تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدوم مادربرد ؟

راي دهنده
28. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • GIGABYTE technology

11 39.29%
  • ASUS heart of technology

17 60.71%
صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: Asus or Gigabyte

اگه نباشه جاش خالی می مونه X Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Reza_S
    من طرفدار هر دوتاشون هستم و الان هم برای سیستم جدیدم بین دو مدل ASUS P5B Deluxe WiFi-AP و GA-965P-DQ6 موندم چون واقعا هر دوتاشون خوبن. ( البته این مدل ASUS جالبتره ولی فکر کنم حدود 280 قیمتش بشه و 1-2 هفته دیگه وارد بازار میشه پس احتمالا GA-965P-DQ6 رو انتخاب کنم).
    فکر نمی کنم با گفتن اینکه من خودم 4 ساله این مادربرد را دارم و ازش راضی هستم یعنی بهتره. چون انتخاب هر قطعه ای نیاز به انجام کلی تست داره و ما می تونیم بر اساس بنچ مارک های داخل اینترنت صحبت کنیم. ( پس حرف ما نسبی هست و بیشتر در مورد سازگاری با قطعات انتخاب شده هست تا پرفورمنس )
    در کل من خودم مادربرد فعلیم گیگابایت هست و مشکلی باهاش نداشتم و نمی گم چون من گیگا داشتم پس گیگا بهتره ولی فکر می کنم ایسوس یکم بهتره. ( الان هم طرفدار های گیگابایت و هم ایسوس میریزن سر من بیچاره)
    دوست عزيز...
    من منظورم از اون جمله اين بود كه ايسوس فوق العاده با كيفيت هست...
    در مورد پرفورمنس هم بايد بگم كه من چند وقتي هست كه سيستمم رو عوض كردم و مشخصاتشو توي امضام مي توني بخوني...فوق العاده ازش راضيم...هر چي بگم كم گفتم...ايشالا خودت P5B Deluxe مي خري و مي فهمي...

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

منم کیفیتش رو قبول دارم البته گیگابایت هم توی این سری p965 خوب کار کرده مخصوصا که خازن هاش رو solid کرده و ...
    البته من خودم اگه بودجه ام می رسید همون P5B Deluxe WiFi-AP رو می خریدم ولی با این سیستمی که در نظر دارم دیگه امکان بیشتر خرج کردن نیست ( مگر اینکه قیمتش با 965P-DQ6 حدود 20 تومان اختلاف داشته باشه ).

در مورد پرفورمنس همونطور که گفتم ما نمی تونیم نظر بدیم چون باید حتما اون مادربرد هایی که راجع بهش نظر میدیم رو داشته باشیم و با سیستم یکسان با نرم افزار هر دو را بررسی کنیم بعد نظر بدیم. منظورم اینه که دوستان از این به بعد نیان بگن که چون من این مدل رو دارم و ازش راضی هستم پس بهتره بلکه با گفتن علت و نشان دادن بنچ مارک هایی که توش بهتر بوده حرفشون را اثبات کنن.

در آخر یک سوال داشتم اگه ممکنه با پیغام خصوصی بهم شماره تلفن جایی که ازش کارت گرافیک رو خریدی بده و چند خریدی ؟؟ ( راستی XFX - 7600 Gt هم مدل های مختلفی با مموری کلاک و کور کلاک مختلف داره اگه لینکی از اون مدلی که گرفتی داری و یا مشخصاتش را می دونی ممنون میشم بگی)

داره خودمونی میشه Opteron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

كلا گيگا بايت شركتيه كه تنوع محصول زيادي و هرروز يه سري جديد ميده بيرون كه خيلي هم اين كارش جالب نيست
    از دوران گذشته تا الان به ندرت ديده شده كه محصولات گيگا توي صدر جدول بنچ مارك هاي مفايسه اي قرار بگيرند و اكثرا" تو ميونه هاي جدول هستن و بعضي مواقع هم در قعر جدول . . . به گفته Anantech مين بورد هاي گيگا توي اين 2 سال اخير افت كيفيت نسبتا بالايي داشتند
    در مورد ايسوس هم اگر بگيم كه مين بوردهاي اينتلش بي رقيب هستند، حرف بعيدي نزديم و واقعا تو پلتفورم هاي ايتنل ايسوس حرف اول رو ميزنه . . .
    مين بورد هاي AMD اين شركت هم كيفيت مناسبي دارند و اگر هم بهترين نباشند جزو بهترين ها هستند

