تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: مشاوره خرید سیستم کامل تا 4 میلیون تومان

داره خودمونی میشه metalika777_h_g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مهاباد

پيش فرض

سلام دوست عزیز. اشاره کردید که قصد اورکلاک کردن سیستم رو ندارید، پس اولین تغییر در لیست بالا مادربرد Z97-D3H باید باشه. این مادربرد رو با H97-D3H جایگزین کنید تا حدود 130 صرفه‌جویی بشه. این دو برد از نظر امکانات و کیفیت ساخت و ... کاملاً یکسان هستند و تنها تفاوتشون در چیپ H97 و Z97 هستش. برتری چیپ Z97 در قابلیت اورکلاک و استفاده همزمان از دو کارت گرافیک به صورت Sli یا کراس‌فایر هستش که هیچ کدام از این دو مورد به کار شما نمیاد.

هارد WD Green نخرید. response time بالایی داره و در بعضی شرایط باعث کندی در عملکرد سیستم میشه. Seagate barracuda و WD Blue هم قیمت WD Green هستند اما انتخاب‌های بهتری محسوب میشن. سرعت حافظه ذخیره سازی تأثیر زیادی در عملکرد سیستم رندرینگ داره. به همین دلیل ارزشش رو داره که کمی بیشتر هزینه کنید و سراغ هاردهای سریعتر مثل WD Black برید.

در مورد کارت گرافیک توصیه میکنم حتماً یک کارت GTX بخرید. کارت‌های انویدیا به دلیل وجود هسته‌های کودا عملکرد بهتری نسبت به کارت‌های هم رده خودشون از AMD در کارهای رندرینگ دارند. البته این موضوع تا حدی به موتور رندر و نرم‌افزاری که استفاده میکنید هم مربوط میشه، اما به صورت کلی کارت‌های انویدیا انتخاب بهتری برای کار شما خواهند بود.

اشاره کردید که نیازی به SSD ندارید، اما در نظر داشته باشید که SSD تأثیر بسیار زیادی در بهبود عملکرد سیستم رندرینگ داره. اگه به هر دلیلی قصد خریدشو ندارید، توصیه میکنم در آینده حتماً بدوجه‌ای براش کنار بگذارید. بعد از اضافه کردن SSD تغییر محسوسی در سرعت رندرینگ احساس خواهید کرد.

مانیتوری که انتخای کردید حدود 550 قیمت داره. با توضیحاتی که در بالا عرض کردم، با بودجه حدود 3.5 میلیون قطعات زیر رو پیشنهاد میکنم:

Intel Core i7 4790 / 1,040
    Gigabyte GA-H97-D3H / 420
    Kingston HyperX Fury 2x8GB=16GB DDR3 1600MHz CL10 / 540
    Western Digital Caviar Blue 1TB / 190
    Gigabyte GTX 760 OC WF 3X 2GB / 830
    Enermax Triathlor ECO 650W *Bronze* / 360
    Asus 24X DRW / 70
    Enermax Thorex / 170
    جمعاً به قیمت 3،620
    سلام و ممنون از راهنمایی جامعتون
    تصمیم گرفتم رم رو 8 وردارم و یکم هم بیشتر رو پولم بزارم کارت گرافیک gtx 970 zotak رو بگیرم به نظرتون کار خوبیه؟
    راستی دی وی دی رایتر دارم اونو لازم نیست بگیرم

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام و ممنون از راهنمایی جامعتون
    تصمیم گرفتم رم رو 8 وردارم و یکم هم بیشتر رو پولم بزارم کارت گرافیک gtx 970 zotak رو بگیرم به نظرتون کار خوبیه؟
    راستی دی وی دی رایتر دارم اونو لازم نیست بگیرم
    مهمترین قطعاتی که برای افزایش کارایی سیستم در کارهای رندرینگ نیاز دارید cpu، رم و سرعت حافظه ذخیره سازی هستند. انتخاب کارت گرافیک به موتور رندری که استفاده میکنید مربوط میشه. اگه از موتورهای مبتنی بر کارت گرافیک یا موتورهای هیبریدی استفاده میکنید، کارت گرافیک به اندازه cpu مهم خواهد بود. اگه محدودیت در بودجه وجود داره به نظرم خرید گرافیک بهتر به بهای کاهش حجم رم تصمیم بدی نیست. به این شرط که در اولین فرصت رم رو به 16گیگ ارتقاء بدید.
    برای اینکه بشه نظر دقیق‌تری داد باید موتورهای رندری که استفاده میکنید رو نام ببرید.

3. این کاربر از kaveh-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •