ممنون از توضیحتون
البته برای اختصاص همون 600 هم فعلا مشکلاتی هست !
ولی خب خودمم قبول دارم بعضی وقتا با یکم هزینه بیشتر نتیجه خیلی بهتری میشه گرفت
راستی بر پایه سی پی یو ای ام دی پیشنهادی ندارید ؟ (یا کلا ای ام دی رو مطلوب نمیدونید ؟)
ممنون از توضیحتون
البته برای اختصاص همون 600 هم فعلا مشکلاتی هست !
ولی خب خودمم قبول دارم بعضی وقتا با یکم هزینه بیشتر نتیجه خیلی بهتری میشه گرفت
راستی بر پایه سی پی یو ای ام دی پیشنهادی ندارید ؟ (یا کلا ای ام دی رو مطلوب نمیدونید ؟)
قطعاً از پلتفرم Intel بازدهی بیشتری خواهید گرفت. APUهای AMD در مقایسه با پردازندههای اینتل توان گرافیکی بالاتری دارن اما از لحاظ پردازشی ضعیفتر هستند. بنده به شخصه به غیر از بعضی شرایط خاص خرید پلتفرم AMD رو توصیه نمیکنم. موجودی مادربردهای این پلتفرم در بازار بسیار کم و محدوده. از لحاظ عملکرد هم در رنج قیمتی یکسان تقریباً همیشه پردازندههای اینتل برتری دارن.
ممنون از توضیح خوبتون
پس با این تفاسیر همون سی پی یو Intel® Pentium G3250 رو به همراه باقی قطعات که ذکر شد تهیه کنم ؟
بعد از لحاظ نصب داخل یه کیس که مربوط به سالهای قبل هست مشکلی که وجود نداره ؟ (البته ابعاد کیس متاسفانه الان دم دستم نیست)
چون نمیوخام هزینه بخاطر خرید کیس هم بالاتر بره ضمن اینکه کیس فعلی هم سالمه
من هم تقریبابا همین بودجه قسط ارتقا سیستم رو دارم نظرتون راجبه مادربرد biostar h81mhc با حدود قیمتی 155 واینکه رم و پاور رو کار کرده بگیرم چیه؟
مادربرد H81M-DGS R.20 با گارانتی سازگار ارقام خیلی بهتره + رم ارزون هم تویین موس 1600 با گارانتی شرکتی .
خودم هردورو دارم با قیمت عالی اگر خواستی .
قیمتش رو لطف کنید
170 + 113.
این مادربورد که فرمودید مدلهایی دیگه هم ازش روی سایت هست که فقط پسوند آخرش فرق داره (مثلا GA-H81M-S2PH و GA-H81M-S2PT که البته تو سایت آواژنگ هم فقط همین مدلها بود)
اونا چطورن و آیا داخل ایران پیدا میشن ؟ اگه آره،از لحاظ قیمتی تو چه بازه ای هستن ؟
در مورد رم هم مارک خاصی رو ذکر نکردید ! تو این بازه قیمتی برای رم بهترین مارک چیه ؟ (چون فکر کنم کینگستون دیگه نه کیفیت سابق رو داره نه 4 گیگ فرکانس 1600 تو بازار ازش موجود باشه)
هارد هم بین این مدل سیگیت و مثلا برندی مثل وسترن دیجیتال (که فکر کنم نهایت 1 ترا گرین تو این بازه قیمت باشه) کدومش بهتره و وسترن آبی تفاوتش با سبز دقیقا تو چیه ؟
ممنون میشم از دوستان کسی لطف کنه برای بنده این موارد رو توضیح بده
با تشکر
اون مادربرد هایی که شما میگی هم هست تو بازار ولی با گارنتی آواژنگ ، این مدلی که دوستمون گفته بدون گارانتیه با این قیمت که انتخاب خوبی هم هست .این مادربورد که فرمودید مدلهایی دیگه هم ازش روی سایت هست که فقط پسوند آخرش فرق داره (مثلا GA-H81M-S2PH و GA-H81M-S2PT که البته تو سایت آواژنگ هم فقط همین مدلها بود)
اونا چطورن و آیا داخل ایران پیدا میشن ؟ اگه آره،از لحاظ قیمتی تو چه بازه ای هستن ؟
در مورد رم هم مارک خاصی رو ذکر نکردید ! تو این بازه قیمتی برای رم بهترین مارک چیه ؟ (چون فکر کنم کینگستون دیگه نه کیفیت سابق رو داره نه 4 گیگ فرکانس 1600 تو بازار ازش موجود باشه)
هارد هم بین این مدل سیگیت و مثلا برندی مثل وسترن دیجیتال (که فکر کنم نهایت 1 ترا گرین تو این بازه قیمت باشه) کدومش بهتره و وسترن آبی تفاوتش با سبز دقیقا تو چیه ؟
ممنون میشم از دوستان کسی لطف کنه برای بنده این موارد رو توضیح بده
با تشکر
رم هم بهترین گزینه تو این قیمت به نظر من GEIL DRAGON با گارنتی آواژنگ یا ADATA با گارنتی آونگ هست . قیمتشون همینه تقریبا ! هرکدوم از اینا بود بگیر .
برای هارد هم همین مدل سیگیت که دوستمون گفت عالیه .
وسترن بلو بهتراز گرینه ، تفاوتاشون هم تو کارایی و مصرف و چند مورد دیگه هست که کلا بلو مدل متعادل وسترن هست تو هارداش !
به نظر من با توجه به بودجه شما این قطعات که دوستان پیشنهاد دادن خوبن فقط رم بهتره Geil Dragon 4GB 1600Mhz DDR3 Ram بخرید.GA-H81M-S2PH دارای پورت HDMI هست و قیمتش حدود 240 تومن هست که خودم این مادربرد روی سیستمم هست و هارد سیگیت خیلی از وسترن بهترن هارد قبلیم وسترن بود که بعد حدود 8 ماه که نفهمیدم چرا به رحمت خدا پیوست . ییکی از دوستام هم وسترن سبز داشت که بعد 3 سال خراب شد و هرچی فیلم و فایل و ... توش داشت به باد رفت و...
سیستم من اینه که فقط برای وبگردی و دیدن فیلم و سریال جمعش کردم.
cpu intel celeron g1820
main giga h81m-s2ph
ram 2gb 1600
hdd seagate 1tr
power green gp380a-he
Last edited by m2music; 01-03-2015 at 20:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)