دیگه جایی برا پیشنهاد نموند![]()
دیگه جایی برا پیشنهاد نموند![]()
سلام !
سیستمای بالا خوبن !
فقط CPU رو دوستمون قیمتشو اشتباه نوشته + اینکه پیشنهاد من برای کارت گزافیک ZOTAC 750TI و برای هارد هم W.D CAVIAR BLUE ( کاراییش با SEAGATE 7200.12 برابره ولی حدوده 7 تومن ارزونتره ، هر کدومشون ارزونتر بود بگیر )!
اوه اوه عجب اشتباه تایپیه ضایعی شد ممنون از امیرموسر بخاطر دقتش! بجای 4460 مدل 4440 رو وردارین قیمتش ردیف میشه![]()
Last edited by NEED FOR PC; 02-02-2015 at 21:58.
حدود 400 تا 500 هزار تومن از بودجه صرف خرید مانیتور و لوازم جانبی میشه.
با حدود 2 میلیون تومن سیستم زیر پیشنهاد میشه:
Intel Core i5 4690 / 720
Gigabyte GA-H81M-S2PV / 180
Kingston HyperX Fury 8GB DDR3 1600MHz CL10 / 270
Western Digital Caviar Blue 1TB / 190
Crucial M550 128GB / 350
Cooler Master Elite V2 550W / 190
150 / کیس و درایو نوری
جمعاً به قیمت 2،050
با توجه به نوع کاربری که فرمودید، نیازی به خرید گرافیک مجزا نیست. کارت گرافیک فقط باعث روانتر شدن عملکرد در بخش viewport میشه. در کار شما به ترتیب پردازنده، رم و حافظه ذخیره سازی بیشترین تأثیر رو دارن. به دلیل کمبود بودجه امکان خرید پردازنده i7 براتون وجود نداره و به ناچار مجبورید i5 بخرید. 4690 بهترین i5 سری هسول اینتله. توصیه میکنم کمتر از 4690 نگیرید. در سیستم پیشنهادی یک ماژول رم 8 گیگ قرار دادم. در آینده برای ارتقاء سیستم، یک ماژول دیگه از همین مدل رو به سیستم اضافه کنید. پاور پیشنهاد شده توان کافی برای استفاده از اکثر کارت گرافیکهای میان رده رو داره. در آینده و در صورت نیاز میتونید کارت GTX 960 یا R9 270X یا مدلهای ضعیفتر رو به سیستم اضافه کنید.
سیستم پیشنهادی با بودجه 1.2 میلیونی:
Intel Core i3 4150 / 380
Gigabyte GA-H81M-S2PV / 180
Kingston HyperX Fury 4GB DDR3 1600MHz CL10 / 140
Western Digital Caviar Blue 1TB / 190
Green GP330A-HE / 100
100 / کیس و درایو نوری
جمعاً به قیمت 1،090
تقریبا قطعاتی که معرفی کردین مشابه هستن
و البته ممنون که این پیشنهاد بدون VGA و دادین ولی بنظرت بعدا به مشکل نمیخوره وقتی سیستم آنبورد باشه گرافیکش ؟ این خیلی مهمه برام بعدا به مشکل نخوره بیشتر از لحاظ سرعت !
یه سوال دیگه کاوه جان شما خودت مشغول هستی ولیعصر تو پاساژ رضا اینا؟؟؟!
Core i5 4690 پردازنده گرافیکی مجتمع در CPU از نوع Intel® HD Graphics 4600 داره و برای انجام کارهای روزمره و بازیهای سبک کاملاً کفایت میکنه. کار رندرینگ مورد نظر شما CPU based است و کارت گرافیک تأثیری در سرعت یا کیفیت کار خروجی نداره. در آینده میتونید یک کارت پایین رده 500 تومنی هم به سیستم اضافه کنید تا عملکرد سیستم در بخش viewport بهتر بشه. اما قطعاً نبود کارت گرافیک مجزا، تأثیری در سرعت سیستم نمیذاره.
خیر، بنده فروشنده نیستم، اما دوستانی در همین انجمن و انجمنهای دیگه هستن که میتونن در خرید کمکتون کنند.
خیلی خیلی ممنونم کاوه جان
لطف کردی کلی
از توضیحاتت استفاده کردم
همین سیستمی که شما و اون دوستمون معرفی کردن تصویب شد برای خرید !!!
راستی
کسی میشناسی به من معرفی کنی فروشنده مطمئن تو بازار ؟؟برای خرید ؟
این رفیقمون بهترینو پیشنهاد داد دیگه...شما از یه سیستم چی میخوای؟..... این دوستمون کامل برات توضیح داد دیگه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)