تو یکی از سایتها خوندم که کسی مشکل شما رو داشته و چشم پزشک بهش گفته از نور "زرد " هم در محیط استفاده کنی بهتره...
استفاده کرده و مشکلش حل شده
تو یکی از سایتها خوندم که کسی مشکل شما رو داشته و چشم پزشک بهش گفته از نور "زرد " هم در محیط استفاده کنی بهتره...
استفاده کرده و مشکلش حل شده
نه اول با درد همراه نبود... شماره چشمم حدود 3 هست... حدود دو سه سالی هست اینطوریه... دو سه سال پیش وقتی با کامپیوتر کار می کردم چشمام یه مقدار خسته میشد اما الان دیگه چشمام درد می کنه...به محض نشستن جلوی کامپیوتر چشمام شروع به درد کردن می کنه!
عوض کردم فایده نداشت... lcd و led امتحان کردم...بازم همون مصیبت هست.
یعنی چطور دقیقا...!؟تو یکی از سایتها خوندم که کسی مشکل شما رو داشته و چشم پزشک بهش گفته از نور "زرد" هم در محیط استفاده کنی بهتره...استفاده کرده و مشکلش حل شده
یعنی از لامپهای رشته ای قدمی (حبابی) استفاده کن
در کنار لامپهای کم مصرف و سفید نور زرد یه تعادل ایجاد میکنه که باعث منور مانیتور چشماتو خسته نکنه...
در ضمن من فکر میکنم چشماتون عفونت کرده و به خاطر دست مالی باعث شده ملتهب بشه...بیمافارابی متخصصهای خوبی داره...
اگه تهران هستی به دکتر "میلان" تو خیابون فلسطین هم یه سری بزن
پیش دو تا متخصص رفتم... چیزی نبوده! می خوام برم پیش یه متخصص حلق و بینی...شاید به خاطر سینوزیتم باشه! قبلا داشتم فکر کنم الانم رشد کرده...البته درد و خستگی چشمام از حدود 3 سال پیش شروع شده...تو اینترنت خیلی گشتم و دیدم بیماری ای با نام cvs رو دارم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
من برای خودم:
حدود یک سالی زیاد پشت کامیپیوتر نشستم
اول شماره چشمم 0.25بودو با عینک پشت کامپیوتر مینشتم ولی چشمام درد نمیگرفت!
بعد 6ماه شماره چشمم شد 0.5 دیگه از اون موقع تا الان وقتی عینک هم میزنم مثله شما پشت کامپیوتر چشمم درد میگیره؟!
دکترا که جوابی ندادن بهم! یکیشون میگفت شاید به خاطر ضعف ماهیچه های چشم باشه که احتمالش 1در 1000 هستش...
خودم دنباله راه درمانشم ولی پیدا نکردم
===
شما شماره چشمتون اول مثله من بوده؟ یعنی 0.25بوده بوده و به مرور زمان بر اثر کار زیاد رفته بالا تارسیده به شماره 3؟ یا نه؟
=========================
ببینید من همین مشکلم رو چند ماهه پیش از یه متخصصی پرسیدم اینطور جواب داده:( دقیقا حرفشو کپی کردم:
عینک درمانی برای کاهش بینایی نیست بلکه وسیله ای کمکی برای مردم. این یعنی زدن عینک باعث نمیشه که به مرور زمان چشم شما خوب بشه بلکه به شما کمک می کنه که دیدتون در زمان استفاده کامل باشه.
این مثل آدم ناتوان از حرکتی می مونه (فلج حرکتی) که نمی تونه راه بره ولی با کمک ویلچر حرکت می کنه. ولی اگر سالها هم از ویلچر استفاده کنه متاسفانه مشکل ناتوانیش درست نمیشه.
ولی منظور نویسنده این جمله اینه که فکر نکنید با زدن عینک در زمان استفاده از کامپیوتر دیگه برای چشم ها مشکلی پیش نمیاد. این باور غلط در بین مردم افتاده که عینک ها چون UV Blocker دارند در زمان استفاده از رایانه از چشم ها مراقبت می کنند.
باید بدونید که اولا لنز داحل چشم انسان هم UV Blocker داره و در ضمن اینکه کلا LCD , LED ها UV تولید نمی کنند.
در ضمن اینکه اگر در نور کم با روشنایی یالای مونیتور کار کنید اونهم برای مدت طولانی عینک هیچ کمکی در جلوگیری از ضعف چشم هانمی کنه.
فکر کنم درمان نداره! تا آخر عمر باید تحمل کنیم!!
Last edited by غول مرحله اخر; 28-12-2014 at 21:47.
یعنی شما زا ابتدای کار با کامپیوتر این مشکل رو داشتید یا اینکه بعدا این مشکل براتون پیش اومد...؟
سلام عزیزان این برنامه رو دانلود کنید و نصب کنید خیلی کارش عالیه میاد براساس ساعتی که دارید کار میکنید نور مانیتور رو تنظیم میکنه خیلی عالی کار میکنه
تو گوگل سرچ بزنید
f.lux
اون برنامه رو نصب کردم فایده نداشت...
چشمام یه دو سالی هست ثابته ... اما از روز اولی که عینکی بودم یعنی حدود 10 سال پیش مشکلی در رابطه با نور مانیتور نداشتم! یادمه مثلا 5 سال پیش کلی با کامپیوتر کار می کردم و چشمام هیچ خستگی و دردی هم پیدا نمی کرد.
نه از اول با کامپیوتر که کار می کردم اینجوری نبودم و مشکلی نداشتم... تقریبا سه سال هست که اینجوری شدم... الان کمی بدتر شده!
نمی دونم شاید مشکل از جای دیگه باشه... به هر حال قصد درام پیش متخصص مغز و اعصاب هم برم . بازم پیش متخصص چشم برای معاینه کلی و مخصوص میرم... کلا می خوام یه چرخی پیش متخصص ها بزنم... باور کنید بد دردی هست... مهم نیست که تو خونه چشمم درد کنه...تو سر کار بدجوری اذیت می کنه.
خودم خیلی تحقیق کردم... فقط سه راه داره اونم نه درمان بلکه راه تسکین!:
!> رعایت موارد موجود در لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. استفاده از قطره های نرم کننده چشم و ضد التهاب
3. استفاده از عینکهای مخصوص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Argada; 29-12-2014 at 15:54.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موقع کار با کامپیوتر حتما یک لامپ روشن باشه اونم کم مصرف هم شب هم صبح
نمیدونم که چرا این متخصص نظرش این بوده که به مرور در اثر کار با کامپیوتر چشم ضعیف میشه!
اما
هم در سرچ های مطالب علمی اینترنت و هم پرسش خودم از چندین چشم پزشک هیچکس تایید نمیکنه که نگاه کردن به تلویزیون یا مانیتور کامپیوتر چشم رو ضعیف کنه!
بله اینو همیشه میدونستیم عینک درمان نیست تنها یک وسیله کمکی هست
اما این رو هم بدونید چشم بخواد ضعیف بشه به عینک زدن یا نزدن و زیاد کار کردن یا نکردن بستگی نداره! بیشتر تابع عوامل ژنتیکی هست ادامه روند ضعیف شدن...
تنها عاملی که کار زیاد با کامیپوتر داره همون خشکی بیش از حد چشم در اثر کاهش تعداد دفعات پلک زدن هست!
که انهم میگن با قانون 20 20 20 قابل کنترله
محتوای مخفی: توضیح
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)