تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: مین بورد و پاور برای این سیستم

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام دوستان بالاخره بعد از بررسی این سیستم رو برای گیمینگ انتخاب کردم
    Cpu:fx 6300
    VGA:r9 270x 2gb ddr5
    Ram:8gb ddr3
    مجموع این سه قطعه حدود یک و چهارصد میشه.ميخوام کل قیمت تا یک و نهصد بیشتر نشه.پس با پونصد تومن یه پاور و مینبورد میخوام.هارد هم برام مهم نیست.پونصد گیگ برام بسه حتی کمترم باشه مشکلی نیست اما قیمت کل سیستم با خود کیس و اینا بیشتر از یک و نهصد نشه.
    یه سوال دیگه هم آیا این سیستم مناسب هست برای گیمینگ؟این cpu و گرافیک مشکل ایجاد نکنن باهم
    اشاره نکردید که این بودجه فقط برای خرید قطعات اصلیه یا کیس و درایو نوری هم لازم دارید.

پیشنهاد اول با فرض اینکه فقط به قطعات اصلی نیاز دارید:

Intel Core i3 4150 / 380
    Gigabyte GA-H81M-S2PV / 200
    Kingston HyperX Fury 2x4GB DDR3 1600MHz CL10 / 280
    Corsair VS550 / 170
    Zotac GTX 760 OC 2GB / 850
    جمعاً به قیمت 1،880

اگه حدود 100 از بودجه رو صرف خرید درایو نوری و کیس متفرقه کنید:

Intel Core i3 4150 / 380
    Gigabyte GA-H81M-S2PV / 200
    Kingston HyperX Fury 2x4GB DDR3 1600MHz CL10 / 280
    Corsair VS550 / 170
    Asus R9 270X OC DCII Top 2GB / 760
    جمعاً به قیمت 1،890

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون. تمام قطعات دسگه قطعی شدن جز یه مورد.اونم گرافیکه.یه پست دیگه گذاشتم متاسفانه کسی جواب نداد.گرافیک r9 270x با سه مدل کولر وجود داره.toxic و dual-x و Vapor-x. اگه اشتباه نکنم مدل های تاکسیک و دوال تا چهارگیگ بوست دارن.اما مدل وپور از پیش آور کلاک شدس و لاک شدست و اورکلاک نمیشه.البته من خودم قصد آور کلاک ندارم.از این سه مدل قویترینش کدومه.ومسلما سیستم خنک کننده هم باید عملکرد خوبی داشته باشه.از لحاظ کارایی و قدرت و سیستم خنک کننده کدوم از این سه مدل بهتر جواب میده برای گیمینگ؟
    vapor-x
    البته اور کار لذت بخشیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

ببخشید دوستان الان یه نگاهی به کارت R9 270x از دو برند ایسوس و سافایر انداختم.دلیل این اختلاف قیمت زیادی که دارن چیه.الان r9 270از ایسوس 750 قیمتشه درحالی که r9 270x سافایر که از مدل معمولیش قویتره با کولر Vapor-x هفتصد قیمت داره.و سری r9 270x از ایسوس با قیمت های 860 تا 1 میلیون موجوده.واقعا چه علتی داره که قیمت هر قطعه ای از ایسوس از مدل مشابهش بیشتره.بعید ميدونم کیفیت یا قدرت باشه چون هردو براساس طرح اصلی شamd ساخته شدن و مسلما سافایر هم دست کمی از ایسوس نداره
    Last edited by Dexterous Man; 29-01-2015 at 01:05.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ببخشید دوستان الان یه نگاهی به کارت R9 270x از دو برند ایسوس و سافایر انداختم.دلیل این اختلاف قیمت زیادی که دارن چیه.الان r9 270از ایسوس 750 قیمتشه درحالی که r9 270x سافایر که از مدل معمولیش قویتره با کولر Vapor-x هفتصد قیمت داره.و سری r9 270x از ایسوس با قیمت های 860 تا 1 میلیون موجوده.واقعا چه علتی داره که قیمت هر قطعه ای از ایسوس از مدل مشابهش بیشتره.بعید ميدونم کیفیت یا قدرت باشه چون هردو براساس طرح اصلی شamd ساخته شدن و مسلما سافایر هم دست کمی از ایسوس نداره
    کلا کارت های ایسوس در ایران قیمت بیشتری دارن دلیل خاصی هم نداره.! مرام ایرانی همینه!!
    قیمت کارت ها در بازار جهانی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیدن gpu-z هم خالی از لطف نیست!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ب موارد gpu clock و memory توجه کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

