تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: راهنمایی خرید هارد 4 ترابایت اینترنال

پروفشنال omidbooter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

با سلام و تشکر خدمت عطای عزیز.خیلی ممنونم.بین هارد وستر بلک و red کدوم برای ارشیو اطلاغات و امنیت و عمر بالا بهتره؟
    من تو بازار هارد 3 ترا پیدا کردم وسترن red و وستر purple که بنفش هست.یه مختصر میگی این دوتا برای چه کاری ساخته شدن و برای من کدوم بهتره؟؟؟
    ممنونم

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و تشکر خدمت عطای عزیز.خیلی ممنونم.بین هارد وستر بلک و red کدوم برای ارشیو اطلاغات و امنیت و عمر بالا بهتره؟
    من تو بازار هارد 3 ترا پیدا کردم وسترن red و وستر purple که بنفش هست.یه مختصر میگی این دوتا برای چه کاری ساخته شدن و برای من کدوم بهتره؟؟؟
    ممنونم
    سلام .

ابتدا بايد كاربرد ، انتظارات و همچنين ميزان بودجه را مشخص كنيد تا مدل مناسبي پيشنهاد شود . از آنجايي كه در صفحه قبل هم گفته بوديد كه SSD داريد پس احتمالاً اين هارد ديسك براي آرشيو و ذخيره كردن ديتاهايي خواهند بود كه سرعت لود شدن مهم نخواهد بود . من پيشنهاد ميكنم همان WD Red انتخاب كنيد قبلاً WD Green داشتيد و با سرعتش هم مشكلي نداشتيد پس با پرفورمنس WD Red هم مشكلي نخواهيد داشت .

MTBF هارد ديسك WD Red يك ميليون ساعت آنهم بر اساس 24/7 هست ولي MTBF هارد ديسك WD Black و كلاً هارد ديسكهاي سري دسكتاپ مثل WD Black و Blue و Green چيزي در حدود هشتصد هزار ساعت هست . پس ميشه گفت كه از نظر عمر مفيد و يا احتمال كمتر خرابي ، WD Red يك سر و گردن بالاتر از WD Black هست .

WD Purple ميشه گفت در واقع همان WD Red هست به همراه يكسري تغييرات جهت بهينه شدن براي كاري كه بخاطر آن طراحي و ساخته شده (Surveillance Storage) . براي من خيلي عجيبه كه قبلاً هم از همین سری Audio/Video Storage توسط کمپانی وسترن هم تولید میشده ولی اینقدر مورد توجه کاربران نبوده و در بازار هم فراوان نبوده و واقعاً هم تعجب میکنم که چرا بعضی از کاربران این مدل را برای سیستم معمولی خودشان انتخاب میکنند !

در مورد ویژگیهای WD Purple و کلاً هارد دیسکهای سری AV و بعضی از تفاوتهای این سری از هارد دیسکها با مدلهای عادی در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیحاتی دادم . در مورد WD Red و خصوصيات و ويژگيهاي اين مدل در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم توضيحاتي دادم .

3. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

سلام و تشکر از عطا جان.دمت گرم مفصل و مفید و همیشه زود جواب میدی ادم حال میکنه باهات.ایشالا در بهشت با حورالعین محشور بشی.
    آقا من همومطور که گفتم هاردSSD دارم روش ویندوزه و برای ویندوز مشکلی ندارم.هارد میخوام فقط واسه ارشیو و ذخیره اطلاعات که از روش اطلاعات مثل فیلم و اهنگ و نرم افزارو و غیره بخونه و اجرا کنه و چیز جدید بریزم روش.زیاد سرعت بالا نمیخوام و همین سرعت گرین ساتا 3 عالیه برای کار من.فقط و فقط مهم واسم امنیت اطلاعاته یعنی سکتور نزنه و اطلاعات از بین نره بر اثر خرابی و اطلاعات واسه مدت طولانی سالم نگه داره و از روش بخونه وقتی نیاز دارم.بیشترین استفاده دیدن تصاویر و ویدیو و فیلم هست.فیلم و اطلاعاتشو هروز نگاه میکنم استفاده میکنم و البته زیاد روشنه سیستم و هارد هم زیاد کار میکنه چون دانلود زیاد دارم باید سیستم زیاد روشن باشه.
    برای ارشیو اطلاعات و امنیت بالا و عمر زیاد هارد نیاز دارم حود 6 یا 7 ترا.حالا با وجود همه مطالب گفتم و بدون توجه به بودجه شما چیا معرفی میکنی چه مارک و مدلی.البته فکنم بهترین مارک وسترن باشه.فقط مدلاشو شما راهنمایی کن.هارد گرین که دارم سرعتش خوبه و صدا نداره و دماشم خوبه اما قبلا یبار مشکل خوردم باهاش و اطلاعات نزدیک بود از بین بره.برا همین میخوام امنیت و عمر بالا داشته باشه.
    یه سوال دیگه این که با توجه به اینکه حدود 6 یا 7 ترا نیاز دارم و نمیخوام بیشتر از 3 عدد باشه هاردام چه ظرفیتی بگیرم؟؟
    یک 4 ترا و یک 3 ترا؟ یا یک 3 ترا و دوتا 2 ترا؟
    یا دوتا 3 ترا و یک 1 ترا؟
    راستی هرچی ظزفیت هارد بیشتر میشه کندتر میشه و عمرش و امنیتش کمتر میشه؟؟؟؟؟چون 4 ترا red از 5 تا پلاتر 800 گیگی درست شده دمای تولیدی این 5 تا بیشتر از یه پلاتر 1 یا 2 ترا نیست؟؟؟؟ یا 5 تا 800 گیگی لرزشش بیشتر نمیه تا مثلا دوتا 2 ترا؟؟
    اینم توضیح بدی ممنون میشم که رابطه بین ظرفیت و امنیت و عمر و تعداد پلاتر بیشتر با امنیت و عمر و کارایی چطوره؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و تشکر از عطا جان.دمت گرم مفصل و مفید و همیشه زود جواب میدی ادم حال میکنه باهات.ایشالا در بهشت با حورالعین محشور بشی.
    آقا من همومطور که گفتم هاردSSD دارم روش ویندوزه و برای ویندوز مشکلی ندارم.هارد میخوام فقط واسه ارشیو و ذخیره اطلاعات که از روش اطلاعات مثل فیلم و اهنگ و نرم افزارو و غیره بخونه و اجرا کنه و چیز جدید بریزم روش.زیاد سرعت بالا نمیخوام و همین سرعت گرین ساتا 3 عالیه برای کار من.فقط و فقط مهم واسم امنیت اطلاعاته یعنی سکتور نزنه و اطلاعات از بین نره بر اثر خرابی و اطلاعات واسه مدت طولانی سالم نگه داره و از روش بخونه وقتی نیاز دارم.بیشترین استفاده دیدن تصاویر و ویدیو و فیلم هست.فیلم و اطلاعاتشو هروز نگاه میکنم استفاده میکنم و البته زیاد روشنه سیستم و هارد هم زیاد کار میکنه چون دانلود زیاد دارم باید سیستم زیاد روشن باشه.
    برای ارشیو اطلاعات و امنیت بالا و عمر زیاد هارد نیاز دارم حود 6 یا 7 ترا.حالا با وجود همه مطالب گفتم و بدون توجه به بودجه شما چیا معرفی میکنی چه مارک و مدلی.البته فکنم بهترین مارک وسترن باشه.فقط مدلاشو شما راهنمایی کن.هارد گرین که دارم سرعتش خوبه و صدا نداره و دماشم خوبه اما قبلا یبار مشکل خوردم باهاش و اطلاعات نزدیک بود از بین بره.برا همین میخوام امنیت و عمر بالا داشته باشه.
    یه سوال دیگه این که با توجه به اینکه حدود 6 یا 7 ترا نیاز دارم و نمیخوام بیشتر از 3 عدد باشه هاردام چه ظرفیتی بگیرم؟؟
    راستی هرچی ظزفیت هارد بیشتر میشه کندتر میشه و عمرش و امنیتش کمتر میشه؟؟؟؟؟چون 4 ترا red از 5 تا پلاتر 800 گیگی درست شده دمای تولیدی این 5 تا بیشتر از یه پلاتر 1 یا 2 ترا نیست؟؟؟؟ یا 5 تا 800 گیگی لرزشش بیشتر نمیه تا مثلا دوتا 2 ترا؟؟
    اینم توضیح بدی ممنون میشم که رابطه بین ظرفیت و امنیت و عمر و تعداد پلاتر بیشتر با امنیت و عمر و کارایی چطوره؟؟
    سلام مجدد .

و بدون توجه به بودجه شما چیا معرفی میکنی چه مارک و مدلی
    مدل مناسب كه قبلاً پيشنهاد داده شد دوست گرامي . همان WD Red را انتخاب كنيد .

نظرم اين هست كه يك هارد ديسك 3TB با دو عدد هارد ديسك 2TB بخريد . اينطور با تقسيم كردن اطلاعات بين تعداد بيشتري هارد ديسك احتمال از بين رفتن كل اطلاعات در صورت خرابي كمتر خواهد بود . پيشنهاد ميكنم حجم بيشتري انتخاب كنيد تا بعداً دوباره مجبور نشيد هارد ديسك بخريد مثلاً سه عدد سه ترابايت .

راستی هرچی ظزفیت هارد بیشتر میشه کندتر میشه و عمرش و امنیتش کمتر میشه؟؟؟؟
    بين كاهش امنيت (يا افزايش احتمال خرابي) و حجم هارد ديسك هيچ ارتباط منطقي وجود ندارد . ولي كاملاً مشخص هست كه تقسيم و ذخيره كردن اطلاعات بر روي تعداد بيشتري هارد ديسك در مقايسه با حالتي كه تمام اطلاعات را روي يك هارد ديسك پرسرعت ذخيره كنيد امنيت بيشتري خواهد داشت .

در مورد سرعت اگر فقط و فقط تعداد پلاتر بيشتر شود و هيچ تغيير ديگري مثلاً تغيير در چگالي پلاترها ، RPM ، سرعت حركت هد و ... ايجاد نشود بنظر من ميتواند باعث افزايش سرعت در Sequential Transfer Rate شود .
    علت : فرض كنيد بيروني ترين ترك يك پلاتر يك مگابايت باشد اگر يك فايل پنج مگابايتي داشته باشيم پس فقط يك مگابايت آن بر روي پرسرعت ترين ترك ذخيره ميشود و الباقي بر روي تركهاي دروني كه سرعت كمتري دارند ذخيره ميشود ولي اگر پنج پلاتر داشته باشيم باقيمانده اطلاعات بر روي تركهاي پرسرعت بقيه پلاترهاي ديگر ذخيره ميشوند . يعني مكانيسم ذخيره سازي اينطور نيست كه دیتاها بر روی یکی از پلاترها ذخیره شوند و وقتیکه پر شد بر روی پلاتر دوم و بعدي ذخیره شوند . دیتاها پس از تقسیم شدن ، بطور همزمان بر روی تمام پلاترها و بر روی یک سیلندر ذخیره میشود (تركهاي هم مركز در تمام پلاتر يك سيلندر را تشكيل ميدهند) . به عكس زير دقت كنيد كه هر پلاتر يك قسمت از هر اطلاعات را ذخيره ميكند .

با افزايش حجم ، Access Time / IOPS ميتواند بدتر شود .

دمای تولیدی این 5 تا بیشتر از یه پلاتر 1 یا 2 ترا نیست؟؟؟؟ یا 5 تا 800 گیگی لرزشش بیشتر نمیه تا مثلا دوتا 2 ترا؟؟
    پلاتر دوترابايتي كه فعلاً ساخته نشده ، بيشترين چگالي ذخيره سازي هر پلاتر كه به بازار هم عرضه شده فعلاً 1.33 ترابايتي هست (هارد ديسك Seagate Archive HDD كه نهايتاً هشت ترابايت هست) . ممكن هست با افزايش تعداد پلاترها دماي توليدي و لرزش بيشتر شود اما به هر حال از آنجائي كه قبل از توليد انواع تستها روي آن انجام ميشود و تمام شرايط بررسي ميشوند و همچنين با دقت زيادي ساخته و بالانس ميشوند لازم نيست نگران اين مسائل باشيد .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

بازم دمت گرم خیلی خیلی ممنون و متشکر.
    در مورد اطلاعات که چطور رو پلاتر ها ذخیره میشن فهمیدم منظورت چیه یعنی یجورایی بخوام مثال بزنم امگار پلاترها یکی هستن و مثلا پلاترها باهمRAID شدن که دیگه یه فایل امکان داره رو همه پلاترها ذخیره شه.
    درضمن سفارش داده بودم و متاسفانه زود رسید برام که یک هارد 4 ترا RED و یک 3 ترا RED گرفتم.البته من کلا چون اطمینانی به هارای مکانیکی ندارم هر3 یا 5 سال نهایتا هاردامو عووض میکنم که هم تازه نفس باشن هم گارانتی دو سالی داشته باشن.اگه بخوام بهدا هارد دیگه اضافه کنم 3 ترا red بگیرم بازم یا black یا چیز دیگه؟
    ممنون عطا جان

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

سلام.من دوتا هرد red گرفتم یکی 3 ترا و یکی 4 ترا که تایلندی هست و هرکدوم دوسال گارانتی داره.هنوز وصل نکردمشون ببینم چطوره اما ظاهرشون یکم باهم فرق دازه میخواستم عطا جان ببینی اینا چرا فرق دارن و همه اینجورین که ظرفیتاش مدل ظاهریشون باهم فرق دازن.عکس گزاشتم لطفا نظرتو بگو.مرسی
    و شوال دیگه اینکه پارتیشن بندیشون حتما باید GPT باشه و تعداد و ظرفیت هر درایو فرقی نداره چطور باشه واسه کیفیت بهتر و امنیت و سرعت فرقی نداره؟؟؟

لینک عکس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هارد الان وصل کردم و پارتیشن بندی نکردم اول چندتا تست گرفتم از دوتا هارد 3 و 4 ترا red ببینید چطوره؟

تستای 4 ترا

تست 3 ترا

Last edited by omidbooter; 22-04-2015 at 03:02. دليل: ا

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.من دوتا هرد red گرفتم یکی 3 ترا و یکی 4 ترا که تایلندی هست و هرکدوم دوسال گارانتی داره.هنوز وصل نکردمشون ببینم چطوره اما ظاهرشون یکم باهم فرق دازه میخواستم عطا جان ببینی اینا چرا فرق دارن و همه اینجورین که ظرفیتاش مدل ظاهریشون باهم فرق دازن.عکس گزاشتم لطفا نظرتو بگو.مرسی
    و شوال دیگه اینکه پارتیشن بندیشون حتما باید GPT باشه و تعداد و ظرفیت هر درایو فرقی نداره چطور باشه واسه کیفیت بهتر و امنیت و سرعت فرقی نداره؟؟؟

لینک عکس

هارد الان وصل کردم و پارتیشن بندی نکردم اول چندتا تست گرفتم از دوتا هارد 3 و 4 ترا red ببینید چطوره؟

تستای 4 ترا

تست 3 ترا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    1. متفاوت بودن شکل ظاهری و علت آن به خود سازنده مربوط میشه .
    2. دوترابایتی را بصورت mbrد، Initialized کنید . سه ترابایتی را هم میتوان بصورت mbrد، Initialized و الباقی فضا را بصورت هارد دیسک مجازی شبیه سازی کنید ولی توصیه میکنم که GPT باشه . تعداد و حجم هر درایو هم به سلیقه خودتان بستگی دارد .
    3. سرعت Write هر دو هارد دیسک در تستهایی که گذاشتید بشدت پایین هست . روی پورتهای مختلف SATA مادربرد تست کنید ، هم آنهایی که مربوط به چیپست اصلی هستند و هم آنهایی که مربوط به کنترلرهای جداگانه ای که برای افزایش تعداد پورتها روی مادربرد نصب میشوند . آپدیت بایوس مادربرد هم پیشنهاد میشود (با رعایت نکات ایمنی و احتیاطی) .
    4. هارد دیسک را مستقیماً روی فرش یا موکت نذارید مخصوصاً از طرف پشت آن که برد سبز رنگ نصب شده .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

سلام عطا جان.ممنون
    هارد 2 ترا نگرفتم یه 4 ترا و یه 3 ترا.هردو رو gpt کردم و 4 ترا 3 درایو و 3 ترا رو دو درایو و البته کلاستر های همه درایوهارو 16 kb گزاشتم به نظرت 16 خوبه؟
    سرعت هم اره پایینه خودم تعجب کردم اما وقتی تست Write گرفتم هارد پارتیشن بندی نداشت و با پارتیشن نمیشه تست رایت گرفت.الانم اطلاعات ریختم نمیشه باز پاک کنم تست رایت بگیرم.تستهای دیگه که بشه معلوم شه با پورتهای دیگه ساتا بگیرم چیه؟؟
    file bechmark یا رندم اکسس بگیرم؟
    اما همین سرعت پایین ک گفتین جالبه وقتی اطلاعات روش میریزم و میخونم سرعت انتقال فایل تا 125 مگ هم میرسه و میانگین رو 90 تا 120 هست که از هارد گرین هم کمی ببشتره.البته از گرین رو red سرعت بالاست.اما بین دوتا red سرعت انتقال بین 40 تا 80 مگ هست. سرعت پایین رایت کجا مشخص میشه؟؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

اینم تست Write از هارد دیگم که گرین 2 ترا هست.اطلاعات نداشت پارتیشنشو پاک کردم تست گرفتم اما اینم سرعتش پایینه عین اون red که البته پورت ساتا این و red فرق داره

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عطا جان.ممنون
    هارد 2 ترا نگرفتم یه 4 ترا و یه 3 ترا.هردو رو gpt کردم و 4 ترا 3 درایو و 3 ترا رو دو درایو و البته کلاستر های همه درایوهارو 16 kb گزاشتم به نظرت 16 خوبه؟
    سرعت هم اره پایینه خودم تعجب کردم اما وقتی تست Write گرفتم هارد پارتیشن بندی نداشت و با پارتیشن نمیشه تست رایت گرفت.الانم اطلاعات ریختم نمیشه باز پاک کنم تست رایت بگیرم.تستهای دیگه که بشه معلوم شه با پورتهای دیگه ساتا بگیرم چیه؟؟
    file bechmark یا رندم اکسس بگیرم؟
    اما همین سرعت پایین ک گفتین جالبه وقتی اطلاعات روش میریزم و میخونم سرعت انتقال فایل تا 125 مگ هم میرسه و میانگین رو 90 تا 120 هست که از هارد گرین هم کمی ببشتره.البته از گرین رو red سرعت بالاست.اما بین دوتا red سرعت انتقال بین 40 تا 80 مگ هست. سرعت پایین رایت کجا مشخص میشه؟؟
    ممنون
    سلام .

البته کلاستر های همه درایوهارو 16 kb گزاشتم به نظرت 16 خوبه؟
    در مورد سایز کلاستر بنظر بهتر بود روی چهار کیلوبایتی (مقدار پیشفرض در ویندوزهایی مثل Windows 7 برای پارتیشن تا حجم 16 ترابایت) میذاشتید که مزیتهایی مثل پشتیبانی از قابلیت compression ، احتمال کمتر fragment شدن اطلاعات ، هماهنگی بیشتر با memory page size و ... دارد .

تستهای دیگه که بشه معلوم شه با پورتهای دیگه ساتا بگیرم چیه؟؟ file bechmark یا رندم اکسس بگیرم؟
    از قسمت File benchmark تست بگیرید . البته دقت کنید که تستهای Sequential read / write در اولین پارتیشن سرعت بیشتری در مقایسه با پارتیشنهای آخر دارد (از قسمت Drive میتونید پارتیشن مورد نظر را انتخاب کنید) .

البته از گرین رو red سرعت بالاست.اما بین دوتا red سرعت انتقال بین 40 تا 80 مگ هست. سرعت پایین رایت کجا مشخص میشه؟؟
    سرعت ترانسفر دیتا وابسته به علتهای متعددی هست . مثلاً همانطوریکه در بالا هم گفتم سرعت Sequential read / write در پارتیشنهای آخر کمتر از پارتیشنهای ابتدایی هست که روی Track ها پرسرعت ساخته شده اند . اگر از / به پارتیشنهای آخر Copy /Paste میکردید علت سرعت پایین به همین دلیل میتونه باشه .

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •