همینجوری گفتم .چون من نزدیک بانه هستم.شهر سقز
همینجوری گفتم .چون من نزدیک بانه هستم.شهر سقز
انگاری این مدل X8500b با X8504b تو موشن فلو فرق میکنند.
اولی 240 هرتزه و دومی 800 هرتزه.
اینجور که متوجه شدم مدل X850b مختص آمریکا هم 800 هرتزه.
Last edited by rznrz06; 22-12-2014 at 13:42.
یکی واسه ال جی 30 میلیون هست
سونی کارش درسته
حیف که قبلش یک تلوزیون سونی 48W608B خریدم . وگرنه اگه میدونستم این مدل هم وجود داره محال بود از کنارش بگذرم .
گرچه از خریدم فوق العاده راضی هستم .. محاله سونی بخرید و از کیفیت تصویرش راضی نباشی .
Last edited by reza.kaka; 22-12-2014 at 13:50.
اینو پارسال ژانویه معرفی کرد. عکس و قیمتش هم تو تاپیک 4K گذاشتم.گرچه اونموقع حدود 2000 دلار بود.
احتمال زیاد سونی 5 ژانویه مدلهای جدیدتر با سیستم آندروید با قیمت ارزونتر و حتی سایز پایینتر معرفی میکنه.
SONY XPERIA Z3
این ها سری ارزون هستند برای مقابله با همرده های 4k سامسونگ و ال جی .
سونی تلوزیون هایی بی رقیب دیگه ای داره از دیدن کیفیتش همه رو به حیرت و تحسین وا میداره سری x سونی هست . قبلا تصویرش رو از نزدیک دیدم . بسیار بسیار و باز هم بسیار با کیفیت بود .
عاشق مدل 55X9004 بودم اما بودجم نرسید .
Last edited by reza.kaka; 22-12-2014 at 14:03.
عزیز من این مدل 55X9004A رو اول تابستان 92 خریدم.تاپیک هم زدم براش.واقعاً بینظیره.
ولی مدلهای جدیدتر هم داره که بزرگتره مثل X950B.
SONY XPERIA Z3
انتخاب فوق العاده ای کردی . به نظر من تو تلوزیون های 4k موجود در ایران X9004A حرف اول رو میزنه . دیگه نیازی به سینمای خانگی هم نداری با بلند گو های فوق العادش . یک تیر و دو نشون .
سیستم Upscaling چطوره ؟ 1080 رو چطور با کیفیت پخش میکنه ؟ کلیپی یا عکسی از سیستم ارتقای تصویر فول اچ دیشو داری ؟ ای کاش یک ودیو 10 یا 20 ثانیه ای از سیستم Upscaling Full HD میزاشتی .
باند TV براحتی یه مجلس عروسی رو راه میندازه.(واقعاً جدی میگم).صدا دالبی ساراند و DTS، مخصوصاً صدای 3D که خیلی وحشتناکه.
بابت این TV من یه تاپیک پارسال زدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس با لپتاپ 4K هم گذاشتم.
تازه بعد بیش از یکسال موفق به دیدن تصاویر 4K داخلش شدم.
هیچ تنظیماتی Upscale نداره بطور اتوماتیک وار کار میکنه.
شما اگه یه فیلم FULL HD داخل این ببینید،دیگه به TV 1080P نگاه هم نمیندازید.
واقعاً نمیدونید با PS4 چکار میکنه.تازه سونی سری X900A که مخصوص آمریکاست رو یکماه پیش آپدیت کرده به HDMI 2.0 با ساپورت پخش 4K 60hz.
قول این آپدیت رو برای ژانویه داده برای مدل X9004A.
الان من نمی دونم حدود یکماهه به چه دلیلی این مدل A که برای 2013 هستش از مدل B که 2014 هستش گرونتره؟
SONY XPERIA Z3
Last edited by rznrz06; 22-12-2014 at 16:12.
شاید امکانات جزئی داره که با هم فرق میکنن که گرون تر هستش . شاید هم قیمت قطعاتش نوسان داشته و گرون تر شده .
الان سری HX سونی بعضی هاشون در حد قیمت 4k هستش . که عجیب هست برام .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)