واقعا که باید دست مريزاد گفت به وارد کننده ها.چون ایسوس اسم در کرده قیمت هاش تو ایران بالاتره.اصلا کلاک و پهنای باند دو gpu قابل قیاس نیست.فقط یه سوال.کارت gtx 760 رو از چه برندهایی میشه تهیه کرد؟ایسوس که طبق معمول از نهصدخورده ای رو به بالا داره فقط.زوتاک و برندهای دیگه چه قیمت هایی دارن؟هرچی گشتم همه جا فقط ایسوس و سافایر دیدم

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

واقعا که باید دست مريزاد گفت به وارد کننده ها.چون ایسوس اسم در کرده قیمت هاش تو ایران بالاتره.اصلا کلاک و پهنای باند دو gpu قابل قیاس نیست.فقط یه سوال.کارت gtx 760 رو از چه برندهایی میشه تهیه کرد؟ایسوس که طبق معمول از نهصدخورده ای رو به بالا داره فقط.زوتاک و برندهای دیگه چه قیمت هایی دارن؟هرچی گشتم همه جا فقط ایسوس و سافایر دیدم
    من جای شما بودم از زیر سنگ هم شدهmsi رو گیر میاوردم

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

در پست 11# کارت Zotac GTX 760 OC 2GB رو به همراه قیمت فعلی در بازار تهران بهتون پیشنهاد دادم. این کارت 850 قیمت داره و نسبت به قیمتش بهترین انتخاب بین تمام GTX 760های بازاره. کیفیت مناسبی داره، به صورت پیش‌فرض اورکلاک شده و گارانتی معتبر 2 ساله داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

رفتم از یوتیوب چندتا مقایسه r9 270x و gtx 760 دیدم و واقعا شوکه شدم.تو farcry 4 و کرایسیس عملکرد r9 270x واقعا افتضاح بود.پر از لگ بود.الان r9 270x Vapor-x هفتصد وسی قیمتشه gtx 760 هم آقای کاوه گفتن صد و بیست گرونتره.کمی صبر میکنم پولم رو زیادتر میکنم.با همون قطعات و یه هارد 500 کیس و درایو نوری با r9 270x دو تومن میشه با gtx 760 دو و صد و خورده ای در میاد.پولمو زیاد میکنم تا بعدا پشیمون نشم.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

رفتم از یوتیوب چندتا مقایسه r9 270x و gtx 760 دیدم و واقعا شوکه شدم.تو farcry 4 و کرایسیس عملکرد r9 270x واقعا افتضاح بود.پر از لگ بود.الان r9 270x Vapor-x هفتصد وسی قیمتشه gtx 760 هم آقای کاوه گفتن صد و بیست گرونتره.کمی صبر میکنم پولم رو زیادتر میکنم.با همون قطعات و یه هارد 500 کیس و درایو نوری با r9 270x دو تومن میشه با gtx 760 دو و صد و خورده ای در میاد.پولمو زیاد میکنم تا بعدا پشیمون نشم.
    شما همه ی ویدیو هارو دیدین؟ یا فقط یکیو دیدین اینو میگین؟
    عزیزم gt610 رو ک داری باgtx760 مقایسه نمیکنی!
    بازی های دیگه رو هم ببین!
    بازی هایی ک از منتل هم پشتیبانی میکنن هم ببین!
    کارتr9 270x یک کارت های اند محسوب میشه و همچین چیزی بعید بنظر میرسه. لینک فیلم هم پ.خ کنین مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

این لینک یکی از ویدیوهاست
    توی چند ویدیوی دیگه مشکلات دیگه ای هم هست.مثلا تو یکی دیگه کارت R9 270x کنتراست تصویر پایین تری ارائه داده.اگه بخواین اونا رو هم میفرستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •