تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: گران ترین خودروهای بازار ایران

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

دوستان اگر تمايل به ديدن توپترين ماشينهاي روز دنيا هستند
    حتما يك سر به تبريز بزنن مخصوصا موتور سنگين دوكاتي و سوزوكي
    من خودم توي تونل تبريز با يك گروهشون برخورد داشتم از كنارم با 200 تا رد شدن باورتون نميشه كلم داشت سوت ميكشيد
    انواع و اقسام فراري و پورشه و مرسدس و جگوار و بنتلي و كاديلاك و فورد و دوج و پونتياك و غيره .... من خودم توي تبريز ديدم

ولي درخصوص لامبورگيني دوستان اشتباه ميكنن من خودم توي مالزي يك اجتماع بزرگ ماشينهاي سوپر اسپورت رو پارسال آذر ماه ديدم و يك نمونه فيلم كوچيك هم گرفتم ولي باور كنين هيچ كدوم اينها به تكنولوژي ساخت ماشينهاي آلماني نميرسن مرسدس SLS و چند تا آئودي R8 بودند كه عين ستاره وسط اين لامبورگينيها ميدرخشيدند
    بهتريه توي يوتيوب تصادفات مرسدس و لامبورگيني و فراري رو ببينيد بعدش قضاوت كنين تمامي بدنه از كامپوزيت و كائوچو هستش
    و اين براي يك خودروي سوپر اسپورت اصلا راضي كننده نيست
    هيچ ماشين ساز آلماني يا آمريكايي ذهنشو با يك ماشين ساز ايتاليايي عوض نميكنه كه بخواد بدنه خودرو رو با پلاستيك و مواد كامپوزيت جايگزين كنه چون اولويت خودرو با امنيت و آسايش راننده هستش
    ما كه خودمون از 70 سال پيش مرسدس سوار ميشديم الان هم كه شده ميلياردي ماشين ايراني سوار ميشيم
    اون موقع كه توي تهران همه فورقون سوار ميشدن پدر من 450SLC داشت و ماشين آمريكايي اونهم دوج و پونتياك
    حالا يك مشت بچه سوسول پولدار به قول سينا اومدن ميگن ددي ماشين جديد لامبورگيني رو ديدي من ميخوامش
    هوراکان نسبت ب قیمت 190 هزار پوندی 10 برابر بیشتر از sls 2014 ارزش داره با مشخصات خیلی بهتر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از نظر طراحی و زیبایی هم هوراکان هیچ نقصی نداره هر کی ببینه مجذوبش میشه با هر سلیقه ای در ضمن بدنش هم فیبر کربن هست ک مقاومت بالایی داره ک شاید ب پای اونا نرسه ولی از همه نظر امنیت رو تامین میکنه

2. 2 کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

از این مدل لامبورگینی اگه بخواید وارد می کنند قیمتشم 1 میلیارد و 800 میلیونه

4. این کاربر از aliganjkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •