ی هارد اکسترنال سیلیکون پاور هزار گیگ... همین ی ماه پیش گم کردمم چقد توش اطلاعات داشتم همش ارشیو بود نرم افزار عکس و فیلم بود
اما خوشبختانه بعد دو هفته پیدا شد .. خدایا شکرت
ی هارد اکسترنال سیلیکون پاور هزار گیگ... همین ی ماه پیش گم کردمم چقد توش اطلاعات داشتم همش ارشیو بود نرم افزار عکس و فیلم بود
اما خوشبختانه بعد دو هفته پیدا شد .. خدایا شکرت
رم 8گیگ - فلش 4 گیگ - کابل otg با 10 تومن پول
سلام.
همه ما کم یا زیاد چیزهای رو گم کردیم که بین اونها چیزهای هست که واسه ما از بقیه چیزهایکه گم کردیم یا عزیزان سارق برداشتن باارزشتره.
من هم حدود یکسال پیش ی گوشی سونی مدل ایکس پیرا زد وان از دست دادم که هنوزه هنوزه ی جاهای از بدنم داره میسوزه..
خوشبختانه یا بدبختانه مالی هیچ چیزی ولی خودم رو خیلی وقته گم کردم. از یابنده تقاضا داریم گمشده را به صندوق پستی عشق و نفرت گم شدن ها را ارسال نماید. ممنون![]()
یه بار فلش 4 گیگمو گم کردم که پیدا نشد! 2 بار هر دفعه 10 هزار تومان گم کردم که پیدا شد.![]()
من جلد 6 کتاب هری پاتر(2 جلدی بود) رو گم کردم....البته فکر کنم ازم دزدیدنش .خیلی دلم سوخت.من کل کتاب هاش رو دارم ولی هنوز بعد ازچند سال نرفتم اون جلد رو بخرمش
ولی یک چیز عجیبی که توی این خونه برای ما اتفاق افتاد ..دقیقا 1 هفته بعد از اسباب کشی کارت سوخت ماشین گم شد...جالبه که با اینکه پسورد هم نداشت و اون موقع 400 لیتربنزین توش بود حتی 1 لیترش هم کم نشده بود....ما کل خانه و ماشین رو زیر و رو کردیم ولی پیدا نشد
یک هفته بعد از این اتفاق هم یک برگ چک که همسرم از مشتری گرفته بود گم شد ...که به طرف گفتیم و رفت به بانک اعلام کرد.هیچ وقت هم پیدا نشد
من یه گوشیم تو گمرک گم کردم وقتی فهمیدم زنگ زدم به گوشیم یه نفر برداشتو گفت گوشی رو پیدا کرده و من همون جا بودم که طرف دستش رو تکون داد پشت سرم بود خلاصه فکر نمیکردم تو همچین محله هایی که خلاف زیاده آدم هایی به این خوبی پیدا بشن و میشه نتیجه گرفت تو هر جایی انسان های خوب پیدا میشن.
![]()
2 سال پیش یه هندزفری بیتس اورجینال با هزار زحمت پیدا کردم و خریدم از عربستان، تو همون هتل که بودیم، شب دوم دزدیده شد... آک بود توی ساک...
هر چی گشتیم پیدا نشد.
به هم اتاقی ها هم نمیشد تهمت زد... مثلا عمره رفته بودیم.
خدمتکارها هم که کتمان میکردن
دیگه یادم نمیاد چی گم کردم، چون احتمالا خیلی بی ارزش بودن![]()
من چون بیماری وسواس چک کردن دارم یادم نمیاد چیزی رو گم کرده باشم.همیشه وسایل همراهمو چک میکنم سر جاش باشه.
یه بار 8 سال پیش که وسواس نداشتم کلیدای مغازه رو گم کردم از تو جیبم افتاد تو تاکسی ورفتم کلید ساز آوردیم سر 3 سوت قفلارو باز کرد!! یعنی اگر می خواست دزدی کنه راحت میتونست باز کنه قفلارو..!!
یه گردنبند دختر خاله م بهم داده بود یادگاری.....گذاشتم تو کیفم....بعد که اومدم بردارم دیدم نیست...دیگه هم پیدا نشد...چون یکی برداشته بود..
سال دوم راهنمایی بودم...یه مداد نوکی داشتم خیلی توپ بود...گرونم خریده بودمش..کل سال داشتم...آخرین امتحانی که رفتم خرداد ماه دادم...تو همون مدرسه دیدم نیست....هر چی هم گشتم پیداش نکردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)