پروفشنال hiwa_it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من خودم اسوس رو قبول دارم ولی گیگا بایت خریدم چون امکاناتی که گیگا میده به نسبت قیمتش از اسوس بالاتره
    اگه بخواهیم از مین صحبت کنیم باید $ بالاش خرج کرد اینها تمامشون مینهای نرمال خانگی هستند اگه بخواهیم از مینهای حرفه ای که 99% برای server بکار میرن میشه از TYAN گفت مثلا زه نگاهی اینجا کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned G A B R I E L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Shahr Sakht Afzar.CoM

پيش فرض

نوشته شده توسط XFXForce
    فکر کنم طرفداران گیگا تنبل هستن که جواب نمی دن

گيگا اصلآ طرفدار نداره!!!!
    دوستان بدلیل سخنان بالا دوباره آواتارم رو به حالت اول برگردونم و تعویضش کردم ...

در پست بعدی در مورد گیگابایت و کیفیتش حرف میزنم ...

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Shahr Sakht Afzar.CoM

پيش فرض

گیگا رو دوست دارم چون تنوع محصول داره ...

گیگا رو دوست دارم چون در آینده با توجه به همکاری با ایسوز ، به صدر جدول بهترینها خواهد امد ...

گیگا رو دوست دارم چون میدونم مدیران بسیار باهوش و زیرکی داره ...

گیگا رو دوست دارم چون اخیرا کیفیتش واقعا بالا رفته ... مخصوصا مادربردهاش با چیپهای P695 ...

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Shahr Sakht Afzar.CoM

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Opteron
    كلا گيگا بايت شركتيه كه تنوع محصول زيادي و هرروز يه سري جديد ميده بيرون كه خيلي هم اين كارش جالب نيست
    از دوران گذشته تا الان به ندرت ديده شده كه محصولات گيگا توي صدر جدول بنچ مارك هاي مفايسه اي قرار بگيرند و اكثرا" تو ميونه هاي جدول هستن و بعضي مواقع هم در قعر جدول . . . به گفته Anantech مين بورد هاي گيگا توي اين 2 سال اخير افت كيفيت نسبتا بالايي داشتند
    در مورد ايسوس هم اگر بگيم كه مين بوردهاي اينتلش بي رقيب هستند، حرف بعيدي نزديم و واقعا تو پلتفورم هاي ايتنل ايسوس حرف اول رو ميزنه . . .
    مين بورد هاي AMD اين شركت هم كيفيت مناسبي دارند و اگر هم بهترين نباشند جزو بهترين ها هستند
    دوست عزیز اینها هم تقدیم به شما ... فکر میکنم گویای همه چیز باشه ...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

آخه گابريل جان دوست عزيز خدا وكيلي 3 تا بنچ مارك اون هم 3D Mark ميتونه دليل بر برتري يه مادربورد باشه ؟!
    بنچ مارك ها نصف قضيه هستند و آدم بايد محصولات مد نظرش رو در عمل با هم مقايسه كنه . . .
    به علاوه به نظر ميرسه كه بنچ مارك هات معتبر نيستن سعي كن از بنچ مارك هاي Tomshardware، Anandtech و . . . استفاه كني
    راستي چرا P965-DQ6 با مدل هايي مقايسه شده كه از 975X استفاده ميكنن ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

اينم يادم رفت بگم كه باقي بنچ مارك ها رو هم بزار ببينيم
    Last edited by Opteron; 14-09-2006 at 15:19.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Shahr Sakht Afzar.CoM

پيش فرض

من فعلا وقت ندارم که بیام بقیه نچ مارکها رو بذارم ... البته بودند بنچ مارکهایی که ایسوز گیگا رو پس زده و البته بالعکس ...

بزودی در آینده در شهر سخت افزار مقاله ای کامل مینویسم ...

فعلا در حال ترجمه چند تا مقاله و خبر هستم وقت ندارم ...

شرمنده ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •