قدیما تو انجمن سخت افزار یه مدیر بود به اسم arbabe.sayeha. خیلی وقته دیگه نیستش.اون قدیم سر یه مساله باعث شد بیفتیم جون هم .خب زور اونم بیشتر بود.سعی میکردم ازش دور شم.![]()
قدیما تو انجمن سخت افزار یه مدیر بود به اسم arbabe.sayeha. خیلی وقته دیگه نیستش.اون قدیم سر یه مساله باعث شد بیفتیم جون هم .خب زور اونم بیشتر بود.سعی میکردم ازش دور شم.![]()
ترس که نه ولی هر وقت 'POP' رو تو یه تاپیکی میدیدم استرس میگرفتم...
یه سری بهم اخطار داده بود...
بنده خدا خیلی وقته نیست...
من فقط از بابک بدم میومد اونم خدا رو شکر رفت![]()
![]()
مگه کاربر توی فضای مجازی هم ترس دارهیکی منو قانع کنه
![]()
من راستش از اقا @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه که هیچ برخوردی تا حالا با هم نداشتیم
ولی این جذبه مدیریتشون ادم رو میترسونه
خیلی مخلصیم قربان![]()
اون اوایل از یوزر فابریک پی سی که اسمش دقیق یادم نیست شبیه aqua pop یا همچین چیزی بود و الان به نام مخبر میشناسیمشالبته خیلی وقته دلم براش تنگ شده
![]()
همین نامرد بود.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان بازنشسته شده. آواتارش هم پیر شده![]()
به جای aQoa این اومد: @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من فکر میکنم واقعاً لازم هست که چارت مدیریتی انجمن مشخص بشه. ( نمودار درختی باشه خیلی بهتره)
نگید که قبلاً انجام شده و من ندیدم!
اصلاً هر کاربر باید توجیه بشه که مثلاً وقتی کاربر فعال شد، اگه فعالیتش قطع بشه چه اتفاقی میفته. یعنی این مطالب باید نصبُ العینِ تمام کاربران باشه
کسی که تازه وارد انجمن شده، ممکنه با بعضی مسائل فروم نویسی و طبیعتاً با عناوین و اختیارات افراد و حوزه ی استحفاظی هر پست آشنا نباشه. این باعث میشه کاربران ذهنیت منفی از هم پیدا کنن که اصلاً خوب نیست مخصوصاً برای انجمنهای تخصصی.
و اما بعد...
من یه مدت از ابلیس میترسیدم. اسم دقیقش یادم نیست ولی فکر کنم الان بن باشه
کارهای خطرناک میکرد؛ مثلاً یه بار اومد عکسهای خاک بر سری گذاشت توی پروفایلم
می ترسیدم یه وقت سرمون رو به باد بده و ما رو به خاطر اشتباه دیگران بن کنن. یا شاید هم از پلیس فتا میومدن سراغمون
به هر حال خدا رو شکر خطر از بیخ گوشمان رد شد.
جالبیش این بود که بعضی وقت ها تو پروفایل پیغام های مذهبی هم میذاشت
خدایا همه رو به راه راست هدایت کن.![]()
Last edited by hamed29; 17-02-2015 at 17:30.
من وقتی تازه اومده بودم از استاد @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می ترسیدم، بعد از اینکه وارد تیم مدیریت شدم از @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (چون فهمیدم تقریبا هر یوزر یه بار ازش اخطار گرفته)
مشخص نباشه بهتره، چون از همه باید بترسین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)