برو رو مخش ببین میتونی یه ادکلنی پاسوری چیزی بش بندازی![]()
برو رو مخش ببین میتونی یه ادکلنی پاسوری چیزی بش بندازی![]()
فک کنم دست آخر از اونجایی که اصفهانی هم هستم اون ۴۰۰ تومن مذکور رو بزارم جیبم و اصلا خرج نکنم!!!!بعدشم خدا بیامرزتم!!
ممنون از نظرات دوستان حالا فعلا ۴ ۵ روزی فرصت هست ولی هر چی در نهایت خریدم میگم خدمتتون
یعنی مصیبت اینه که حتی ادکلن و پاسورم براش خریدم تا حالا....![]()
فک میکنید برنامه یا چیز خاصی برا آموزش زبان کره ای هست که به درد بخور باشه؟ آخه از کره ای خوشش میاد.... اگه چیزی مد نظر دارید بگید بهم ممنون میشم![]()
به نظر من یک برنامه سورپرایز براش بگذارید
از قبل یک رستوران شیک رو رزرو کنید
قبل از رفتن به منزل یک کیک بگیرید و به گارسون بدید تا اعلام شما با شمع روشن بیاره
بعد هم یک هدیه ی معمولی ولی ماندگار بهش بدید.به نظر من یک وسیله مثل مجسمه یا چراغ خواب یا ساعت هدیه ی خوبی هست
یه چندتا ایده دارم البته بیشتر مناسب سالگرد ازدواج هستند:
یکی از عکسهای ازدواجتون رو به یه نقاش سفارش بدید، بعد قابش کنید با یه قاب چوبی کلاسیک. (هزینه معقولی داره،ماندگاری هم داره.)
یک ست ساعت جفت بخرید. (هزینه تقریبا بالایی میبره)
پیشنهاد دوستمون در خصوص رزور یه برنامه دو نفره در یک رستوران یا کافی شاپ هم پیشنهاد خوبی هست. (بسته به جاش هزینه اش متغیره ولی با بودجه ای که شما مد نظر دارید هم جای خوب هم سرویس خوب دریافت می کنید.)
بعدش یه سری کادوی روتین هستنش دیگه : عطر،جواهر،لباس،کفش و...
پیشنهاد میکنم توی انجمن همسایه تاپیک بزنیدو نتیجه رو به ما هم منتقل کنید
انجمن نودوهشتیا اکثرا خانوم هستنو مطمئنم اونا بهتر میتونن بهتون کمک کنن دوست گلم
Sent from my iPhone using Tapatalk
1 . تحت هیچ شرایطی کارت هدیه ندید
2. کادو خریداری شده حتما مربوط به خود شخص باشه ( یعنی تحت هیچ شرایطی به فکر خریدن لوازم منزل یا اشپرخونه نباشید )
3 . در کنار هدیه ای که میخرید بوسه و دسته گل فراموش نشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)