اگه خروجي از نوعي باشه كه سيگنال انالوگ vga رو حمل نكنه اصلا تبديل مورد نظر توش نميره چون چن تا پين اضافه داره كه رو سوكت اون سوراخاش وجود نداره اصلا
Sent from my iPad using Tapatalk
اگه خروجي از نوعي باشه كه سيگنال انالوگ vga رو حمل نكنه اصلا تبديل مورد نظر توش نميره چون چن تا پين اضافه داره كه رو سوكت اون سوراخاش وجود نداره اصلا
Sent from my iPad using Tapatalk
بعضی تبدیلا رو من دیدم که با وجود اینکه اون پینا رو ندارن .ولی بازم ساختنش.
منظورتونو از این جمله نمیفهمم
" با وجود اینکه اون پینا رو ندارن .ولی بازم ساختنش" ؟!
اون چهارتا پین دقیقا کارشون اینه که سیگنال انالوگ رو منتقل میکنن
اگه پورت و سوکت و تبدیل ساده که معمولا همراه کارت گرافیکها هست
این پینها رو نداشته باشه
به هیچ وجه نمیشه روی مونیتور با ورودی 15پین dsub vga تصویر داشت
منم همینو میگم تبدیل دیدم که اون پینای اطراف اون خط صاف رو ندارن.اومدن اون سرش به پورت vga درست کردن اسمشم گذاشتن تبدیل.
ولی کار نمیکنه.
چینیای بی سواد کلاه بردار لعنتی
به خاطر نیم دلار
بنده خداهایی ناآگاه رو میگذارن سرکار
به هر حال من فکر میکنم مشکل این دوستمون
refresh rate
هست
ممنون از راهنمایی همه دوستان ، همونطور که گفتم تبدیل مطابق گفته های خودتون اوکی هست .
یه حرکت زدم عجیب !
سیستم رو با مانیتور CRT روشن کردم و خیلی رله بالا اومد ، بعدش CRT رو جدا کردم و LCD رو وصل کردم و تصویر داد !!! حالا اومدم گرافیکش رو نصب کردم ! ولی وقتی دوباره ریست کردم و بالا اومد یه لحظه تو ویندوز تصویر داد و بعدش رفت . سیستم رو خاموش کردم و اتصال مانیتور رو با کارت قطع کردم و سیستم رو روشن کردم ، بعدش مانیتور رو متصل کردم که مینوشت خارح از فرکانس 68.5~75 و مانیتور سوییچ نمیشد .
فکر کنم مشکل عدم تطبیق فرکانس ها باشه .
چطوری میشه فرکانس های کارت گرافیک رو دستکاری کرد ؟
میشه یه توضیح بفرمایید که چیه ؟
دكمه f8 رو موقع بوت شدن بزن و از توي منو كه ظاهر ميشه اين گزينه رو انتخاب كن enable vga mode
با مانیتور CRT سیستم رو ران کردم ، آخرین درایور رو زدم و تقریبن مشکل مرتقع شده ، وقتی ویتدوز کاملا" لود میشه تصویر میاد .
پس هنوز نصف مشکل باقیه ... ینی قبل ویتدوز تصوبر ندارم ، Bios , Dos و ... ندارم ----> پس از منو F8 هم نمیتونم استفاده کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)