تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: Life Is Strange

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

قسمت سوم رو هم بالاخره وقت کردم بازی کنم .
    به نظرم خیلی خوب بود . اون دیالوگای ضعیف که گاها میبینیم رو نداشت و تمرکزش رو شخصیتا بیشتر بود ، با اینکه تو سه چهارم اولش داستان چندان جلو نرفت ، ولی جاش وقت خوبی رو به کاراکترا و احساساتشون اختصاص دادن .
    اون کارای عجیب غریب گیم پلی بازم توش بود ، ولی خوب اصلا به شدت و بدی قسمت قبل نبود و دیگه خبری از پیدا کردن بطری نبود !
      محتوای مخفی: انتخاب ها 
    من اون Dare رو قبول کردم !(کلا الآن دوست دارم Max بیشتر با Chloe باشه تا Warren . اولا Warren رو دوست داشتم ، ولی تو قسمت دوم که اون اولش میشه دید که Warren داره Stalk میکنه ، ازش بدم اومد)
    به سگه آسیب نزدم ، اون پول رو هم بر نداشتم .

انتخابا به بزرگی دو قسمت دیگه نبودن ، ولی خوب بازم در کل جالب بودن .
      محتوای مخفی: داستان 
    That ending thou : دی
    شما صفحه گوشی Chloe عکس کی روش بود ؟ واسه من ریچل :(
    کلا دو بار مخالفت کردم با Chloe ! یه بار که به Kate جواب دادم ، یه بار هم نذاشتم پول برداره . سر همین ریچل رو ترجیح میده به مکس ! انگار نه انگار دو بار جونشو نجات دادم !

2. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من هنوز این قسمت رو نرفتم اما یه سوال داشتم Arrowtic جان . تو که اون دختره (محض احتیاط واسه کسایی که بازی رو نرفتن نمیگم اسمش رو) رو نجات داده بودی تاثیر زیادی تو این قسمت داشت ؟ چون واقعا اتفاق بزرگی بود .

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

من هنوز این قسمت رو نرفتم اما یه سوال داشتم Arrowtic جان . تو که اون دختره (محض احتیاط واسه کسایی که بازی رو نرفتن نمیگم اسمش رو) رو نجات داده بودی تاثیر زیادی تو این قسمت داشت ؟ چون واقعا اتفاق بزرگی بود .
    از نظر داستانی نه ، ولی از نظر صحبتای کاراکترا و رابطشون با مکس آره و خیلی بهش در طول بازی اشاره شد . با توجه به SMS ها ممکنه در قسمتای بعد تاثیرش بیشتر هم بشه .

5. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

قسمت 3 رو تموم کردم.فقط میتونم بگم فوق العاده بود مخصوصا آخرش.

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

اپیزود یک رو تموم کردم،در کل باید بگم که واقعا عالی بود،دنیای دیگه کلا داشت و کاملا شمارو درون خودش غرق میکنه.توجه به جزئیات نکته ای هست که من در هر بازی بشدت ازش لذت میبرم که تو این بازی عالی روش کار شده،همین نکته رو من بعضی از نظرات رو در مورد بازی میخوندم باعث شده بود برای بعضی ها خسته کننده باشه که به هیچ وجه برای من نبود و تقریبا هرچیزی رو در بازی وجود داشت میخوندم که همین نکته به ظاهر کوچیک باعث میشه لذت بازی چند برابر بشه.
    همین نکته بالا هم یکی از فرق های اساسی ـش با بازی های telltale هست و بیشتر از این که روی خط داستانی متمرکز باشه،روی جزئیات و شخصیت ها و مخصوصا شخصیت اصلی(مکس) متمرکزه.
    موسیقی هم نقش خیلی پرنگی رو تو بازی داره و واقعا در این مورد،فراتر از عالی هست این بازی.
    در کل خیلی لذت بردم .
    +
    اسم دولوپر بازی رو که دیدم یکمی تعجب کردم،بازی قبلی و اولشون Remember Me بوده که واقعا بازی خیلی بدی بود(با اینکه ایده خوبی داشت) ولی مثل اینکه راه ـشون رو پیدا کردن.

8. 4 کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام

اپیزود یک بازی رو تموم کردم اصلا انگاری داری یه سریال رو می بینی خیلی داستان خوب و شخصیت پردازی عالی داره البته به نسبت بازی Remember Me خیلی آسونتره ...

تا اینجای بازی که هر چی گناه بود گردن گرفتم و رایطه مکس و وارن رو هم سعی کردم خوب جلو ببرم

فقط نمیدونم این بازی نقش آفرینی هم هست یا نه چون تو خیلی مواقع با اینکه یه سوال رو میتونی چند جور جواب بدی اما باز هر تصمیمی میگیری روند بازی تغییری نمیکنه ...

امشب اپیزود دو رو تموم میکنم ...

اینم چند تا اسکرین شات از داخل بازی :

محتوای مخفی: .... 

10. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

عجب اپیزودی بود این اپیزود چهارم .
    برخلاف امتیازا ، به نظر من بدون شک بهترین اپیزود بازی بود .
      محتوای مخفی: قسمت چهارم . اسپویل خیلی شدید 
    اون جریانات اون یکی دنیا عالی تموم شد و خیلی احساسی و زیبا کار شدن . زیباترین جاهاشم اون حرفای Chloe قبل از درخواست مرگ(و اگه قبول میکردید ، حرفاش بعد قبول کردن) بودن ، به اضافه بخشی که Max گذاشت ویلیام بمیره و گریش گرفت .
    داستان زمان خودمونم که به نتیجه رسید در نهایت . سرنوشت ریچل رو فهمیدیم و بالاخره مشخص شد که چه کسایی پشت این قتل ها بودن . در اون آخر انتظار نداشتم که جفرسون عامل اصلی باشه و نیتن در اصل دستیارش بوده باشه .
    بهترین تیکه ی این بخش داستان به نظرم عکس العمل Chloe به پیدا کردن جسد ریچل بود . واقعا بی نظیر !
    چه پایان عالی هم داشت . واقعا آیا Chloe مرد ؟! فکر نکنم قدرت Max بتونه تا اون حد کار کنه که این مرگ رو عوض کنه ! مگر اینکه برگرده به یکی از عکسا(احتمالا عکسی که با Warren گرفت) و دوباره تاریخ رو دستکاری کنه .

این بازی یک سری بخش ها داره که تا جون دارم تو ذهنم میمونن . قسمت های قبلی هر کدوم یکی داشتن ، اما این قسمت پر بود از لحظات محشر .

امیدوارم که فصل 2 هم تایید شه . خیلی حیفه اگه جدی فقط یه قسمت مونده باشه !(اگرچه که گفتن اگه فصل 2 ساخته بشه داستان جدیدی شروع میشه با کاراکترای جدید)

ویرایش : Foreshadowing یعنی این :
      محتوای مخفی: اسپویل شدید 
    Last edited by Arrowtic; 31-07-2015 at 16:39.

12. 4 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidshsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    شهر شیراز

پيش فرض

just WOW
    عجب بازی قشنگی ساختند لعنتی ها......
    چقدر احساسی ساختن تا حالا نشده بود اینقدر با احساس بازی رو دنبال کنم

محتوای مخفی: اسپویلر قسمت2 
    تو کل روند بازی هر کاری که بفع دوستیم با kate بود رو انجام دادم ولی موقع خودکشیش توی اون 2 تا سوال اخر گند زدم ظاهرا به جای مادر باید میزدم خواهر یا پدر و اون آیه رو هم اشتباهی زدم و شد آنچه نباید میشد ولی قسمت 5 که اومد و تموم کردم حتما این تکه رو از اول میرم ببینم چه اثری میذاره روی باقی بازی بعد خودکشی هم انداختم گردن جفرسون که امروز فهمیدم چه کار خوبی کردم!!!

رابطم با وارن هم سعی نکردم خیلی خوب پیش ببرم یه جوریه این وارن خوشم نمیاد ازش
    با ویکتوریا هم نهایت دشمنی ام رو انجام دادم ولی آخر سیزن 4 دلم براش سوخت ولی هرچی خواستم بهش هشدار بدم که پیش ناتان پرسکات نره قبول نکرد و دری وری بهم گفت (کسی تونست متقاعدش کنه؟؟)
    اون پول رو هم دزدیدم از مدرسه و جالبیش اینجاست که به فرانک هم ندادم
      محتوای مخفی: اسپویلز سیزن 4 
    جالبیش این بود بعد از چند بار تکرار کردن فهمیدم چجوری مخ فرانک رو بزنم که هم اطلاعات بده راجع به راچل، هم پول رو نخواد و هم تفنگشو بده!!

مشتاقانه منتظرم بیام مرخصی بعدی سربازیم و چپتر 5 رو ادامه بدم

محتوای مخفی: 1 
    ولی خودمونیم همه مردیم آخرش اون از کیت اون از راچل فعلا هم که کلویی و سوپرماکسی
    Last edited by omidshsh; 09-08-2015 at 14:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان این بازی کلا چند اپیزود هست؟
    ایا همه اپیزود ها عرضه شده؟
    شرمنده اخه تازه میخام شروع کنم؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان این بازی کلا چند اپیزود هست؟
    ایا همه اپیزود ها عرضه شده؟
    شرمنده اخه تازه میخام شروع کنم؟
    بازی 5 اپیزوده که این فصل اولشه. ممکنه فصل دوم رو هم بسازن.
    تا الان هم 4 اپیزود اومده که اپیزود بعدی تقریبا 20-24م سپتامبر میاد (1 ماهه دیگه).

16. این کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •