تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: سینوزیت و لووفلوکساسین

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز ممنونم از راهنمایی های خوبتون-من چون مقاومت دارویی دارم یعنی پارسال که پیش دکتر رفتم گفت برای درمان سینوزیت فقط باید از داروی ترکیبی استفاده کرد و گرنه جواب گو نیست و برام اموکسیسیلین500هر12 ساعت1 عدد و کواموکسی کلاو هر8 ساعت بعدش که تموم شد دوباره اموکسی کلاو با سیپروفلوکساسین داد که خوب شدم
    1-ایا سیپروفلوکساسین هم موثره برای سینوزیت؟دکتر میگفت از کلاریترو مایسین بهتره
    2-من هروز هروز حتی در برف هم سرم رو میشورم به دلیل چربی بیش از حد سر ایا این اثر داره؟البته با سشوار کامل خشک میکنم
    ۱.ترکیب کوآموکسی کلاو و آموکسی سیلین صحیح هست و در سینوزیت مقاوم استفاده میشه،در واقع دوز کوآموکسی کلاو رو بالا میبره

سیپروفلاوکساسین چندان اثری نباید داشته باشه،چون تاثیر کمتری در دستگاه تنفسی داره

از این دسته دارو،بخصوص در سینوزیت مقاوم،لووفلوکساسین خیلی موثر هست که به صورت روزانه هم مصرف میشه

۲.گمان نکنم،سینوزیت بیشتر در زمینه یک سرماخوردگی و آماده کردن مخاط سینوس برای عفونت باکتری ایجاد میسه

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

۱.ترکیب کوآموکسی کلاو و آموکسی سیلین صحیح هست و در سینوزیت مقاوم استفاده میشه،در واقع دوز کوآموکسی کلاو رو بالا میبره

سیپروفلاوکساسین چندان اثری نباید داشته باشه،چون تاثیر کمتری در دستگاه تنفسی داره

از این دسته دارو،بخصوص در سینوزیت مقاوم،لووفلوکساسین خیلی موثر هست که به صورت روزانه هم مصرف میشه

۲.گمان نکنم،سینوزیت بیشتر در زمینه یک سرماخوردگی و آماده کردن مخاط سینوس برای عفونت باکتری ایجاد میسه

سلام دوست خوبم خدا خیرت بده جواب میدی من از دیشب سینوس هاک عود کرده و اموکسی کلاو هر 8 ساعتی و داکسی هر 12 ساعتی تا اینگه ظهری دیگه تبم خیلی بالا بود و رفتم اورزانس بیمارستان بهم سفتر یاکسون 2 عدد توی یه سرم زد و گفت یکی هم 12 ساعت بعد و بهم گفت اموکسی کلاو استفاده کن فقط نظرت چیه؟الان دوباره یه ذره تب دارم و ضربان قلبم بالاست به خاطر تب چکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تب که در یک فرد بزرگ سال جای نگرانی نداره.....حتی نیاز نیست اگه تب کمتر از 40 یا 39 باشه،داروی تب بز تجویز بشه
    بهترین داروی تب بر هم استامینوفن. یا بروفن هست.
    با درمان آنتی بیوتیکی طی ۴۸ ساعت باید تب قطع بشه وگرنه شکست درمان محسوب میشه و باید درمان عوض بشه

4. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

تب که در یک فرد بزرگ سال جای نگرانی نداره.....حتی نیاز نیست اگه تب کمتر از 40 یا 39 باشه،داروی تب بز تجویز بشه
    بهترین داروی تب بر هم استامینوفن. یا بروفن هست.
    با درمان آنتی بیوتیکی طی ۴۸ ساعت باید تب قطع بشه وگرنه شکست درمان محسوب میشه و باید درمان عوض بشه

ممنونم افزایش ضربان قلب مال تبه؟اگه تا صبح خوب نشدم لووفلوکساسین بخورم با توجه به اینکه حساسیت به کو اموکسی کلاو و سفتریاکسین نداشتم ایا به این دارو حساسیت دارم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنونم افزایش ضربان قلب مال تبه؟اگه تا صبح خوب نشدم لووفلوکساسین بخورم با توجه به اینکه حساسیت به کو اموکسی کلاو و سفتریاکسین نداشتم ایا به این دارو حساسیت دارم؟
    افزایش ضربان که مربوط به تب میشه
    قویا توصیه میکنم بدون مراجعه حضوری به پزشک دارو بخصوص آنتی بیوتیک مصرف نشه؛اما اینجا ایرانه و هر دارویی رو میتونین از داروخانه تهیه کنین
    این دارو از دسته ای جدا از سفتریاکسون یا کوآموکسی کلاو هست؛حساسیت داروی با هردارویی ممکن هست،اما احتمال کمتری وجود داره کسی به لووفلوکساسین حساسیت نشون بده

7. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

افزایش ضربان که مربوط به تب میشه
    قویا توصیه میکنم بدون مراجعه حضوری به پزشک دارو بخصوص آنتی بیوتیک مصرف نشه؛اما اینجا ایرانه و هر دارویی رو میتونین از داروخانه تهیه کنین
    این دارو از دسته ای جدا از سفتریاکسون یا کوآموکسی کلاو هست؛حساسیت داروی با هردارویی ممکن هست،اما احتمال کمتری وجود داره کسی به لووفلوکساسین حساسیت نشون بده

سلام دوست عزیز ممنونم من دیشب رفتم پیش متخصص عفونی بهم تاوانکس داد 15 عدد هر شب 1 عدد من دیشب خوردم اما هنوز درد بسیار در سر دارم و ترشحات چرکی از حلق و بینی ام میاد ایا موثره؟ایا نیازی نیست مترونیدازول هم بخورم ؟

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

بدون تجویز پزشک دارو مصرف نکنید دوست عزیز ....
    دارو های آنتی بوتیک اثرشون زود نمایان نمیشه ....

اگر داروی موضعی ( قطره یا اسپری) تجویز شده همون رو مصرف کنید در غیر اینصورت مصرف مصرف دارو های سیستمیک ممکنه باعث سمیت بشن.

این دو دارویی هم که فرمودین از نظر متابولیسم با هم تداحل دارن اگر همراه هم مصرف بشن غلظت هردوشون بالا میره. ( پزشک باید تنظیم کنه دوزاژ رو)

10. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بدون تجویز پزشک دارو مصرف نکنید دوست عزیز ....
    دارو های آنتی بوتیک اثرشون زود نمایان نمیشه ....

اگر داروی موضعی ( قطره یا اسپری) تجویز شده همون رو مصرف کنید در غیر اینصورت مصرف مصرف دارو های سیستمیک ممکنه باعث سمیت بشن.

این دو دارویی هم که فرمودین از نظر متابولیسم با هم تداحل دارن اگر همراه هم مصرف بشن غلظت هردوشون بالا میره. ( پزشک باید تنظیم کنه دوزاژ رو)
    سلام .ممنونم دوست عزیز -چشم نه دکتر فقط سرم شستشو و قرص جوشان فلوموسیل و تاوانکس داده- اما خب درد زیادی در سر دارم و چرک های فراوانی از حلق و بینی ام میاد

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام .ممنونم دوست عزیز -چشم نه دکتر فقط سرم شستشو و قرص جوشان فلوموسیل و تاوانکس داده- اما خب درد زیادی در سر دارم و چرک های فراوانی از حلق و بینی ام میاد
    شست و شوی سینوس ها و استفاده از اسپری های استروئید جزو بسیار مهم درمان سینوزیت هستند
    اما در موارد شدید یا عدم بهبودی بعد از ۱۰ روز مصرف آنتی بیوتیک نیاز هست،
    در مورد شما به درمان اولیه پاسخ ندادید،داروی دیگه ای داده که عملکرد خیلی خوبی داره،
    اگه با اون هم بهتر نشین درمان تزریقی نیاز هست

13. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •