تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: نرم افزار برای حذف کامل اطلاعات

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir hamzeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

ميتونيد از برنامه Active@ KillDisk استفاده کنید . در این برنامه چندین الگوریتم براي پاكسازي اطلاعات موجود هست مثلاً در الگوریتم Gutmann میتونید مطمئن باشید که داده ها ديگر بازیابی نخواهد شد ولی به زمان خيلي طولانی تري براي اتمام كار مورد نیاز هست.
    طرز کار خاصی داره؟ در الگوریتم gutman یعنی نحوه پاک کردن رو خودمان انتخاب میکنیم؟ دانلودش کنم یا بخرمش؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

طرز کار خاصی داره؟ در الگوریتم gutman یعنی نحوه پاک کردن رو خودمان انتخاب میکنیم؟ دانلودش کنم یا بخرمش؟
    الگوريتم مورد نظرتان را بايد از ليست Erase Method انتخاب كنيد (عكس زير) . نسخه رايگان تحت داس ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را از سايت ميتونيد دانلود كنيد و پس از اكستركت كردن فايل ISO را بايد با برنامه هاي مناسبي روي CD رايت كنيد (مستقيم رايت نكنيد كه بوتيبل نخواهد شد) .

پيشنهاد ميكنم از الگوريتمهاي ساده تري استفاده كنيد مثلاً US DoD 5220.22-M . الگوريتم Gutmann خيلي زمانبر هست و هارد ديسك به مدت طولاني زير بار خواهد بود و شايد دچار كاهش پرفورمنس ناشي از Wear & Tear زودرس شود .

3. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir hamzeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

الگوريتم مورد نظرتان را بايد از ليست Erase Method انتخاب كنيد (عكس زير) . نسخه رايگان تحت داس ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را از سايت ميتونيد دانلود كنيد و پس از اكستركت كردن فايل ISO را بايد با برنامه هاي مناسبي روي CD رايت كنيد (مستقيم رايت نكنيد كه بوتيبل نخواهد شد) .

پيشنهاد ميكنم از الگوريتمهاي ساده تري استفاده كنيد مثلاً US DoD 5220.22-M . الگوريتم Gutmann خيلي زمانبر هست و هارد ديسك به مدت طولاني زير بار خواهد بود و شايد دچار كاهش پرفورمنس ناشي از Wear & Tear زودرس شود .

من برنامه را دانلود کردم به صورت فایل exe. و گذاشتمش روی فلش که ببرمش رو سیستم مورد نظر
    این برنامه هر پارت یا بخش رو که ما بخواهیم پاک میکنه که باید همراه با تعویض ویندوز باشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اینجا دانلود کردم برای ویندوز

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

ميتونيد از برنامه Active@ KillDisk استفاده کنید . در این برنامه چندین الگوریتم براي پاكسازي اطلاعات موجود هست مثلاً در الگوریتم Gutmann میتونید مطمئن باشید که داده ها ديگر بازیابی نخواهد شد ولی به زمان خيلي طولانی تري براي اتمام كار مورد نیاز هست.
    سلام بی زحمت اسم کامل نسخه ای از نرم افزار active Killdisk که تایید می کنید به همراه لینک دانلودش رو هم بگید.
    مرسی

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت

پيش فرض

سلام سوال دوم اینکه استفاده از این برنامه به هدف پاک سازی ابدی اطلاعات، مشکل بدسکتور و از این قبیل مشکلا واسه هارد درایو های کامپیوتر یا لپ تاپ به وجود نمیاره؟؟ مرسی

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

موردی رو که اقا عطا فرمودن رو هم من توصیه می کنم

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بی زحمت اسم کامل نسخه ای از نرم افزار active Killdisk که تایید می کنید به همراه لینک دانلودش رو هم بگید.
    مرسی
    سلام .

اگر فقط يك هارد ديسك روي سيستمتان هست پس مجبوريد از نسخه هاي بوتيبل استفاده كنيد مثل KillDisk for DOS v. 4.1 كه در لينك زير موجود هست . البته اينها نسخه هاي رايگان هستند و در نتيجه محدود به يك الگوريتم One Pass Zeros هست . اگر از الگوريتمهاي ديگه اي ميخواهيد استفاده كنيد بايد بگرديد نسخه هاي كرك شده را پيدا كنيد .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو Hiren's BootCD هاي قديمي كه من داشتم اين برنامه موجود و تمام الگوريتمهاش هم در دسترس بود .

سلام سوال دوم اینکه استفاده از این برنامه به هدف پاک سازی ابدی اطلاعات، مشکل بدسکتور و از این قبیل مشکلا واسه هارد درایو های کامپیوتر یا لپ تاپ به وجود نمیاره؟؟ مرسی
    قطعي نميشه گفت و بيشتر بستگي به شرايط هارد ديسك داره ؛ ممكنه هيچ مشكلي پيش نياد و حتي بعضي از انواع بدسكتوريها (Weak Sector يا Pending Sector) فيكس شوند ، ممكنه پرفورمنس و سرعت آن كاهش زيادي پيدا كنه و يا حتي در بدترين حالت به خاطر وضعيت نامساعدي كه هارد ديسك از قبل داشته ، باعث تشديد مشكلات ، خرابي كامل و غير قابل استفاده شدن آن شود . اينها شرايطي هست كه در همين انجمن براي بعضي از كاربرها بخاطر low level format كردن هارد ديسك كردن پيش اومده بود .

9. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت

پيش فرض

سلام .

