تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: خرید خودرو اتومات تا سقف 100 میلیون

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ماشینی که 6 7 سال کار کرده ارزش خرید نداره. اونم چی! طرف 6 سال پیش نصف این قیمتی که داره ماشینو میفروشه خریده ماشینشو.

مگان خودرو خوبیه و به نظر من کلاسش مثل زانتیا هست که از نظر فنی بسیار عالیه ولی از لحاظ معماری (مخصوصا داخلش) زیاد لوکس به نظر نمیاد.

به هر حال من نظر شخصیمو گفتم ولی اگر من با این بودجه میخواستم ماشین بخرم بین این 5 گزینه ای که فرمودید ماکسیما رو انتخاب می کردم.

2. 2 کاربر از M.Amorous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

فقط بحثه مصرف و قطعاتشه اینجور که میگن مصرفش خیلی بالایه و قطعاتش هم دیگه تولید نمیشه اگه اینجور باشه حتما قطعات باقی مونده بازار به شدت گرون میشه و کمیاب.
    Last edited by mahyarbavafa; 13-02-2015 at 19:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان کسی نظری نداره
    یه مزدا 3 نوک مدادی مدل 88 میگه 70 میلیون 160 تا کار کرده رنگ نداره ولی خش زیاد روش انداختند ( هر کی بوده مشکل داشته دور ماشین رو با چیز سر تیز رنگش رو خش انداخته ولی خوردگی اصلا نداره.
    نظرتون رو مزدا 3 چیه کلا؟
    خوبه یاهمون تویوتا بگیرم ماکسیما که فکر نکنم بخرم.

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوسته عزیز یه کمری 2008 بگیری یه عمر ماشینه یکی از بچه ها تعریف میکنهاصن يه ماشين عجيبيه اين كمري!من توي كيش سوار يه تاكسي كمري اتومات شدم كه ديدم رنگ و روش يه مقدار رفته.كيلومترش رو نگاه انداختم ديدم زده ١٤٠ هزار تا.بعد يه مقايسه كردم با كمري خودمون كه ٨٠ هزار تا راه رفته گفتم امكان نداره با اين كاركرد ماشين يه همچين وضعي پيدا كنه.بعد با دقت بيشتري زوم كردم رو كيلومترسنجش ديدم يا خدا!!!يك ميليون و چهارصد هزار كيلومتر كاركرده اين ماشين!!!ولي با اون كاركرد وضعيت ماشين واقعا عالي بود!گيربكس بدون تقه دنده عوض ميكرد،موتور بسيار نرم كار ميكرد،فنربندي هم نسبتا خوب بود.از راننده جويا شدم گفت از اول تا حالا يك سري موتور و گيربكس رو تعمير كردم و تا حالا هيچ ايراد ديگه اي هم پيدا نكرده....واقعا من اونجا بود كه فهميدم تويوتا چي داره ميسازه.
    اصلا کمری های با کیلومتر 100 هزار تا تازه تو ابندی باید حساب کنید بعضی از دوستان میگن ماشین با 6 7 سال کار کرد ارزش خرید نداره الان 200 هزار تا با 206 اوتومات بری گیربکس براش نمیمونه
    Last edited by LOVEFORLOVE; 18-02-2015 at 18:49.

6. این کاربر از LOVEFORLOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    راستش موندم ماشبن صفر بخرم یا کار کرده.
    یکی میگه کار کرده عمرش رو کرده و تازه به خرج افتاده و چون ماشین خارجیه باید قیمت بیشتری بابت قطعات و تعمیرات این خودروها بدی من الان رفتم یه کمری 2008 بدون رنگ با 130هزار کار کرد بدون سانروف پیدا کردم تمیز به فیمت 77 میلیون نمیدونم بخرم یا نه چون یه عده میگن یه جیلی صفر بخر میدونی تا 3سال برات بدون خرجه و بعد عوضش میکنی.
    حالا به نظرتون صفر جیلی بخرم یا کمری 2008؟
    بازم از همه دوستان قبلا تشکر میکنم.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

دو تا توصیه به شما می کنم :
    1-یک کمری کم کارکرد پیدا کنید بخرید یک عمر ماشین هست.پست قبلی هم یکی از دوستان اشاره کرده. قبلا هم به دوستان و همکارانم که شرایط شما را داشتن پپیشنهاد دادم و همه به شدت راضی هستن.
    2-یک لنسر تیپ 2+ که اتوماتیک معمولی هست بخرید اینم ماشین نرم و خوبی هست با گیربکس 4 سرعته اتوماتیک. فرقش با حالت قبلی اینه که اول این نو هست و شما که اصرار به صفر داری خیالت راحته ولی کمری گیربکس 5 سرعته اتماتیک داره ولی این 4 سرعته هست

9. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان مرسی راهنمایی کردید رفتم همون کمری رو بخرم.
    خریدم بعد از عید( یه ماه استفاده و مسافرت) نظرم رو در موردش میام همین جا میگم.
    بازم ممنون.

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوست عزیز شما با 90 تومن یه کیا سراتو اتومات 6 سرعته صفر هم میتونی بخری . موتورش هم 2000 هست . خیلی هم شیک و مجلسی
    میتونی تو سایپا مشخصاتشو ببینی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ولی نظر منم همون کمری یا مخصوصا ماکسیما هست

14. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    راستش موندم ماشبن صفر بخرم یا کار کرده.
    یکی میگه کار کرده عمرش رو کرده و تازه به خرج افتاده و چون ماشین خارجیه باید قیمت بیشتری بابت قطعات و تعمیرات این خودروها بدی من الان رفتم یه کمری 2008 بدون رنگ با 130هزار کار کرد بدون سانروف پیدا کردم تمیز به فیمت 77 میلیون نمیدونم بخرم یا نه چون یه عده میگن یه جیلی صفر بخر میدونی تا 3سال برات بدون خرجه و بعد عوضش میکنی.
    حالا به نظرتون صفر جیلی بخرم یا کمری 2008؟
    بازم از همه دوستان قبلا تشکر میکنم.
    دوسته عزیز بنظرم قیمتش مناسبه!2008 77 میلیون!کارکرد 130 هزار تا واسه مثله این میونه که تازه از اببندی در امده

16. این کاربر از LOVEFORLOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •