سامسونگ گوشی های با کیفیتی میزنه ولی حالا کدوم گوشی اون دوام گوشی های اولیه رو داره که اینم سگ جون باشه . ولی به نظر من گوشیهای خیلی جالبی داره واسه من که کامل هستن.راستی یه گوشی سیمبین هم داره (دی720)
سامسونگ گوشی های با کیفیتی میزنه ولی حالا کدوم گوشی اون دوام گوشی های اولیه رو داره که اینم سگ جون باشه . ولی به نظر من گوشیهای خیلی جالبی داره واسه من که کامل هستن.راستی یه گوشی سیمبین هم داره (دی720)
البته واقعا از نوکیا محکم تره
من ای 600 داشتم 1میلیون بار از دستم افتاد یا د500 اون هم خیلی محکم هست!!!!!
ولی زیاد کامل نیستن البته نرم افزاری !!!
تاييد ميشه![]()
با اين كه ظريفند و كشويي بازم خيلي محكم ترند![]()
سلام به دوستان عزيز من اونقدر شما دوستان از سامسونگ تعريف كرديد كه رفتم و يه i300خريدم گوشي فوق العاده اي است ولي من كه نتونستم باهاش كاركنم منوي فارسي نداره بسيار پيچيده هست تو تبليغات خودشون ميگفتند صداش خوب ولي تا اين لحظه كه ولوم صداشو پيدا نكردم اگه واقا صداش اين باشه كه از يه 1100هم صداش كمتره من 370تومن دادم كه صداي خوبي داشته باشم پيش دو نفرم بردم اصلا از اون سر در نياوردم اگه كسي ميتونه به من درباره اين گوشي اگه خودش يا دوستانشون دارند كمك كنند چه جوري صداش زياد ميشه و حتي درباره شارژ باتري و .......مخصوصا صداي اون
نوشته شده توسط e_mohsen83
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
laughing:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
laughing:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
laughing:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
laughing:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
laughing:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
laughing:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..........................
.....................
............
(ادامه دارد....laughing:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
سامسونگ خوبهولي بعضي وقتا محصولاتي ميده برو كه يه قرون هم نمي ارزه
...
اگه ممکنه درباره گوشی های 8 مگا پیکسلی و 10 مگا پیکسلی سامسونگ یه مقدار صحبت کنید : بی 600 . و 8200
اگه ممکنه درباره گوشی های 8 مگا پیکسلی و 10 مگا پیکسلی سامسونگ یه مقدار صحبت کنید : بی 600 . و 8200
![]()
![]()
![]()
این گوشیارو یکی دیگه می سازه شما سنگ شو به سینه می زنید !!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟
آیا شما خودتون می تونید ............!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون 10 مگا پيکسليه اگر اشتباه نکنم b600 بود خيلي ضايست وقتي ديدم تا1 ساعت داشتم ميخنديدم لنزش 60 کيلومتر مياد جلو عين اين دوربين ديجيتالا نميخوام به سامسونگ توهين کنم ولي طرح اين b600 خيلي ضايع بودنوشته شده توسط مهستی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)