واقعا این چشم و همچشمی زندگی خیلیا رو داغون کرده
واقعا این چشم و همچشمی زندگی خیلیا رو داغون کرده
ماشالا بعضیا تریپ روشن فکری برداشتن
خودتون برین همچین حرکتی بزنید بعد واکنش طرف رو اینجا بگید دیدنیه
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
سلام
تابلو فرش دست باف , با توجه به عقیده و افکارشون ( آیه قرآن - منظره - تصویر یک شخصیت و غیره )
یه جعبه اچار بکس خفن
یا به قول آقا محمد یه تابلو فرش یا یه گلیم با یه طرح زیبا
زیاد به قیمت کاری نداشته باشید چیزهای ساده خیلی بیشتر به دل میشینه
راستی گل های طلا هم هست.الان دقیقا نمیدونم شاخه ای چند هست.ولی اگر زیر 1 تومان باشه میتونید چند شاخه بگیرید و بدید تزیینش کنند
میشه دسته گل طلا
رفتم دیدم شاخه ای 250 بود ولی به نظرم تقلبی باشن . والا این روزا هیچی بعید نیست. راستش خیلی هم زشت بودن . اصلا یه وضی
میشه بیشتر راهنمایی کنید همین چیزای ساده دل نشین چیا هستن ؟ به خدا نمی دونید خرید برای میلیاردرها چقدر سخته . هر چی بگیریم بالاخره اونا قبلا داشتن . الان به پیشنهاد دوستان دنبال چیزی هستم که یادگاری بمونه و ساده باشه ولی نمی دونم چی ؟
جدای این مسائل حرف در اومدن پشت سر آدمه . اصلا تحمل این مورد رو ندارم . ببین خیلی دوستشون دارم و نمی خوام یه هدیه واقعا بی ارزش دلخوری پیش بیاره ، مثلا فردا دلخور شن که چه چیز بی ارزشی آوردن و ..... .
مرسی
تابلو فرش که خودم عاشقشم .فقط خیلی گرونه یه چیز رج بالا و حسابی بالای 2 م در میاد.از پس هزینه اش برنمیام . بعد سخته وسط عروسی یه چیز سنگین رو خرکش کنی این ور و اون ور . یه همچین هدیه ای مناسب بعد از ازدواجه ///
مرسی سلیقه شما عالیهولی جیب من خالیه قافیه هم که جاریه .
بله کاملا حق با شما ست . ولی خدا رو شکر نسل بعدی دارن به سمت روشن فکری پیش می رن . واقعا پیش میاد که آدم هیچی پول نداشته باشه که هدیه ای در شان طرف بخره ولی با یه شاخه گل بخواد تمام احترام و عشقش رو به طرف مقابل برسونه .
البته تو ایران این کار رو سر عروسی بکنی تا ابد تو خاندان پشت سرت حرف و حدیث هست و کلی چیزای ناجور به آدم نسبت می دن .![]()
داداش رضا خود من هم خیلی از گل خوشم میاد و اگر کسی به عنوان هدیه عروسی بهم بده خیلی هم خوشحال می شم .ولی حرف درمیاد .برادر من خفن پولدارن ضایع میشم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)