اگر فقط يك هارد ديسك روي سيستمتان هست پس مجبوريد از نسخه هاي بوتيبل استفاده كنيد مثل KillDisk for DOS v. 4.1 كه در لينك زير موجود هست . البته اينها نسخه هاي رايگان هستند و در نتيجه محدود به يك الگوريتم One Pass Zeros هست . اگر از الگوريتمهاي ديگه اي ميخواهيد استفاده كنيد بايد بگرديد نسخه هاي كرك شده را پيدا كنيد .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو Hiren's BootCD هاي قديمي كه من داشتم اين برنامه موجود و تمام الگوريتمهاش هم در دسترس بود .

قطعي نميشه گفت و بيشتر بستگي به شرايط هارد ديسك داره ؛ ممكنه هيچ مشكلي پيش نياد و حتي بعضي از انواع بدسكتوريها (Weak Sector يا Pending Sector) فيكس شوند ، ممكنه پرفورمنس و سرعت آن كاهش زيادي پيدا كنه و يا حتي در بدترين حالت به خاطر وضعيت نامساعدي كه هارد ديسك از قبل داشته ، باعث تشديد مشكلات ، خرابي كامل و غير قابل استفاده شدن آن شود . اينها شرايطي هست كه در همين انجمن براي بعضي از كاربرها بخاطر low level format كردن هارد ديسك كردن پيش اومده بود .
    سلام مرسی
    گفتید که به
    شرايط هارد ديسك بستگی داره چه شرایطی دقیقا
    ؟
    چهجوری می تون مطمئن شم
    ؟؟
    امکانش هس توضح دین
    ؟

یک دستگاه لپ تاپ هست که دوستم مدتی قبل خریده اما مخواد بفروشه اما قبل فروش میخواد از پاک سازی کامل اطلاعات مطمئن شه تا حالا لپ تاپش اصلا مشکل بدسکتور و هیچ گونه مشکلی برای هارد اش نداشته
    و تصمیم داشته فقط پارتیشن های ویندوز رو کلا پاک کنه و بعد لپ تاپش رو بفروشه اما اگه بشه راهی بود که هم مطئن شه که کلا اطلاعاتش پاک میشه و هاردش هم خراب نشه راهنمائی کنید بیشتر مرسی

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت

پيش فرض

شما وقتی که فرمت میکنید، فقط آدرس فایلها رو پاک میکنید و به ویندوز اجازه میدید که اطلاعات جدید رو روی فایل های قبلی بریزید. وگرنه هدر فایل شامل اطلاعات اصلی هستش روی دیسک و اگر نرم افزار بازیابی قوی مثلا R-Studio رو نصب کنید، به راحتی فایل ها رو از روی هدرشون شناسایی و بازیابی میکنن.
    شما وقتی یه ویندوز نصب کنید، شاید 30 گیگ از کل هارد دیتاش Replace بشه و معمولا آدم اطلاعات اصلیش رو روی درایو ویندوزش نگه نمیداره(همون 30 گیگ اول مثلا).

من یکبار به اشتباه کل هاردمو دینامیک کردم و چون اونموقع بلد نبودم، مجبور شدم همه اش رو فرمت کنم... تمام اطلاعات زندگیم روش بود. ولی بعدش با خیال راحت و توی حدود 12 ساعت، با همون نرم افزار که گفتم، تمام هاردم رو ریکاوری کردم! هیچ چیز خراب نشده بود.

نرم افزاری که معرفی کردن جناب عطا، مطمئن میشه که تمام دیتای روی هارد به طور کلی جایگذاری و غیرقابل دسترسی دوباره اس.
    سلام
    ببخشید مگه با فرمت کردن درایو ها و ویندوز عوض کردن ، کلیه اطلاعات هارد به طور کامل از بین نمیره و احتمال بازیابی شون هست هنوز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    میشه بگین این چه طور نرم افزار قوی ای هست که حتی بعد فرمت کردن درایو ها و نصب ویندوز بتونه اطلاعات رو بازیابی کنه؟؟ مرسی

سلام مجدد

منظور من فرمت درایو، فرمت ازطریق ویندوز نیست ، منظورم وقتی که سیدی ویندوز می ذاریم در طی مراحل نصب که delete partitonداره ازاون فرایند بخوایم دیلیت کنیم کلیه پارتیشن های ویندوز رو ، ایا بازهم شامل حالتی که وصف کردید میشه ؟ یعنی بازم هدر فایل که حاوی اطلاعات اصلی هست ، اطلاعات رو نگه می داره و قابل بازیابی هس ؟؟؟مرسی پیشاپیش

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سلام مجدد

منظور من فرمت درایو، فرمت ازطریق ویندوز نیست ، منظورم وقتی که سیدی ویندوز می ذاریم در طی مراحل نصب که delete partitonداره ازاون فرایند بخوایم دیلیت کنیم کلیه پارتیشن های ویندوز رو ، ایا بازهم شامل حالتی که وصف کردید میشه ؟ یعنی بازم هدر فایل که حاوی اطلاعات اصلی هست ، اطلاعات رو نگه می داره و قابل بازیابی هس ؟؟؟مرسی پیشاپیش
    بله... هر فایلی که Replace نشده باشه، قابل بازیابی هست.
    حتی نرم افزارهایی هستن که تمام پارتیشن بندی رو هم ریکاوری میکنن.
    مثلا شما هارد رو low level format میکنید، بعد میفروشید، یک نفر میتونه با یه نرم افزار قوی، به راحتی تمام پارتیشن بندی و اطلاعات هارد رو برگردونه.
    بهترین کار استفاده از نرم افزارهای Wipe هست.

13. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •