تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: درخواست مشاوره برای خرید لپتاپ تا 4 میلیون

داره خودمونی میشه zgg123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

انتخاب خیلی سخته اینطوری :(
    از ظاهر جی56 خیلی خوشم امده و خب ان550 و N56jn هم قشنگ هستن فقط اینکه سفید یا مشکیشون نیست ؟
    توی لپتاپ صفحه لمسی به کار میاد ؟ (زیاد با لپتاپ کار نکردم)

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

الان خیلی نه ولی نوی ویندوز ۱۰ خیلی بهتر میشه
    در کل بدرد خور هست بودنش از نبودنش بهتره
    اینده در گروه ابزار های لمسی هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

انتخاب خیلی سخته اینطوری :(
    از ظاهر جی56 خیلی خوشم امده و خب ان550 و N56jn هم قشنگ هستن فقط اینکه سفید یا مشکیشون نیست ؟
    به نظر من زیاد هزینه نکن و همون N56 jn رو انتخاب کن .اگه در اینده احتیاجی به صفحه لمسی هم داشتی میتونی یه تبلت ویندوزی تهیه کنی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام من برای یک مهندس و یا یک دانشجو یکی از مدلای 550 و یا ان56 رو پیشنهاد میکنم بخاظر ظاهرشون...البته که این 3 مدل در پرفورمنس تفاوت زیادی ندارن ولی خوب مثلا جی56 رمش 12 هست و گرافیک ها هم همه یکی هستن...سی پی یو جی 56 قویتره البته در سری جدید 550 هم سی پی یو تقویت شده.سی پی یو رو شما فکرشو نکن چون بین این سه مدل سی پی یو ها خیلی تفاوت ندارن.صفحه هم که n550 و g56 ای پی اس هستن و n56 از صفحات تی ان خیلی خوبی نسبت به بقیه تی ان ها استفاده کرده.در کل من یا n550 لمسی رو پیشنهاد میکنم یا n56 +یک عدد هارد اس اس دی چون شما برنامه نویسی....
    البته اگر واسه خودم بود g56 رو انتخاب میکنم...در اخر واسه ی پولش خیلی نگران نباش و وسواس بخرج نده چون قراره با این لپتاپ چند سال سر کنی....

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوستان این که میگن N550 سری جدیدش هاردش صدا میخوره یا صفحه نمایش لپ تاپش مشکل داره،واسه همه مدلاش هست یا فقط بعضی مدلا؟؟!

بنظرتون ارزش داره N550 گرفت و هاردش رو عوض کرد( یه هارد با سرعت 7200 )؟!!!

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام.هارد 7200 با 5400 تفاوت چندانی نداره.یعنی تفاوت داره اما به دردسرش نمی ارزه بهتره به فکر یک اس اس دی باشید....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان خسته نباشید. من بین ASUS N56JN - C و Lenovo Flex 2 - A موندم. ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
    کاری که میخوام انجام بدم برنامه نویسی و گذری شاید بازیه. بین این دو مدل پردازنده قویتر n56jn یخورده دودلم کرده وگرنه صد در صد flex 2 میگرفتم
    به نظرتون با توجه به کاربردی که میخوام از لپ تاپ تفاوتی بین این 2 مدل هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان خسته نباشید. من بین ASUS N56JN - C و Lenovo Flex 2 - A موندم. ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
    کاری که میخوام انجام بدم برنامه نویسی و گذری شاید بازیه. بین این دو مدل پردازنده قویتر n56jn یخورده دودلم کرده وگرنه صد در صد flex 2 میگرفتم
    به نظرتون با توجه به کاربردی که میخوام از لپ تاپ تفاوتی بین این 2 مدل هست؟
    دوستان راهنمایی میکنید؟

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

دوستان راهنمایی میکنید؟
    سلام دوست عزیز.asus n56 خیلی عالیه من خودم دارم واقعا ازش راضیم و کیفیت ایسوس در عرصه لپتاپ واقعا مثال زدنیه.......
    البته من n56jn رو پیشنهاد نمیکنمم تا وقتی که n56jk هست.تفاوت قیمتشون خیلی زیاد نیس اما واقعا jk یه چیزی دیگس در زمینه بازی....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام دوست عزیز.asus n56 خیلی عالیه من خودم دارم واقعا ازش راضیم و کیفیت ایسوس در عرصه لپتاپ واقعا مثال زدنیه.......
    البته من n56jn رو پیشنهاد نمیکنمم تا وقتی که n56jk هست.تفاوت قیمتشون خیلی زیاد نیس اما واقعا jk یه چیزی دیگس در زمینه بازی....
    مرسی از جوابتون، من خیلی واسه بازی نمیخوام لپ تاپو، همونجور که گفتم گذری شاید بازی کنم، کار اصلی که میخوام انجام بدم برنامه نویسیه و کارای عادیه روز مره مثل نت گردیو فیلم...
    لپ تاپ های لنوو هم بد نیستن و اینجوری که معلومه رقابت بیشتر بین ایسوس و لنوو شده تو بازار
    اون مدلی که شما گفتید به کار من نمیادو گرونتره...
    حداکثر بودجه ای هم که دارم تا 3 و 400 میرسه واسه همین این دو مدل رو انتخاب کردم
    اما تفاوت این دو تا اینه که پردازنده n56jn قویتره و flex 2 صفحه ips لمسی با قابلیت تبدیل پذیری داره که 300 درجه گردش میکنه
    راهنمایی که میخواستم اینه که پردازنده flex 2 - A واسه برنامه نویسی ضعیفه؟ اگه که نه انتخابم همونه وگرنه میرم سراغ n56jn
    Last edited by hadi_722; 30-01-2015 at 23:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •