دوستان تلویزیون های UHD سامسونگ تو رنج 6 تا 7 چطور هستن؟ البته فکر کنم هنوز به تکامل نرسیدن انتطباق شون 100 یا 200 هرتز هستش.
دوستان تلویزیون های UHD سامسونگ تو رنج 6 تا 7 چطور هستن؟ البته فکر کنم هنوز به تکامل نرسیدن انتطباق شون 100 یا 200 هرتز هستش.
اون ۸۸۹۰ سامسونگ تیوی خیلی خوبیه. اما سایز بالاتر ارجحیت داره. برای همین بهترین انتخاب همون 55h7790 هست. کنتراست عالی، پنل ۲۴۰ هرتزی و سهبعدی خیلی خوب. من کلا به سهبعدی اهمیت نمیدم ولی اولین بار با سهبعدی این تیوی احساس خیلی خوبی بهم دست داد.
بنظر من این تیوی بهترین LED سال ۲۰۱۴ با رزولوشن ۱۰۸۰ بود. هم قیمتش مناسبه، هم امکانات کاملی داره و هم اینکه تنوع سایزش زیاده.
گزینه خیلی خوب دیگه هم سونی 55W800B هست. تنها ایرادش عدم پشتیبانی از زیرنویس فارسیه.
هر جا پیشنهاد خواستم f6450 بهم معرفی کردن بنظرتون بعد از یک مدت برد میسوزونِ
شما تا 3 تومن چی پیشنهاد میدید ؟(زیر 46 )
سلام
اینطور نیست که مه محصولاتشون اینطر باشند . ممکنه از هر 100 تا 2 یا 3 عدد این طور مشکل رو داشته باشند .
این گزینه ها مناسب هستند . البته قیمت بدون گارانتی هستش .
Samsung [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت بدون گارانتی : 2.880 با گارانتی نزدیک 3 تومن
KDL-42W800B سونی به قیمت 2.300 بدون گارانتی نزدیک 2.450
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاناسونیک قیمت 3 بدون گارانتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سونی بدون گارانتی 2.750
اگه بتونین پولتون رو تا 3.400 برسونید بدون گارانتی میتونید دو مدل زیر که عالی هستند رو بگیرید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (انتخاب ویژه و عالی ) به قیمت 3.420
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با رزولیشن 4k و قیمت بدون گارانتی 2.350 و با گارانتی 2.550
فقط پیشنهاد میدم سایز بزرگ انتخاب کنی که بعدا پشیمون نشی . هر چی سایز بزرگتر باشه لذت دیدن تلوزیون بسیار عالی هستش .
این 2 مدل حداقل 2000 دلار قیمت دارند[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (انتخاب ویژه و عالی ) به قیمت 3.420
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با رزولیشن 4k و قیمت بدون گارانتی 2.350 و با گارانتی 2.550
فقط پیشنهاد میدم سایز بزرگ انتخاب کنی که بعدا پشیمون نشی . هر چی سایز بزرگتر باشه لذت دیدن تلوزیون بسیار عالی هستش
چطوری قیمت زدند 4-3 تومن ؟
امروز نمایندگی پاناسونیک بودم. حرفهای جالبی فروشنده میزد . شما هم نظرتون رو بگید.
گفتش که فقط فقط پاناسونیک از مالزی مستقیم وارد کشور میشه بخاطر همین تنوع زیادی نداره چون به ایران زیاد جنس نمیدن. خودم دنبال as670 55 بودم که گفتش این مدل 55 اینچش وارد کشور نشده وفقط 42 اینچش هست به قیمت 3150.
گفتش سامسونگ در تهران و کرج بسته میشه مارک دوو در اصفهان بسته میشه شارپ کرمان بسته میشه الجی تبریز می بندن. نمی دونم چقدر این حرفا درسته ولی اگه پاناسونیک میخواستم انتخاب کنم با این تنوع کم محصولات بیخیال شدم.
حالا بین سونی سامسونگ و الجی باید یکی رو انتخاب کنم.
در مورد سامسونگ و الجی با قطعیت میتونم بگم که محصولات دارای گارانتی، در ایران مونتاژ میشن. مثلا پشت الجی های نمایندگی میزنه Mede By LG Electronics در صورتی که مونتاژ کره نوشته میشه، Made in Korea.
البته صرف مونتاژ در داخل دلیل بر بد بودن محصول نیست. مثلا محصولات سامسونگ و الجی در امریکای شمالی، مونتاژ مکزیک هستن. در استرالیا و شبه قاره هند و جنوب شرق آسیا معمولا مونتاژ مالزی و الی آخر.
مورد مهم تری که در کیفیت تصویر نقش داره، کارخونه سازنده پنل هست. برندها برای ارزان تر شدن پروسه تولید و توزیع ممکنه یک خط تولید رو با پنل یک کارگاه ببندن و خط تولید دیگه رو با پنل یک کارگاه دیگه. منِ مصرف کننده هم عملا کاری نمیتونم بکنم و ممکنه هرکدومش گیرم بیاد. تا قبل از خرید هم تشخیصش ممکن نیست. اصولا هم کار واجبی نیست و نباید رو این موارد وسواس داشت. پنل چین و مالزی و ... آنچنان که تبلیغ میشه، تفاوت کیفی ندارن. اگر قرار بر بدشانسی باشه و گیر من تلویزیونی بیاد که در پروسه مونتاژ، یکدستی و یکنواختی صفحه مورد پیدا کرده، فرقی نمیکنه مالزی بوده یا کره یا چین یا ژاپن.
الان محصولات سامسونگی که در ایران مونتاژ میشن، پنلشون یا ساخت چینه یا مالزی. سامسونگ سنتر که کلا 400-300 تومن از بازار گرونتر میده، میگه پنل هاش ساخت مالزیه. بنظر من چرت میگه. کلا همه محصولات در ایران (از آب معدنی و پفک بگیر تا محصولات الکترونیکی) در نمایندگی مرکزی گرونتر از بقیه جاها فروحته میشه.
تنها راه اطمینان 100درصدی از داشتن تیوی با کیفیت ساخت عالی و بی عیب، خریدن مدلهای انتهایی و پرچم دار برندهاست.
Last edited by romantic; 25-01-2015 at 02:42.
اینهایی که پیشنهاد دادید رو اکثرا هم در بانه میفروشند تماما برگشتی از کارخانه و استوک هستند به دلیل همین هم اختلاف زیادی در قیمت
با گارانتی اصلی دارند سایر مدلهایی که ریفر (برگشتی ) نیستند اختلاف قیمتی با گارانتی اصلی ندارند![]()
امروز رفتم نمیندگی الجی و سامسونگ. نمایندگی سامسونگ که تنوع نداشت میخواستم سری h55 7790 از نزدیک ببینم ولی جای نداشت. باید برم سمت مرکز شهر. این عکس های الجی رو ببینید.
60 اینچ به نظرم خوب بود. انطباق زده بود 400 ولی توی نت سرچ کردم زده 100! قیمتش هم در جشنواره الجی 4.100 شده. Led 55 4k قیمتش با یک اسپیکر و ساب 6.500 . Led 70 اینچ هم 12.800 که بیخیال.
تلویزیون oled که فقط یک مدل زده در جنشوار قیمتش 9.500.
نظرتون درباره 60 اینچ چیه؟ خودم حس کردم رنگها رو طبیعی تر نشون میده نسبت به 4k55که کنارش هست. مخصوصآ صحنه هایی که تیره هستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)