الان واقعا با وجود برنامه اي مانند Acronis True image واقعا براي افراد حرفه اي كه زياد ويندوز عوض ميكنند ديگه بايد مشكل حل شده باشه.چون واقعا اين برنامه عاليه.من كه الان حدود 6 ماه ويندوز نصب نميكنم.به همين را حتي.
الان واقعا با وجود برنامه اي مانند Acronis True image واقعا براي افراد حرفه اي كه زياد ويندوز عوض ميكنند ديگه بايد مشكل حل شده باشه.چون واقعا اين برنامه عاليه.من كه الان حدود 6 ماه ويندوز نصب نميكنم.به همين را حتي.
gilopa جان لطفاً در مورد Acronis True image بيشتر توضيح بده
حميد جان تا اونجايي كه من اطلاع دارم (البته خودم با اين برنامه كار نكردم) كارش اينه كه وقتي ويندوز رو نصب كردي به همراه درايورهاي سخت افزاري اين برنامه يك ايميج مي گيره از ويندوز. وقتي ويندوز خراب شد اون ايميچ رو باز مي كني روي هارد و شما يك ويندوز سالم پيدا مي كني. همون كاري كه norton ghost مي كنه تقريبا
+++
حميد جان به اين لينك هم سري بزن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضيحات كافي به همراه آموزش اين برنامه.
سلام
دوستان عزيز با تعويض ويندوز يا فرمت كردن يا پارتيشن بندي هم هيچ تاثير بدي روي هارد به وجود نمي آيد چون شما وقتي هارد رو فرمت ميكنيد روي هر كلاستر يك يا چند بار نوشته ميشه و اگر توانست از همان كلاستر مقدار نوشته شده را بخواند آن كلاستر را درست در نظر ميگيرد و در غير اينصورت بد سكتور .شما وقتي با ويندوز كار ميكنيد در هر لحظه مقادير زيادي ديتا روي هارد نوشته ميشود و هيچ اتفاقي نمي افتد چون ويندوز به در حدود يك گيگا بايت رم احتياج دارد و در اكثر سيستمها رم كمتراز اين هست ويندوز از هارد به عنوان رم يا virtual memory استفاده ميكنه فقط اگر رم سيستم خيلي كم باشد به هارد فشار مي آيد در ضمن برنامه اي به نامregistery first aid يا جعبه كمكهاي اوليه براي رجيستري وجود دارد كه براي ويندوز هايي كه خيلي برنامه روي آن نصب شده و اصطلاحا سنگين شده وجود دارد كه خيلي عالي است
آقايون فرمت كردن هارد ديسك مخصوصا فرمت سطح بالا هيچ ضرري براي هارد ديسك شما نداره و فقط مثل اين مي مونه كه شما 2 دقيقه هارد را Defrag كرده باشيد.
و اما فرمت سط پايين يا فرمت Complet تاثير فوض العاده كمي بر روي هارد ديسك دارد چه بسا من يك كمپيوتر دارم كه هفته اي دو بار ويندوز رو عوض مي كنم و الان اين سيستم رو 4 ساله دارم
در كل مي توان گفت كه فرمت كردن تاثير خاصي بر روي رايانه ندارد :P
اولا اين كه ضرري نداره
و دوما من سالي 1 بار ويندوزم رو عوض ميكنم.بدون استفاده ازهيچ برنامه ايي!!!
سر يك سال هم وقتي عوض ميكنم بيشتر به علت اشتباهات خودم هست در پاك كردن يه چيزاي مهم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)