تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: آیا مودم TP-Link TD-W8980 ارزش خرید داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Daniel4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

مبارکتون باشه و سپاس از بررسی زیباتون

شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خریدید ک خیلی بهتر هست در مقابل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که 2 انتنداره

میتونید ی تستی بکنید تک تک انتن هارو تست کنید تا فاصله 20 متری ببینید پوشش میده یا نه

چون من ی 1 ماه پیش ی 8968 گرفتم فقط ی طرف انتن جدا کار میکنه اون انتن طرف نه تکی کار نمیکنه چن جا پرسیدم گفت تمام مودم ها اینجوریه ولی شک داشتم

اگه زحمت نیست تست کنید تا خیالم راحت نشه
    رو جعبه که نوشته بود TD-W8970 و نسخه B نیست ولی 3تا آنتن داره !
    سر فرصت تست میکنم و بهتون اطلاع میدم ولی زیاد حساس نباشید. معمولا در مدل هایی که 1 آنتن کار میکنه ، اون دو و یا یک آنتن اضافی برای تقویت سیگنال هستند.
    البته بازم میگم که حساس نباشید چون شما در نهایت 3 آنتن رو وصل میکنید پس لزومی نداره که نگران یک آنتن باشید.

اون یه مورد هم که کارنمیکرد در سری قبلی بعضی مودم ها بوده که مشکل سخت افزاری بوده و در چندین مارک از چند شرکت مختلف دیده شد . هر چند باز هم بنده نظرم اینه اونا تقویت کننده برد هستند.
    Last edited by Daniel4u; 16-01-2015 at 22:51.

2. این کاربر از Daniel4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

سلام
    ممنون دوست عزیز نمیدونستم امکانات پنل هاشون با هم فرق میکنه چون امکاناتی که نوشته شده بود در سایت ها مقایسه کردم در یک حد بود چیزی اضافه ندیده بودم
    چه قیمتی گرفتید؟ با گارانتی؟
    راستی این مودم هایی که usb میخورن نمیشه بزنیم شبانه خودشون دانلود کنن مثل روتر های asus ؟
    با سپاس
    من چند مودم زیر دستم تست کردم
    Zyxel
    D-Link
    Aztech مودم قبلی من
    Asuse
    TP-Link سری قدیم و سری جدید که این جدیدیه مودم فعلی منه

Zyxel - Dlink - Asuse - tpLinkقدیم همگی یک پنل خیلی ساده و مسخره ای داشتن و اصلا خوشم نیومد
    زیباترین پنلی که تو عمرم دیدم و هنوز تا بجال مشابه ندیدم پنل Aztech بود. واقعا زیبا و کاربرپسند ساختنتش.
    tpLink جدید هم از طرح قبلی خود پیروی کرده اما با کمی بهینه سازی و بهتر و کاربرپسند تر شده نسبت به طرح های قبلی خود اما از لحاظ امکانات واقعا رو دست نداره.
    من هر روز به بخش های جدید روبرو میشم که با خودم میگم پس این چند روز اینا رو چرا ندیدم ؟!!!

اونایی که تو کار روتر هستن و یا از تمام قابلیت ای یک مودم میخوان استفاده کنن باید امکانات پنل رو ببینن تا بفهمن من چی میگم.

4. این کاربر از Daniel4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    ممنون دوست عزیز
    tp-link های مدل پایین تر از این مدل مثال میزنم 8968 با این مدل 8970 از نظر امکانات پنل هم چیزی اضافه دارد؟
    با سپاس

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

سلام
    ممنون دوست عزیز
    tp-link های مدل پایین تر از این مدل مثال میزنم 8968 با این مدل 8970 از نظر امکانات پنل هم چیزی اضافه دارد؟
    با سپاس
    سلام
    تست نکردم و نظر نا درست نمیتونم بدم
    اما تو سایتش برید و اگه نسخه هاشون یکی هست و یا بروشور رو دانلود کنید تا عکس پنل ها رو ببینید.

7. این کاربر از Daniel4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    چه مودم هایی در رنج قیمتی 8970 هستش؟ حالا ی مقدار بیشتر کمتر مهم نیست - usb نداشته باشه مهم نیست چون 8970 usb 2 هستش که حیفه هارد رو به این متصل کنیم به همین دلیل usb به کارم نمیاد میخواستم بپرسم چه مودم های دیگه ای در این رنج هستند - 10/100/1000 بودن + آنتن های قابل تعویض برام مهمه
    انتخابم 8970 هستش اما از اونجایی که usb هاش به دلیل usb2 بودن به کارم نمیاد میخواستم بپرسم چه مودم های دیگه ای هست
    با سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان یه سوال در مورد مودم هایی که داشتین دارم مخصوصا 8970 که به تازگی گرفتین
    می خواستم بدونم توی تنظیمات مودم بهتون نشون میده که خط رو روی چه سرعتی بستن ؟ مثلا مودم زایکس نشون میده که قشنگ خط adsl رو روی چه سرعتی بسته

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان یه سوال در مورد مودم هایی که داشتین دارم مخصوصا 8970 که به تازگی گرفتین
    می خواستم بدونم توی تنظیمات مودم بهتون نشون میده که خط رو روی چه سرعتی بستن ؟ مثلا مودم زایکس نشون میده که قشنگ خط adsl رو روی چه سرعتی بسته
    تمام مودم ها این رو نشون میدن، حتی مودم ۳۰ هزار تومنی!
    معمولا با Downstream یا data rate مشخص میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چرا هیچکس از لینکسیس حرفی نمیزنه؟

12. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

تمام مودم ها این رو نشون میدن، حتی مودم ۳۰ هزار تومنی!
    معمولا با Downstream یا data rate مشخص میشه
    بله جواب شما رو قبول دارم اما یکی از دوستام مودم asus گرفته که این مورد رو نشون نمیده!!! و می خواستم در مورد این مودم مطمئن بشم
    کسایی که این مدل (8970) رو دارن لطف بکنن و اطلاع بدن ممنون میشم

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

بله جواب شما رو قبول دارم اما یکی از دوستام مودم asus گرفته که این مورد رو نشون نمیده!!! و می خواستم در مورد این مودم مطمئن بشم
    کسایی که این مدل (8970) رو دارن لطف بکنن و اطلاع بدن ممنون میشم
    دوستتون نتونستن پیداش کنن. امکان نداره مودمی باشه که نشون نده. اگر برای خرید فقط منتظر همین مورد هستید، صبر نکنید و بخرید. من بهتون قول میدم نشون میده!

15. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •