تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 37

نام تاپيک: استفاده از نرم افزار Smart IR Remote در گوشی همراه برای TV

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز
    از این مطلب استفاده کنید.
    تست کنترول دست ساز

برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیرو اگر سالم بود باید اول با کنترول معمولی
    دسترسی به منوی سرویس
    این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
    در تلویزیون های جدید:
    کد:
    info > menu > mute > power
    و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
    نکته: آیتمهای را که نمی شناسید دستکاری نکنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.

فایل صوتی ضمیمه میباشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آقا بسیار ممنون .. اون دو تا فایلو روی لپتاپم امتحان کردم و کنترل دست ساز هم به لپ تاپ وصل کردم ... با دوربین گوشی کنترل دست سازو چک کردم و چراغ های ال ای دی در زمان پخش فایل صوتی روشن شد.
    پس کنترل ساخته شده سالم هست !

عذر میخوام بابت سوال : از این جا به بعد با چه برنامه ای ( نرم افزار آندرویدی ) میتونم از این کنترل روی گوشیم استفاده کنم ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آقا بسیار ممنون .. اون دو تا فایلو روی لپتاپم امتحان کردم و کنترل دست ساز هم به لپ تاپ وصل کردم ... با دوربین گوشی کنترل دست سازو چک کردم و چراغ های ال ای دی در زمان پخش فایل صوتی روشن شد.
    پس کنترل ساخته شده سالم هست !

عذر میخوام بابت سوال : از این جا به بعد با چه برنامه ای ( نرم افزار آندرویدی ) میتونم از این کنترل روی گوشیم استفاده کنم ؟
    دوست عزیز
    مثل اینکه اصلا شما مطلبی که برایتان در پستهای قبلی گذاشتم را مطالعه نکردید که سوال تکراری می کنید.
    همانطور که قبلا توضیح دادم اگر گوشی تان قابلیت اینفراد داشته باشد از پست اول استفاده کنید و اگر اینفراد ندارد از پست بالا
    دسترسی به منوی سرویس
    این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
    در تلویزیون های جدید:
    کد:
    info > menu > mute > power
    و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
    نکته: آیتمهای را که نمی شناسید دستکاری نکنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام ی نفر کمک کنه من موقعی که مدل تلویزیون رو تو برنامه وارد میکنم شناسایی نمیکنه مدل تلویزیون 49UF850T و 2015 است ایا راهی وجود داره که بتونم مدل تلویزیونم رو به برنامه smart remote اضافه کنم و منو مخفی رو بیارم؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام ی نفر کمک کنه من موقعی که مدل تلویزیون رو تو برنامه وارد میکنم شناسایی نمیکنه مدل تلویزیون 49UF850T و 2015 است ایا راهی وجود داره که بتونم مدل تلویزیونم رو به برنامه smart remote اضافه کنم و منو مخفی رو بیارم؟
    دوست عزیز
    از این سایت استفاده کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

میشه لطف کنید خودتون توضیح بدین واسه این مدل 49UF850T چطور منو مخفی رو بیارم؟
    Last edited by mohsenfaghih222; 15-07-2015 at 00:01.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

میشه لطف کنید خودتون توضیح بدین واسه این مدل 49UF850T چطور منو مخفی رو بیارم؟
    دوست عزیز
    از این فایل استفاده کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

ممنون اقای matinpour از پاسختون ولی من میخواستم از طریق همین برنامه smart remote برم نمیشه راهنمایی کنید چطور مدل تلویزیونم رو بهش اضافه کنم؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون اقای matinpour از پاسختون ولی من میخواستم از طریق همین برنامه smart remote برم نمیشه راهنمایی کنید چطور مدل تلویزیونم رو بهش اضافه کنم؟
    دوست عزیز
    در پست اول بطور کامل مراحل را توضیح دادم. اگر آن کدها را برای ورود به منوی مخفی می خواهید ولی نمی توانید مدل تلویزیونتان را پیدا کنید از یک مدل دیگر استفاده و آن مراحل را انجام دهید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

بازم سلام

از دوستان کسی رو نمیشناسید که کنترل منو مخفی رو بفروشه از اونا که تعمیرکارای ال جی استفاده میکنن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام و روز بخیر
    من تی وی سامسونگ سری H دارم تو منو مخفی میرم کنترل دست ساز و تست کردم زمان پخش فایل صوتی مخصوص چراغاش روشن میشه صدای گوشیمم زیاده (از گوشی های دیگه هم استفاده کردم) اما ادونس باز نمیشه ............. تو حالت تی وی روشن هم نتونستم وارد منو مخفی بشم
    تو رو خدا کمک کنید ممنون !!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •