره بیام اما لازم شد مثله اینکه
    اینترنت منم قطع هست الانم فقط بخاطر یک سوال آماتوری اومدم کافی نت هرچند خودتون جواب سوال رو میدونید من اینطور فکر میکنم ک هدف ازپرسش سوال این بود ک خواننده های تاپیک به تفاوت کارت های ورک استیشن و گیمینگ بیشتر پی ببرند
    میشه دوتا جواب درنظرگرفت:
    دلیل اول اینکه هیچ شرکتی کارت گیمینگ تایتان با واترکولینگ برای رندر نمیخره ! اگه موتور رندر cpuبخاد هزینه برای تایتان بیخوده .حالت دوم: موتور رندر متکی به گرافیک باشه ک مشکلاتی دربالا و همین دوخط پایینتر هم گفتم گریبان گیر میشه
    دلیل دوم محکم ترش اینه که هیچ کارت گیمینگgtx ازحافظه یECC پشتیبانی نمیکنه خودتون از اهمیتecc برای رندر بهتر از من اطلاع دارین
    درضمن قیمت تایتان با k4200برابر هست و خرید واترکولینگ هزینه اضافی هست!

19. 2 کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •